Adana'nın Sarıçam ilçesinde, Selçuk Şimşekli'nin kullandığı otomobil park halindeki bir tıra arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Şimşekli olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yemliha Nergis Yolcu da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, çalışmaların tamamlanmasının ardından tekrar açıldı.
21 Ocak 2024

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, B.S. yönetimindeki bir otomobil, D-400 kara yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Abdulhaluk Ölmez (20) ve Şükran Tonk (20) isimli iki gence çarptı. Kazada her iki genç de olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gençlerin cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
14 Ocak 2024

Samsun'un Bafra ilçesinde Mehmet Apaydın yönetimindeki otomobil, saman yüklü bir traktörün römorkuna çarptı. Kazanın ardından Apaydın araçtan inerek yola uzandı ve bu sırada başka bir otomobil onun üzerinden geçti. Apaydın ağır yaralanarak Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
21 Mayıs 2023

Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki bir krom maden ocağında gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük oluştu. Olay sonucunda iki kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı. Jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda bir işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Denizli Valisi olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.
15 Aralık 2023

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada bir güvenlik görevlisi hayatını kaybetti, biri ağır yedi kişi yaralandı. Olayın ardından şüphelilerin kaçtığı otomobil, İnönü Caddesi’nde boş bir arsada bulundu. Polis ve jandarma ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
19 Ağustos 2023

Muğla'nın Ula ilçesinde, eski ekonomi bakanı Nihat Zeybekci'nin içinde bulunduğu pikap devrildi. Kazada Zeybekci ve yanındaki kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
12 Haziran 2023

İstanbul Güngören'de bir kahvehaneye silahla ateş açılması sonucu çıkan çatışmada iki kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Polis, olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
30 Ağustos 2023

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Yaylalar köyünde doğa yürüyüşü yapan bir grup üzerine çığ düştü. İlk belirlemelere göre, beş kişinin çığ altında kaldığı ve bu kişilerden ikisinin hayatını kaybettiği, üçünün ise yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, ölenlere rahmet ve yaralılara acil şifalar dilendi. İlk açıklamalarda yaralı sayısı yedi olarak verilmişti.
4 Mart 2023

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıda iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının ardından zanlılardan Murat Özer gözaltına alındı, diğer üç şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise bir pompalı tüfek, iki tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi.
30 Temmuz 2023

Ankara Keçiören'deki bir apartmanda çıkan yangına müdahale eden dört itfaiye eri dumandan etkilendi. Müdahale sırasında bir itfaiye eri hayatını kaybetti, biri ise entübe edildi. Diğer iki itfaiye erinin durumu ise ağır. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.
4 Ekim 2023

Malatya'nın Darende ilçesinde, Fikret Zaif yönetimindeki kamyonun şarampole devrilmesi sonucu yedi kişi yaşamını yitirdi. Kazada, kamyon sürücüsü ve araçtaki altı kişi hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenler arasında sürücünün ufak oğlu ve beş işçi de bulunuyordu.
9 Mart 2023

Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde bir kafeteryada oturan üç kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda Mehmet S. isimli kişi hayatını kaybetti, Erman K. ve Bahattin A. yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
31 Aralık 2023

Karaman'ın merkezine bağlı Aybastı Köyü yakınlarında bir cipin kontrolden çıkarak takla atması sonucunda, içerisinde bulunan mermer ocağı çalışanlarından beş kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı, yaralı ise tedavi altına alındı.
3 Nisan 2023

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Ankara'dan Sivas'a giderken Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi yakınlarında bir trafik kazası geçirdi. Kazada hafif yaralanan Karasu ve sürücü Cengiz Kınaş, Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Karasu, kazanın yağıştan dolayı şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini ve durumunun iyi olduğunu belirtti. CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Karasu'yu hastanede ziyaret etti.
24 Nisan 2023

İstanbul Kartal'da, park halindeki bir otomobile kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda otomobilde bulunan iki kişi öldü, biri olay yerinde bulunan bir kadın olmak üzere iki kişi yaralandı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, saldırgan veya saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
18 Nisan 2023

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, aralarında husumet bulunan Lütfü T. ve komşusu İbrahim Bartan arasında çıkan tartışma sonucu silahlı kavga çıktı. Lütfü T., İbrahim Bartan ve eşi Nazik Bartan'ı av tüfeğiyle vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.
5 Eylül 2023

Doç. Dr. Gülay Ceylaner, kızı Beste'nin ağır bir trafik kazası geçirmesinin ardından, kazaya sebep olan TIR şoförünün daha önce de ölümlü kazalara karıştığını öğrenince tepki gösterdi. Şoförün daha önce iki kişiyi öldürdüğü ve bir kazada da bir ölü bir yaralı olduğu belirtildi. Ceylaner, şoförün ehliyetinin iki yıl alındığını ve iki ay hapis yattığını, ancak aflarla serbest kaldığını ifade etti. Şoförün şu anda yargılandığını ve ehliyetini geri aldığını belirterek, trafikte can kayıplarına yol açanların daha ağır cezalarla karşılaşması gerektiğini savundu. Ceylaner, change.org'da başlattıkları 'Trafikte can alanlar artık durdurulsun' başlıklı imza kampanyasına destek çağrısında bulundu.
17 Kasım 2023

Mardin Midyat-Ömerli kara yolunda bir servis minibüsü şarampole devrildi. Kazada, minibüste bulunan altı kişi yaşamını yitirdi, beş kişi yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Midyat ve Mardin'deki hastanelere kaldırıldı.
2 Ocak 2023

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir iş yerinde iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü ve sonucunda dört kişi silahla yaralandı. Olaya müdahale etmeye çalışan yedi polis memuru da yaralanırken, yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili altı kişi gözaltına alındı.
5 Haziran 2023

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 12 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı otobüs kazasının şoförü Adem Tatlısu'nun kalp krizi geçirdiği belirlendi. Sivas'tan İstanbul'a seyreden otobüs, Sivas-Yozgat kara yolunda kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek şarampole düşmüştü. Şoförün oğlu İsa Tatlısu, babasının kazadan önce kalp krizi geçirdiğini ve bu sebeple kaza yaptığını ifade etti.
22 Ağustos 2023
İşaretlediklerim