UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu rövanş maçları sonucunda Bayer Leverkusen, Liverpool, Roma ve Atalanta çeyrek finale yükseldi. Azerbaycan temsilcisi Karabağ, Bayer Leverkusen'e 3-2 yenilerek elendi. Liverpool, Sparta Prag'ı 6-1 mağlup ederken, Muhammed Salah Liverpool tarihine geçti. Roma, ilk maçtaki avantajıyla Brighton'a 1-0 yenilse de çeyrek finale adını yazdırdı.
15 Mart 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile eşleşti. İlk maç 7 Mart'ta, rövanş ise 14 Mart'ta oynanacak. Fenerbahçe'nin bu turu geçmesi durumunda çeyrek final kuraları 15 Mart'ta çekilecek. Turnuvanın final maçı ise 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'daki AEK Arena'da gerçekleştirilecek.
23 Şubat 2024

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaştı. Deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, evindeki rövanş maçında 1-0 mağlup oldu. Ancak bu sonuçlar, Fenerbahçe'nin toplamda üstün gelerek çeyrek finale yükselmesini sağladı.
14 Mart 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) A grubu ikinci maçında Almanya, Macaristan'ı 2-0 yendi. Almanya'nın gollerini Jamal Musiala ve İlkay Gündoğan kaydetti. Macaristan, turnuvadaki ilk maçında İsviçre'ye de yenilmişti ve henüz puan alamadı. Almanya, A grubundaki üçüncü maçında İsviçre ile karşılaşacak, Macaristan ise İskoçya ile mücadele edecek.
19 Haziran 2024

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nin ilk haftası yarın başlayacak ve toplamda 23 karşılaşma oynanacak. Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvanın finallerine katılacak takımlar bu eleme turu sonucunda belirlenecek. Türkiye, D Grubu'nda ilk maçını 25 Mart Cumartesi günü Ermenistan'a karşı oynayacak. İlk hafta maçları arasında İtalya ile İngiltere arasındaki mücadele de yer alıyor.
22 Mart 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı ve Atletico Madrid ile Borussia Dortmund, çeyrek finale yükselen son iki takım oldu. Atletico Madrid, Inter ile oynadığı maçı penaltılar sonucunda kazanarak tur atladı. Borussia Dortmund ise PSV'yi evinde 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri, 15 Mart'ta İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.
14 Mart 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-24 sezonu grup aşaması kura çekimi yapıldı. Galatasaray, 4. torbadan katıldığı çekiliş sonucunda Almanya'nın Bayern Münih, Britanya'nın Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarıyla aynı grupta yer aldı. Grup maçları 19 Eylül'de başlayacak ve 13 Aralık'ta sona erecek. İlk iki sırayı alan takımlar, son 16 turuna yükselecek.
31 Ağustos 2023

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bugün son 16 turunda Fransa-Belçika ve Portekiz-Slovenya maçları oynanacak. Fransa-Belçika maçı Düsseldorf Arena'da saat 19.00'da, Portekiz-Slovenya maçı ise Frankfurt Arena'da saat 22.00'de oynanacak. Her iki maçın da hakemleri ve muhtemel 11'leri açıklandı. Tur atlayacak takımlar çeyrek finalde birbirleriyle karşılaşacak.
1 Temmuz 2024

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İsviçre ile Almanya arasındaki maç 1-1 berabere sonuçlandı. İsviçre'nin golünü Dan Ndoye atarken, Almanya'nın golü Niclas Füllkrug'dan geldi. Bu sonuçla Almanya, gruptan lider olarak ayrıldı.
24 Haziran 2024

A Milli Takım, Letonya'yı 4-0 yenen maç sonucunda 2024 Avrupa Şampiyonası'na (Euro 2024) katılmayı garantiledi. Konya'da oynanan maçta A Millilerin gollerini Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve sonradan oyuna giren Cenk Tosun attı. Bu, Türkiye'nin 1960'tan beri Avrupa Şampiyonası'na katılacağı altıncı kez olacak.
15 Ekim 2023

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) D grubu ikinci maçında Fransa, Avusturya’yı 1-0 mağlup etti. Maçta Fransa'ya galibiyeti getiren gol, Maximillian Wöber’in 38’inci dakikada kendi kalesine attığı gol oldu. Fransa, bir sonraki maçında Hollanda ile karşılaşacak, Avusturya ise Polonya ile mücadele edecek.
17 Haziran 2024

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avusturya'nın ev sahipliğinde oynanan bir hazırlık maçında 6-1 gibi büyük bir farkla mağlup oldu. Bu mağlubiyet, A Milli Takım'ın kısa süre içindeki ikinci yenilgisi olarak kayıtlara geçti; zira takım bir önceki hafta da Macaristan'a karşı oynadığı hazırlık maçında 1-0 yenilmişti. Bu sonuçlar, takımın mevcut formu ve gelecek maçlar için hazırlık süreci hakkında soru işaretleri yaratıyor.
27 Mart 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024'te görev yapan bir hakem hakkında spekülasyonlara değindi ve bu hakemin ikinci maçına çıkacağını belirtti. Büyükekşi, Gürcistan ile oynanan ve Türkiye'nin 3-1 kazandığı maç hakkında da konuştu ve Gürcistan milli marşının ıslıklanmasının Türkiye'ye yakışmadığını ifade etti. Ayrıca, TFF'deki başkanlık seçimiyle ilgili kulüplerin erken seçim taleplerine yanıt verdi ve mevcut yönetimin sorumluluklarını vurguladı.
19 Haziran 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 1-0 yenerek gruplara kalmayı başardı. Bu, siyah-beyazlı ekibin bir sezon aradan sonra Avrupa kupalarında yeniden gruplara kaldığı anlamına geliyor. Beşiktaş, bu sezon Avrupa'da oynadığı altı maçı da kazanarak, Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonunda gruplara kalmayı başardı.
31 Ağustos 2023

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 2023-24 EuroLeague Play-off turunun üçüncü maçında Monaco'yu 89-78 mağlup etti. Bu galibiyetle seride 2-1 öne geçen Fenerbahçe, Final Four'a katılma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Eğer Fenerbahçe, 3 Mayıs'ta İstanbul'da oynanacak dördüncü maçı da kazanırsa, 24-26 Mayıs tarihlerinde Berlin'de düzenlenecek Final Four'a katılmaya hak kazanacak.
1 Mayıs 2024

EURO 2024'ün ilk üç gününde yedi müsabaka oynandı ve maç başına gol ortalaması 3'ün üzerinde seyrediyor. 14 takımın 12'si gol bulurken, Hırvatistan gol atamayan tek takım oldu. Beş takım üçlü savunma ile sahaya çıkarken, sadece İsviçre galibiyet elde etti. Dikkat çekici bir detay olarak, dört ülkenin çift santrforla sahaya çıkması vurgulandı.
17 Haziran 2024

UEFA Uluslar Ligi'nin 2024-2025 sezonu için grup kura çekimi, Paris'te gerçekleştirildi. Türkiye, B Ligi 4'üncü Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile eşleşti. A, B, C ve D liglerindeki grupların dağılımı açıklandı. A Ligi'nde ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finallere yükselecek, B ve C Liglerindeki grup birincileri ile D Ligi'ndeki iki grup birincisi bir üst lige çıkacak. Maçlar Eylül 2024'te başlayacak ve Haziran 2025'te finalle son bulacak.
8 Şubat 2024

Galatasaray, Türkiye Kupası çeyrek final maçında kendi evinde Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu ve kupadan elendi. Bu sonuçla birlikte, Galatasaray organizasyona veda eden büyük İstanbul takımlarından biri oldu. Daha önce de Fenerbahçe, Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupadan elenmişti. Bu sonuçlar, Türkiye Kupası'nda büyük sürprizlere sahne olmasına neden oldu.
29 Şubat 2024

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maçı da 3-2 kazanan Trabzonspor, toplamda elde ettiği bu sonuçla Beşiktaş'ın finaldeki rakibi oldu. Bu galibiyetle Trabzonspor, kupada şampiyonluk mücadelesini Beşiktaş ile verecek.
8 Mayıs 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda 4. hafta maçları sonucunda Beşiktaş, gruptan çıkma şansını matematiksel olarak yitirdi. Beşiktaş, sahasında Norveç'in Bodo/Glimt takımına 2-1 yenildi ve grubun diğer maçında Club Brugge, Lugano'yu 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Club Brugge 10 puanla gruptan çıkmayı garantilerken, Bodo/Glimt 7 puana ulaştı ve Beşiktaş 1 puanda kalarak üst tura çıkma şansını kaybetti. Beşiktaş, kalan iki maçını kazansa bile Bodo/Glimt ile olan ikili averajda geride olduğu için üst tura çıkamayacak.
10 Kasım 2023
İşaretlediklerim