Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Güzelyurt kentinde askeri bir araç, bir otomobille çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada bir asker hayatını kaybederken, 11 asker yaralandı. Yaralılar bölgedeki hastanelere kaldırıldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22 Ağustos 2024

Sivas-Kayseri kara yolunda bir kadın sürücünün kaza yapması sonucu yardım etmek isteyen iki kişi, başka bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazayı gören R.Ö. ve yanındaki M.E.Ö., kaza yapan sürücüye yardım etmek için durdukları sırada hafif ticari bir aracın çarpması sonucu olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaza yapan kadın sürücünün tedavisi devam ediyor.
8 Aralık 2023

Esenyurt'ta D-100 karayolu Topkapı istikametinin Haramidere mevkisinde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yedi kişi yaralandı. Kaza nedeniyle trafik akışı tek şeritten sağlanırken, araç yoğunluğu yaşandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.
24 Temmuz 2024

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Yaylalar köyünde doğa yürüyüşü yapan bir grup üzerine çığ düştü. İlk belirlemelere göre, beş kişinin çığ altında kaldığı ve bu kişilerden ikisinin hayatını kaybettiği, üçünün ise yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, ölenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar dilendi. İlk açıklamalarda yaralı sayısı yedi olarak verilmişti.
4 Mart 2023

Esenyurt TEM Otoyolu Bahçeşehir bağlantı yolunda bir trafik kazası meydana geldi. Muharrem Kuru idaresindeki sebze yüklü kamyon, bilinmeyen bir nedenle bariyerleri aştı ve devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Muharrem Kuru hayatını kaybetti, yanında bulunan Hayrettin Can ise yaralandı. Kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.
27 Temmuz 2023

Kocaeli'nin Kartepe mevkisindeki Anadolu Otoyolu'nda 26 araçlık bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 13 kişi yaralandı, yaralıların ikisinin durumu ağır. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle otoyol bir süreliğine trafiğe kapatıldı, ancak araçların kaldırılmasının ardından yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
17 Ekim 2023

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde sabaha karşı başlayan sağanak, İğneada beldesinde su baskınları ve dere taşkınlarına yol açtı. İğneada'da bulunan turizm tesisindeki birçok bungalov ev taşkın dolayısıyla sürüklendi. Bölgede ormanda mahsur kalan iki kişi, ekiplerce kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kırklareli Valisi Birol Ekici, sel nedeniyle kaybolan iki kişinin cansız bedenine ulaşıldığını, dört kişiyi arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
5 Eylül 2023

Şanlıurfa ve Adıyaman'da etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel felaketinde toplam 18 kişi hayatını kaybetti. Adıyaman'da iki kişi, bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu ölürken, Şanlıurfa'da sel nedeniyle 16 kişi yaşamını yitirdi. Kayıp dört kişiyi arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
17 Mart 2023

İstanbul Küçükyalı'da E-5 Karayolu'nda, alkollü olduğu iddia edilen Atilla Mert Ç. yönetimindeki araç, yol kenarında çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi işçilerine çarptı. Kazada dört işçi hayatını kaybetti ve bir işçi yaralandı. Sürücü emniyete götürülürken, kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı ve daha sonra tekrar açıldı. Hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
24 Mayıs 2023

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bir kişinin öldüğü, ikisi ağır 53 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına ilişkin altı kişi daha gözaltına alındı. Savcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında yol bakım çalışmasında görev yapan çeşitli yetkililer gözaltına alındı. Daha önce gözaltına alınan dört kişiden ikisi serbest bırakılmış, diğer ikisi adliyeye sevk edilmişti. Kazaya dair yeni görüntüler ve bilirkişi ön raporu da kamuoyuyla paylaşıldı.
30 Ağustos 2024

Adana'nın Seyhan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, yoldan geçmekte olan bir kadının kucağındaki bebek mermi isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi. Kavgada yedi kişi de yaralandı ve hastanelere kaldırıldı. Yaralanan bebek, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
23 Nisan 2023

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Akdağ Tabiat Parkı'nda piknik yapan bir öğrenci grubundan bir öğrenci gölette boğulma tehlikesi geçirdi. Onu kurtarmaya çalışan dört kişi suya atladı ve kayboldu. AFAD ve dalgıç ekiplerinin yaptığı arama sonucunda, Halil E., Mehmet Can K., Ramazan A. ve Yusuf K. isimli dört kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
13 Mayıs 2023

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Armoni Alanya Kestelspor futbol takımını taşıyan otobüs, Yeşilyurt Ofspor ile deplasmanda oynanan maçın dönüşünde Alanya girişinde devrildi. Kazada teknik direktör, yardımcısı ve 13 futbolcu yaralandı. İki futbolcu ameliyat edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Takım, kazadan önce oynadığı maçta Ofspor'u 1-0 mağlup etmişti.
12 Mart 2023

İstanbul Beyoğlu'nda motosikletli kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olayın nedeni henüz bilinmiyor. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bir otomobile üç kurşun isabet ettiğini belirledi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7 Ağustos 2023

İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan bir metrobüs durağında yürüyen merdivenin aniden ters yönde çalışmaya başlaması sonucu üç kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından metrobüs girişinde yoğunluk oluştu ve yürüyen merdivenlerin tamir edilmesi için çalışmalar başlatıldı.
4 Mart 2024

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde bir pikabın üzerine kaya düştü ve pikap şarampole devrildi. Kazada, pikapta bulunan Mehmet Nuri Dağlı hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü Hadi Aslan ile Bülent Aslan ve Halil İbrahim Kaçkan hastaneye kaldırıldı.
8 Ağustos 2023

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı yapım çalışmaları sırasında oluşturulan yaklaşık 3 metre derinliğindeki bir çukura otomobil düştü. Kazada araç sürücüsü S.Ü. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 30 dakika süren bir çalışma sonucunda sürücü araçtan çıkarıldı ve Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
30 Ocak 2023

Bayram tatilinin sekiz gününde Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazalarında 68 kişi hayatını kaybetti ve 9 bin 787 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde dün 706 trafik kazası meydana geldiğini, altı kişinin hayatını kaybettiğini ve 1097 kişinin yaralandığını açıkladı. Denetlenen 405 bin 88 araçtan 22 bin 975'ine hız ve radar işlemi, 37 bin 590'ına ise diğer ihlallerden işlem yapıldı.
23 Haziran 2024

Mersin'deki TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, şehirler arası yolcu otobüsü, kamyon ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kazanın ardından yaptığı açıklamada ölü ve yaralı sayısını doğruladı. Kazanın nedeni ve detayları hakkında henüz bilgi verilmedi.
26 Mayıs 2024

Amasya, Samsun, Sinop ve Kastamonu illerinde şiddetli yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada, sel felaketinde şu ana kadar iki kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü ifade edildi. AFAD, bölgedeki müdahale çalışmalarının aralıksız devam ettiğini duyurdu.
5 Haziran 2023
İşaretlediklerim