Yeni Zelanda Adalet Bakanı Kiri Allan, içkiliyken araç kullanıp kaza yaptığı için istifa etti. Allan, yaklaşık 4 saat boyunca karakolda gözaltında tutuldu ve 'dikkatsiz araç kullanmak' ve 'gözaltına direnmek' suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Ancak, alkol testinde sonucun yasal sınırın üstünde çıkmasına rağmen Allan'a içkili araç kullanmaktan dava açılmadı. Suçlu bulunması halinde, Allan'ın para ve ehliyetinin askıya alınması cezalarıyla karşı karşıya kalacağı bildirildi.
24 Temmuz 2023

Kanadalı aktör Keanu Reeves'in Los Angeles'ta bulunan evine kar maskeli silahlı hırsızlar girdi. 2014 yılında da hırsızların hedefi olan Reeves, bu olaydan önce evine izinsiz giren bir kişiye karşı yasaklama emri çıkartmıştı. Çarşamba günü gerçekleşen hırsızlıkta, polis ekipleri ihbar üzerine harekete geçti ancak hırsızları bulamadı. Hırsızlar, Reeves'in evinden bir silah çalarak kaçtı ve olay sırasında Reeves evde bulunmuyordu.
11 Aralık 2023

23 yaşındaki Arap-Amerikalı Toni Breidinger, hem Victoria's Secret modeli hem de bir araba yarışçısı olarak kariyer yapmaktadır. Geçtiğimiz yıl Victoria's Secret ile modellik anlaşması imzalayan Breidinger, 6 Mayıs'ta ABD'nin Kansas eyaletinde düzenlenecek olan NASCAR Craftsman Truck Serisi'nde yarışacak. Bu yarışla birlikte, Breidinger bu seride yarışan ilk Arap-Amerikalı kadın olma unvanını kazanmıştır. Kendisi ve ikiz kız kardeşi Annie, dokuz yaşlarından beri motor sporları içinde yer almaktadır.
29 Nisan 2023
İşaretlediklerim