Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı. Meler'in yardımcı hakemleri Mustafa Emre Eyisoy ve Süleyman Özay olacak. Derbi, Pazar günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek ve Digiturk ile beIN CONNECT üzerinden yayımlanacak.
6 Ocak 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Galatasaray-Bayern Münih maçı nedeniyle Metro İstanbul, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nda ek seferler düzenleyeceğini duyurdu. 24 Ekim Salı günü 17:45-19:30 saatleri arasında Yenikapı-Hacıosman seferlerine ek olarak 7,5 dakika aralıklarla Yenikapı-Seyrantepe arası aktarmasız seferler yapılacak. Maç sonrası taraftar yoğunluğu bitene kadar Seyrantepe istasyonundan 5 dakika aralıklarla aktarmasız Seyrantepe-Yenikapı seferleri icra edilecek.
24 Ekim 2023

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında altı maç oynandı. Beşiktaş bu haftayı bay geçerken, Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir'in maçları Avrupa müsabakaları nedeniyle ertelendi. Üçüncü hafta maç sonuçları ve güncel puan durumu açıklandı. Ligin gidişatı ve takımların performansları hakkında bilgi verildi.
27 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'de dördüncü hafta maçları dokuz karşılaşma ile devam edecek. Haftanın açılış maçı Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında saat 21.00'de oynanacak. Üçüncü hafta sonuçları ve VAR kayıtları da açıklandı. Bu hafta oynanacak maçlar, ligin gidişatını etkileyecek önemli karşılaşmalar arasında yer alıyor.
30 Ağustos 2024

Türkiye'nin en üst futbol ligi olan Süper Lig'de 28'inci hafta maçları, MKE Ankaragücü ile Sivasspor arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Maç, bugün akşam saat 20:00'de başlayacak. Haftanın maç programı ve hakem atamaları duyuruldu, ancak detaylı bilgiler verilmedi.
1 Mart 2024

Dün gece Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonu olan Avrupa Konferans Ligi'nde ve iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi'nde dörder maç oynandı. Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yi 3-0 mağlup ederek çeyrek final için avantaj elde etti. UEFA Avrupa Ligi'nde ise Olimpik Marsilya, Villarreal'i 4-0 gibi farklı bir skorla yendi. Diğer maçlarda da çeşitli takımlar kendi liglerinde mücadele etti.
8 Mart 2024

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş, evinde Konyaspor'u ağırladı ve maçı 2-0 kazanarak yarı finale yükseldi. Maçtaki goller 32. dakikada Salih Uçan ve 58. dakikada Cenk Tosun tarafından kaydedildi. Bu galibiyetle Beşiktaş, yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyen Ankaragücü ile karşılaşacak.
28 Şubat 2024

Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos ile evinde oynayacağı maç nedeniyle, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Metro İstanbul, bazı metro hatlarının sefer saatlerini gece 01.00'e kadar uzattı. Uzatılan hatlar arasında M1A, M1B, M2, M4, M5, M6, M7 ve M8 bulunmaktadır. Bu düzenleme, maça gidecek taraftarların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yapılmıştır.
16 Nisan 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar 14'üncü dakikada Aboubakar, 23'üncü dakikada Muleka ve 62'nci dakikada Salih Uçan'ın golleriyle 3-0 öne geçti. Azerbaycan ekibinin tek golünü 79'uncu dakikada Lebon attı. Rövanş maçı 17 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak.
10 Ağustos 2023

Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, maçın üçüncü dakikasında sahadan çekildi. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finali öncesinde fikstür sıkışıklığı nedeniyle maçın ertelenmesini talep etmiş, ancak Türkiye Futbol Federasyonu bu talebi reddetmişti. Fenerbahçe'nin ayrıca maça yabancı hakem atanması ve talepler kabul edilmezse U19 takımıyla maça çıkacağı yönündeki talepleri de reddedildi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle Galatasaray hükmen galip ilan edildi ve kupayı kazandı.
7 Nisan 2024

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Maçın ilk yarısında 3-0 geriye düşen sarı-lacivertli takım, ikinci yarıda bulduğu gollerle skoru 3-2'ye getirdi ve rövanş maçı için umutlandı. Fenerbahçe'nin gollerini Dusan Tadic (penaltı) ve İrfan Can Kahveci kaydetti. Takım, 18 Nisan'da İstanbul'da oynanacak rövanş maçına umutlu hazırlanıyor.
11 Nisan 2024

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maçta iki takım 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi Ankaragücü veya Başakşehir olacak, bu iki takım arasındaki rövanş maçı bu akşam oynanacak ve ilk maçı Başakşehir 1-0 kazanmıştı.
25 Mayıs 2023

Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında Trabzonspor, Beşiktaş’ı evinde ağırlayacak. Yeni hafta, cumartesi günü yapılacak dört karşılaşmayla başlayacak. Göztepe Spor Kulübü bu haftayı bay geçecek. Güncel puan durumu da açıklandı.
13 Eylül 2024

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek. Diğer maçlarda görev alacak hakemler de açıklandı. Derbi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Ayrıca, derbi için bilet satışları başladı ve fiyatlar belirlendi.
18 Eylül 2024

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarını yönetecek hakemleri duyurdu. 7 Mayıs'ta Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki maçı Zorbay Küçük, 8 Mayıs'ta ise Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasındaki maçı Cihan Aydın yönetecek. Her iki maç da saat 20.30'da başlayacak. İlk maçlarda Beşiktaş ve Ankaragücü 0-0 berabere kalmış, Trabzonspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenmişti.
6 Mayıs 2024

Trendyol Süper Lig’in 6’ıncı haftasında, Kadıköy’de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında derbi maçı oynanacak. Bu hafta RAMS Başakşehir bay geçecek. Ligdeki güncel puan durumu ve diğer maç programları da açıklandı. Derbi, ligin gidişatını önemli ölçüde etkileyebilir.
19 Eylül 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda ekibi Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Twente, maçın 29. dakikasında Vlap'ın golüyle öne geçti, ancak Fenerbahçe, 71. dakikada Dusan Tadic'in golüyle eşitliği sağladı. Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını dörde çıkardı. UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında, her takım sekiz farklı rakiple karşılaşacak ve ilk sekize giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek.
3 Ekim 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 36'ncı hafta maçlarının programını açıkladı. Buna göre, tüm karşılaşmalar 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da gerçekleştirilecek. Bu karar, ligdeki tüm takımlar için eş zamanlılık sağlayarak, son haftalarda yaşanabilecek rekabet dengesizliklerini önlemeyi amaçlıyor.
29 Nisan 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun beşinci haftasında evinde Belçika'nın Club Brugge takımına 5-0 mağlup oldu. Maç, Tüpraş Stadyumu'nda oynandı ve Club Brugge takımının gollerini Nielsen, Thiago, Onyedika ve Skov Olsen attı. Bu sonuçla Beşiktaş grubunda 1 puanla kalırken, Club Brugge 13 puanla grup liderliğini sürdürdü.
30 Kasım 2023

Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir’in lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimi Fransa’nın Monaco kentindeki Grimaldi Forum’da yapıldı ve Başakşehir ikinci torbadan katıldı. Başakşehir’in rakipleri Kopenhag, Heidenheim, Rapid Wien, Cercle Brugge, Petrocub ve Celje olarak belirlendi. UEFA Konferans Ligi mücadelesi 3 Ekim’deki maçlarla başlayacak.
30 Ağustos 2024
İşaretlediklerim