Fenerbahçe, Juventus'tan Filip Kostic'i kiralık olarak transfer ettiğini duyurdu. Kostic'i taşıyan uçak bu gece İstanbul'a inecek ve oyuncu sağlık kontrolleri ile ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildi. Geçen sezon 33 maçta 2 bin 107 dakika süre alan Kostic, takımına dört asistle katkı sağlamıştı.
8 Eylül 2024

Galatasaray, Fransız ekibi Monaco'dan 25 yaşındaki Senegalli sol bek Ismail Joshua Jakobs'u zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığını duyurdu. Transferin maliyeti, Jakobs'un kulübüne 1 milyon avro geçici transfer ücreti ve oyuncuya 2 milyon 100 bin avro garanti ücret olarak açıklandı. Ayrıca, zorunlu satın alma bedeli 8 milyon avro olarak belirlendi. Bu transfer, Galatasaray'ın 2024-2025 sezonu için kadrosunu güçlendirme hamlelerinden biri olarak öne çıkıyor.
3 Eylül 2024

Trabzonspor, Ozan Tufan ve Anthony Nwakaeme dahil beş futbolcuyu transfer etmek üzere görüşmelere başladı. Hull City'den Ozan Tufan ve Standard Liege'den Denis Mihai Dragus ile görüşmelerin başladığı bildirildi. Ayrıca, sözleşmesi elinde bulunan Borna Barisic, John David Lundstram ve eski Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme ile de görüşmeler sürüyor. Barisic ve Lundstram son olarak Glasgow Rangers'da, Nwakaeme ise Al Fayha'da forma giydi.
24 Haziran 2024

Galatasaray, Alman kulübü Freiburg'dan Roland Sallai'yi transfer ettiğini açıkladı. Transfer bedeli olarak Freiburg'a dört sezona yayılmış dört taksitte toplam 6 milyon avro ödeneceği belirtildi. Sallai ile 2024-2025 sezonundan başlayarak dört sezon için yıllık net 2.5 milyon avro karşılığında anlaşma sağlandı. Bu transfer, Galatasaray'ın kadrosunu güçlendirme hamlelerinden biri olarak değerlendiriliyor.
13 Eylül 2024

Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Jose Mourinho ile yaptığı transfer görüşmesinin detaylarını paylaştı. Yıldırım, Mourinho ile 2+1 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaştıklarını ve toplam maliyetin 15 milyon avro olduğunu belirtti. Yıldırım, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesi için büyük çaba sarf ettiğini ve seçilmemesi durumunda bile Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahhüt ettiğini ifade etti.
3 Haziran 2024

Fenerbahçe, 'Tosun Paşa' lakaplı Cenk Tosun ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Sarı lacivertliler, Bertuğ Yıldırım'ı transfer etmek isterken Rennes'in 7 milyon avro bonservis bedeli istemesi üzerine rotayı Cenk Tosun'a çevirdi. 33 yaşındaki santrfor, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giydiği 47 maçta 11 gol ve sekiz asist kaydetmişti.
16 Temmuz 2024

Borussia Dortmund, Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için 18-20 milyon avro bonservis bedeli ve bonuslar teklif etti. Fenerbahçe ise bonuslar hariç 25 milyon avro talep ediyor. Bu transfer gerçekleşirse, Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olacak. Ferdi, bu sezon 52 maçta 3 gol ve 5 asistle oynadı.
22 Haziran 2024

Real Madrid'de oynayan Arda Güler, bir YouTube yayınında kariyeri ve kişisel hayatı hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde herhangi bir kırgınlık yaşamadığını ve Ali Koç'un her zaman yanında olduğunu belirtti. Gol sevincinin, her şeyin Allah'tan geldiğine olan inancına dayandığını açıkladı. Ayrıca, 90'lar müziği ve Türkçe Pop müziğe olan ilgisini ve Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma hayalini dile getirdi.
29 Nisan 2024

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun 6,4 milyon avro karşılığında Atalanta'ya kiralandığını duyurdu. Anlaşmaya göre, Atalanta, Zaniolo'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı ve bu opsiyonun gerçekleşmesi durumunda kesin transfer bedeli 15,5 milyon avro olacak. Ayrıca, anlaşmada maksimum 2 milyon avro tutarında şarta bağlı bonus da yer alıyor. Bu transfer, Zaniolo'nun 2024-2025 sezonunda Atalanta forması giyeceği anlamına geliyor.
5 Temmuz 2024

Beşiktaş, Portekizli futbolcu Rafa Silva'yı transfer ettiğini duyurdu. Benfica ile sözleşmesi sona eren Silva, Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla tanıtıldı. Beşiktaş, futbolcunun İstanbul'a geliş saatini de açıkladı. Rafa Silva'nın transferi, Beşiktaş taraftarları arasında büyük heyecan yarattı.
25 Haziran 2024

RAMS Başakşehir, Portekizli futbolcu Miguel Crespo'yu Fenerbahçe'den transfer etti. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla üç yıllık sözleşme imzalandı. Crespo, Fenerbahçe'de iki buçuk sezonda 80 maçta beş gol kaydetmişti. Fenerbahçe, Crespo'ya emekleri için teşekkür ederek kariyerinde başarılar diledi.
19 Ağustos 2024

Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram, Belçika ekibi Westerlo ile 4 milyon avro karşılığında anlaştı. Galatasaray, bu transferden sonraki satıştan yüzde 50 pay alacak. Bayram, geçtiğimiz sezon Westerlo'da 25 maça çıkmış ve bir gol, iki asist yapmıştı. Genç oyuncu sağlık kontrolü için Belçika'ya gitti.
30 Temmuz 2024

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı yıldız forvet Victor Osimhen’in kendilerine de önerildiğini belirtti. Doğan, Tivibu Spor’da Çiğdem Günal’ın sorularını yanıtlarken, Osimhen’in yüksek maliyetleri nedeniyle transferin gerçekleşmediğini ifade etti. Galatasaray, Osimhen’i bedelsiz kiralarken, oyuncuya bir sezon için 6 milyon avro maaş ödeyeceğini duyurmuştu.
11 Eylül 2024

Beşiktaş futbol takımı, bu sezon başında kadrosunda önemli değişikliklere giderek 'şirket kültürü erozyonu'nu tersine çevirmeye çalışıyor. Takımda daha önce 10 Afrika kökenli oyuncu bulunurken, davranış problemleri nedeniyle bu yapıda bir dönüşüme gidildi. Yeni transferler arasında Türk oyuncuların yanı sıra, yerli kültürümüze daha yakın olan Boşnak, Kosovalı ve Kazak oyuncular tercih ediliyor. Bu değişikliklerin, takımın şirket kültürüne olumlu katkılar sağlayacağı öngörülüyor.
10 Şubat 2024

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılabileceği ve Spartak Moskova'ya transfer olabileceği bildirildi. Temmuz ayında Rusya'dan talipleri olduğu belirtilen Aktürkoğlu'nun, başlangıçta Rusya'ya gitmeye sıcak bakmadığı ifade edilmişti. Ancak gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Galatasaray ve Spartak Moskova'nın transfer için anlaştığını ve Aktürkoğlu'nun da Moskova'da futbol oynamaya sıcak baktığını açıkladı. Galatasaray'da iki şampiyonluk yaşayan 25 yaşındaki futbolcunun kararı bekleniyor.
7 Ağustos 2024

Real Madrid'de forma giyme konusunda zorluk çeken Arda Güler'in, takım dinamiğine uymadığı ve sakatlıklarla boğuştuğu için kiralık olarak gönderilebileceği iddia edildi. NTV Spor'un İspanya'nın Sport Gazetesi'nden aktardığı habere göre, Bayer Leverkusen ve Tottenham gibi birçok takım Arda'yı takip ediyor. Ancak Real Madrid, Arda için oynama garantisi sunan bir takıma göndermek istiyor. Milan'ın da Arda'ya ilgi gösterdiği ve Real Madrid'in bu teklife sıcak baktığı belirtiliyor.
13 Şubat 2024

Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamayan Arda Güler için Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in ilgisi bulunuyor. Alman basınına göre, Borussia Dortmund, Arda Güler'i kiralamak için yaz transfer döneminde Real Madrid ile temasa geçmeyi planlıyor. Ayrıca, Bayer Leverkusen'i başarıya taşıyan Xabi Alonso'nun da Arda Güler'i kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Real Madrid'in de Arda'yı kiralamayı düşündüğü ifade ediliyor.
17 Şubat 2024

Fenerbahçe, Sevilla'dan Faslı forvet Youssef En-Nesyri'yi 19,5 milyon avro karşılığında transfer ederek Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödedi. Bu transferle birlikte, daha önce Galatasaray'ın 2000 yılında Porto'dan 17 milyon avroya transfer ettiği Mario Jardel'in rekoru kırıldı. En-Nesyri ile beş yıllık sözleşme imzalanırken, futbolcuya yıllık 4 milyon avro net maaş ödenecek. Bonservis bedeli dört yıl içinde sekiz taksitle ödenecek.
25 Temmuz 2024

Galatasaray, Napoli'nin Nijeryalı yıldız santraforu Victor Osimhen'i bedelsiz olarak kiraladığını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüp, Osimhen'e 2024-2025 sezonu için net 6 milyon avro maaş ödeyecek. Bu transfer, Galatasaray'ın kadrosunu güçlendirme çabalarının bir parçası olarak görülüyor.
4 Eylül 2024

Fatih Terim, Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos ile yollarını ayırdığını duyurdu. Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Giannis Alafouzos ile 2024-2025 sezonu için planlarının uyuşmadığını belirtti. Altı ay boyunca Panathinaikos'ta görev yapan Terim, taraftarlara, başkana ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederek kulübe başarılar diledi.
17 Mayıs 2024
İşaretlediklerim