Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu bir görünüm sergilemesiyle, dün en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı. Kazandıran hisseler arasında ODINE, ISATR, SUMAS gibi şirketler yer alırken, kaybettirenler arasında SODSN, BASCM, MMCAS gibi hisseler bulunuyor. Borsa, 27 Mart 2024 tarihinde yatay bir seyirle günü tamamladı.
28 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BIOEN, BRSAN, THYAO, ODAS ve AYDEM oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise SMRTG, GESAN, SOKM, KORDS ve BERA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
29 Eylül 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında TUCLK, MARKA, SELGD gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise BAKAB, MMCAS, SUMAS gibi şirketler oldu. Bu değişimler, yatırımcılar için önemli göstergeler arasında bulunuyor.
8 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler MIATK, CANTE, ISMEN, SASA ve OYAKC oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise ECZYT, BERA, ECILC, CIMSA ve TCELL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
31 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişe geçmesiyle birlikte, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında AKENR, BRMEN ve AFYON gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KLNMA, MAKIM ve VAKFN olarak sıralandı. Buna rağmen, Borsa İstanbul günü genel bir düşüşle tamamladı.
27 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında UMPAS, MARKA, YAYLA gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında MMCAS, YBTAS, KIMMR gibi şirketler bulunuyor. Bu değişimler, yatırımcılar için önemli göstergeler arasında yer alıyor.
7 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ENJSA, IPEKE, PETKM, KONYA ve TKFEN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MIATK, HALKB, GESAN, ECZYT ve AKBNK olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
14 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler ZOREN, GLYHO, AKSA, KOZAA ve IPEKE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TSKB, BIOEN, KCAER, TTRAK ve ULKER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
30 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler BRSAN, BRYAT, ALFAS, ASTOR ve CWENE oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise IPEKE, ODAS, TSKB, BIMAS ve DOHOL olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
18 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler KAYSE, ZOREN, CWENE, ALBRK ve KARSN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MIATK, AEFES, AKFYE, SKBNK ve KCAER olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişe geçmişti ve bu görünümünü korumaya devam ediyor.
5 Ekim 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında YONGA, ISBIR, REEDR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında VRGYO, SEGYO, MMCAS gibi şirketler bulunuyor. Bu durum, yatırımcılar için önemli bir gösterge niteliğinde.
6 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, SNGYO, VAKBN, AKSA ve PETKM oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise PSGYO, KARSN, PENTA, CCOLA ve QUAGR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş eğilimini sürdürüyor.
6 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler IPEKE, KOZAA, KORDS, AKSA ve DOHOL oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KONYA, YEOTK, BRYAT, BRSAN ve BUCIM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
17 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler belirlendi. Bu hisseler arasında CIMSA, YEOTK, ISDMR, SKBNK ve ISCTR yer aldı. BERA dışında ekside olan hisse bulunmuyor. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
25 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BERA, KONTR, CIMSA, EGEEN ve KMPUR oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler SRVGY, ULAS, GSRAY, BJKAS ve TUKAS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, TUKAS, ULKER, AKFGY ve VAKBN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, ASUZU, CEMTS, EUREN ve AYDEM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
6 Eylül 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından olumlu bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da, en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı. Kazandıran hisseler arasında ERBOS, YKBNK, BRYAT, VAKBN ve AKBNK yer alırken, kaybettiren hisseler ise FENER, PSGYO, SELEC, KCAER ve EKGYO olarak sıralandı.
15 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, bu görünümünü sürdürüyor. BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisseler GWIND, ULKER, SNGYO, KOZAL ve SKBNK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise TUKAS, BRSAN, ISCTR, GENIL ve SELEC oldu.
12 Eylül 2023
İşaretlediklerim