Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi öncesinde yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının Fenerbahçe için geçersiz olduğunu belirtti. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve eski Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarıştığı seçimde, Servet Yardımcı adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. Koç, seçim sürecinde şantaj ve tehdit gibi unsurların olduğunu iddia etti. Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma da seçim sürecini eleştirerek, Büyükekşi'nin futbolla ilgisi olmadığını söyledi.
18 Temmuz 2024

Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Ali Koç, yaklaşan olağan seçimli genel kurulda başkan adayı olduğunu duyurdu. Daha önce aday olmayacağını belirten Koç, olağanüstü durumlar karşısında fikrini değiştirebileceğini ifade etmişti. Koç, adaylıktan çekilen Sadettin Saran ve ekibine, Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda gösterdikleri çaba ve saygılı yaklaşımları için teşekkür etti. Genel kurulun kesin tarihi yakında kulüp tarafından açıklanacak.
11 Mayıs 2024

Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında 10 kişiyle oynayarak kazandığı maçı değerlendirdi. Fenerbahçe'nin eksik oyuncularına rağmen üstün bir performans sergilediğini ve Galatasaray'a fazla pozisyon vermediğini belirtti. Çakar, Fenerbahçe taraftarının, takımın bu performansı diğer maçlarda neden gösteremediğini sorgulayacağını ifade etti. Bu galibiyetle şampiyonluk yarışı son maça kaldı.
20 Mayıs 2024

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçında Fenerbahçe, 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 galip geldi. Maç sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un stada gelmesiyle birlikte Galatasaray yöneticileri ve saha görevlileri ile Fenerbahçeliler arasında arbede yaşandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'u ve yanındakileri stadyumda çalışanları darp etmekle suçladı ve Koç'a meydan okudu.
20 Mayıs 2024

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türk futbolunda mevcut bir güven bunalımı olduğunu ve bu durumun çözümü için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) erken seçime gitmesi gerektiğini vurguladı. Koç, çeşitli kulüplerin bu yönde attığı adımlar ve topladığı imzalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, TFF'nin seçim sürecini geciktirme eğiliminde olduğunu ve bu durumun Fenerbahçe'nin bazı organizasyonlardan çekilmesine neden olduğunu belirtti. Koç, federasyon başkanının futbol ortamını olumlu gösteren açıklamalarını eleştirdi ve mevcut yönetimin azınlık bir grup tarafından desteklendiğini ifade etti.
3 Mayıs 2024

Ercan Taner, Beşiktaş'ın son dönemdeki maçlardaki başarısız performansını eleştirerek, takımın kaybedenler kulübü haline geldiğini belirtti. Oyuncuların yenilgilere normal bir şekilde yaklaştığını ve gelişim gerektiğini sürekli dile getirdiklerini, ancak takımın pres yapma, organize atak geliştirme ve yenik duruma düştükten sonra tepki verme konularında yetersiz kaldığını ifade etti. Taner, takımın dört teknik direktör değiştirdiğini ve yönetimin artık önemli bir karar alması gerektiğini, aksi takdirde yeni sezonda da benzer sorunların yaşanacağını vurguladı.
13 Mart 2024

Fenerbahçe, İstanbulspor'u 6-0 yendi ancak Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 yenerek Süper Lig şampiyonu oldu. Geçen hafta Galatasaray, Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek şampiyonluk kutlamalarını ertelemek zorunda kalmıştı. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi gerekiyordu, ancak Galatasaray hata yapmadı ve 102 puanla şampiyon oldu. Fenerbahçe ise 99 puanla ikinci sırada yer aldı.
26 Mayıs 2024

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın yönetiminde ikinci yarıya iki değişiklikle başladı ve maç boyunca stresli anlar yaşadı. Mert Hakan'ın uzaktan attığı golle öne geçen sarı lacivertliler, Weilton'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Ancak Batshuayi'nin girmesi ve VAR'dan gelen penaltı kararı sonucu kazanılan golle maçı kazanmayı başardılar. Bu galibiyetle Fenerbahçe, şampiyonluk yarışını sürdürdü. Gökhan Aktürk, eğer tüm maçlar deplasmanda oynansaydı Fenerbahçe'nin lider olabileceğini belirtti.
11 Mart 2024

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte, Fenerbahçe şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın dört puan gerisine düştü. Bu durum, ligde kalan maçlar için Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını zorlaştırıyor.
22 Nisan 2024

Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini duyurdu. Saran, daha önce Ali Koç aday olursa aday olmayacağını belirtmişti ve bu kararını resmi olarak açıkladı. Ayrıca, Ali Koç'a destek vereceğini ve ekibiyle birlikte kulübü yönetmeye hazır olduğunu ifade etti.
11 Mayıs 2024

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, İstanbul'a döndü. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaklaşık iki bin taraftar tarafından karşılanan takım, geniş güvenlik önlemleri altında Trabzon'dan ayrılmıştı. Takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, taraftarlara teşekkür ederek Fenerbahçe'nin büyüklüğünün şampiyonluklarla ölçülemeyeceğini belirtti. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, taraftarları selamladıktan sonra alandan ayrıldı.
18 Mart 2024

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u 'terörist'e benzeterek, Koç'un Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'a tehditler savurduğunu iddia etti. Ancak, olayın muhatabı Erden Timur, Özbek'in bu iddialarını yalanladı. Fenerbahçe taraftar sayfası 'Tek Yol Fener' bu durumu alaycı bir şekilde sosyal medyada paylaştı. Derbi öncesi ve sonrası tansiyon yüksek kalmaya devam ediyor.
20 Mayıs 2024

Uğur Meleke, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçta gösterdiği performansı övdü. Fenerbahçe, maçın ilk 20 dakikasında baskın bir oyun sergiledi ve 10 kişi kalmalarına rağmen mücadele iştahlarını kaybetmedi. Meleke, TFF'ye derbi maçlarının 37. haftaya konulmaması gerektiğini önerdi ve bu maçların daha erken haftalarda oynanmasının daha uygun olacağını belirtti. Ayrıca, iki takımın daha iyi performans gösterebileceğini vurguladı.
20 Mayıs 2024

Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında ilk devrede tanınmayacak kadar kötü bir performans sergiledi. Maç boyunca takımın diri bir oyun sergileyemediği, savunmada problemler yaşadığı ve pozisyon üretiminde zorlandığı belirtildi. Maçın son dakikalarına Ankaragücü büyük bir avantajla girerken, Fenerbahçe'de saha içinde sonucu kabullenmiş oyuncu sayısının fazla olması dikkat çekti. Bu durum, maçın sonucunu büyük ölçüde etkiledi.
28 Şubat 2024

Göztepe, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u dünkü maçta yaşanan olaylar nedeniyle suçladı ve saldırının sorumlularının cezalandırılması için tüm hukuki adımları atacaklarını açıkladı. Maç sırasında Fenerbahçe taraftarlarının stada alınmaması ve polisin biber gazı kullanması gibi olaylar yaşandı. Ali Koç, maçın ikinci yarısında deplasman tribününe giderek destek verdi, ancak Göztepe taraftarlarının tepkisiyle karşılaştı ve bir görevli tarafından itildi. Göztepe, Koç'u taraftarları provoke etmekle suçladı ve hukuki süreç başlatacaklarını belirtti.
18 Ağustos 2024

Fenerbahçe, İstanbulspor'u 6-0 yenmesine rağmen şampiyon olamadı. Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 yenerek 102 puanla şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe ise 99 puanla sezonu ikinci sırada tamamladı. Geçen hafta Galatasaray, Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek şampiyonluk kutlamalarını ertelemişti.
26 Mayıs 2024

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Maç sonrası, Trabzonspor taraftarları sahaya indi ve Fenerbahçeli futbolculara saldırmaya çalıştı. Maç boyunca tribünlerden atılan su şişeleri, meşaleler ve bozuk paralar nedeniyle bazı Fenerbahçeli oyuncular yaralandı. Güvenlik güçleri, sahaya inen taraftarları kontrol altına almakta yetersiz kaldı.
17 Mart 2024

Fenerbahçe, Süper Lig'in son hafta maçında İstanbulspor'u 6-0 yenerek sezonu ikinci sırada tamamladı. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini Edin Dzeko, Szymanski, Dusan Tadic, Osayi-Samuel, Serdar Dursun ve Joshua King kaydetti. Ancak, Galatasaray'ın Konyaspor'u 3-1 mağlup etmesiyle Fenerbahçe şampiyon olamadı. Fenerbahçe sezonu 99 puanla tamamlarken, Galatasaray 102 puanla şampiyon oldu.
26 Mayıs 2024

Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, maçın üçüncü dakikasında sahadan çekildi. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finali öncesinde fikstür sıkışıklığı nedeniyle maçın ertelenmesini talep etmiş, ancak Türkiye Futbol Federasyonu bu talebi reddetmişti. Fenerbahçe'nin ayrıca maça yabancı hakem atanması ve talepler kabul edilmezse U19 takımıyla maça çıkacağı yönündeki talepleri de reddedildi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle Galatasaray hükmen galip ilan edildi ve kupayı kazandı.
7 Nisan 2024

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yanındakiler hakkında stadyum görevlilerini dövmekle suçlayarak suç duyurusunda bulundu. Özbek, Koç'u camiaları karşı karşıya getirmekle suçladı ve bu davranışlarının hesabını soracağını belirtti. Ali Koç ise Özbek'in çağrısını 'ucuz kabadayılık' olarak nitelendirdi. Gerilim, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 yendiği derbi sonrasında da devam ediyor.
20 Mayıs 2024
İşaretlediklerim