Keanu Reeves ve Alex Winter, Samuel Beckett'in ünlü oyunu 'Godot'yu Beklerken' adlı tiyatro oyununda rol alacak. İngiliz yönetmen Jamie Lloyd'un yöneteceği oyun, 2025 sonbaharında New York'ta sahnelenecek. Lloyd, bu projede Reeves ve Winter ile çalışacak olmaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Oyun, Godot adında kim olduğu bilinmeyen birini beklerken yaşamanın anlamını sorgulayan iki karakterin hikayesini anlatıyor.
2 Ağustos 2024

Amy Winehouse’un hayatını konu alan 'Back to Black' filmi, yönetmen Sam Taylor-Johnson tarafından beyazperdeye taşındı. Film, Winehouse’un Yahudi bir ailede yetişme sürecini, kariyerini, aşklarını ve bağımlılığını anlatıyor. Eleştirmenler filmi genellikle olumsuz değerlendirse de, başrol oyuncusu Marisa Abela’nın performansı beğeni topladı. Film, Britanya gişesinde açılış haftasında zirveye yerleşti.
16 Mayıs 2024

Handmaid's Tale dizisinin 6'ncı ve son sezonunun çekimlerine başlandığı duyuruldu. Başrol oyuncusu Elisabeth Moss'un sette çekilmiş bir fotoğrafı, dizinin Instagram hesabından paylaşıldı. Moss, önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da hem yönetmenlik hem de oyunculuk yapacak. Dizinin final sezonu 2025 ilkbaharında yayınlanacak.
7 Eylül 2024

'Dream Scenario', Profesör Paul Matthews rolünde Nicolas Cage'in muhteşem performansıyla dikkat çeken, orijinal bir hikayeye sahip bir film olarak tanıtıldı. Film, parasosyal ilişkiler ve viral şöhretin karanlık yönlerini absürt kara komedi ve fantezi unsurlarıyla işliyor. Borgli'nin senaryosu, rüya ve şiddet içeren sahnelerle desteklenen, gerçeküstü ve bilinçaltı mesajlarla dolu bir anlatı sunuyor. Film, sıra dışı ve düşündürücü bir deneyim arayan izleyiciler için öneriliyor.
9 Mart 2024

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı, Todd Phillips'in yönettiği yeni Joker filmi 'Folie à Deux'nin ilk resmi posteri yayınlandı. Posterde, Phoenix ve Gaga'nın karakterleri dans ederken gösteriliyor ve filmin 4 Ekim'de vizyona gireceği belirtiliyor. Ayrıca, filmin müzikal bir yönü olacağına dair ipuçları veriliyor ve fragmanın 9 Nisan'da yayınlanacağı duyuruluyor. Filmde, Phoenix'in Joker karakterinin doktoru olan ve sonrasında ona aşık olan Gaga'nın canlandırdığı Harleen Quinzel'in hikayesi anlatılıyor.
3 Nisan 2024

'The Last of Us' dizisinin ikinci sezonu, HBO tarafından 2025'te yayınlanacak. İkinci sezon, birinci sezonun sonundaki olayların sonuçlarını ve birkaç yıl sonrasını işleyecek. Pedro Pascal ve Bella Ramsey, dizideki rollerine geri dönüyor. İkinci sezonun hikayesi, oyunun ikinci bölümünü takip edecek ve Abby karakteri önemli bir rol oynayacak. Kaitlyn Dever, Abby karakterini canlandıracak ve yeni sezonda birçok yeni oyuncu yer alacak.
5 Mart 2024

Renée Zellweger, Hugh Grant ve Colin Firth, Bridget Jones serisinin yeni bir filmi için tekrar bir araya geliyor. İlk filmi 2001'de vizyona giren ve büyük bir başarı elde eden serinin bu yeni filmi, 51 yaşındaki bekar anne Bridget Jones'un günümüz flört ortamında yaşadıklarına odaklanacak. Dördüncü filmin çekimlerinin muhtemelen mayısta başlaması bekleniyor ve film, Helen Fielding'in romanlarına dayanarak romantik olay örgüsünü sürdürecek.
27 Şubat 2024

Timothee Chalamet, Bob Dylan'ın hayatını konu alan 'A Complete Unknown' filminde başrolü üstleniyor. Filmin New York'taki gece çekimlerinden fotoğraflar, Chalamet'in müzik ikonuna olan benzerliğini gözler önüne serdi. Film, James Mangold tarafından yönetiliyor ve kadrosunda Edward Norton, Scott McNairy, Dan Volger, Will Harrison ve Charlie Tahan gibi isimler yer alıyor. Ayrıca, Joan Baez, Sylvie Russo, Johnny Nash, Alan Lomax ve Harold Leventhal karakterlerini canlandıracak oyuncular da açıklandı.
27 Mart 2024

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filmi, Japon oyun üreticisi Nintendo ve ABD merkezli animasyon üreticisi Illumination iş birliğiyle Nisan 2026'da vizyona girecek. Bu film, Nisan 2023'te çıkan 'The Super Mario Bros. Movie' filminin devamı niteliğinde olacak ve finansmanını Nintendo ile Illumination'ın çatı kuruluşu Universal Pictures üstlenecek. Nintendo Temsilci Direktörü Miyamoto Şigeru, Mario'nun dünyasını genişletmeyi hedeflediklerini ve filmin parlak ve eğlenceli bir hikayeye sahip olacağını belirtti.
11 Mart 2024
İşaretlediklerim