Eski MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayından sonra ilk defa bir açıklama yaptı. Kendi eyleminden dolayı 16 gün cezaevinde kaldığını ve adli sürecin devam ettiğini belirtti. Türkiye'de futbolun marka değerinin düştüğünü ve bunun sorumlusunun Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF, spor kulüpleri, basın ve futbolun diğer paydaşları olduğunu ifade etti. Ayrıca futbolun kurumsallaşması gerektiğini ve sorunların çözümü için bütün paydaşların sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.
2 Şubat 2024

Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı ve eski futbolcu Samuel Eto’o hakkında şike soruşturması başlatıldı. Soruşturma, Eto’o'nun ikinci ligdeki Victoria United'ın başkanına yakın bir isimle yaptığı görüşme sonrası açıldı. Polise göre görüşmede Eto’o, Victoria United'ı bir üst lige çıkartma sözü verirken lig maçlarını buna göre ayarlayacağını dile getirmiş. Eto’o ve Victoria United iddiaları reddediyor.
30 Eylül 2023

Fenerbahçe, 26 yaşındaki futbolcusu Emre Mor'u 2023-2024 sezonunun sonuna kadar V. Fatih Karagümrük kulübüne kiraladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, takımın yapılanmasına devam edildiği ve Emre Mor'a ligin geri kalan bölümünde başarılar dilendiği belirtildi. Transfer, Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabı üzerinden de duyuruldu.
1 Şubat 2024

Hindistan'ın eski kadın milli futbol takımı oyuncusu Poulami Adhikari, ekonomik zorluklar nedeniyle futbol kariyerini bırakıp kuryelik yapmaya başladı. Çocukken futbola başlayan ve 12 yaşında milli takıma seçilen Adhikari, ailesinin maddi durumu nedeniyle futbol malzemeleri ve yeterli beslenme imkanlarına sahip olamadı. Ailesine maddi destek sağlamak için futbolu bırakan Adhikari, şu anda günde 15 saatten fazla çalışarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Sosyal medyada viral olan bir video sonrası antrenörlük teklifi alsa da, teklif edilen ücret kuryelikten daha az olduğu için kabul etmedi. Adhikari, Hindistan'da ve dünyada kadın sporlarına yeterince önem verilmediğini belirtiyor.
5 Şubat 2023
İşaretlediklerim