Artvin'in Yusufeli ilçesinde tatil için bulunan 8 yaşındaki Ö.B, akrabalarının evinde bulunan tüfekle oynarken annesi H.B'yi kazara vurdu. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı Yusufeli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
28 Ağustos 2023

İzmir'in Torbalı ilçesinde, boşandığı eşi tarafından bıçaklanan Aslı A. isimli kadın, çocuklarını görmek için polis refakatinde gittiği eski kocasının evinde saldırıya uğradı ve aldığı bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitirdi. Saldırgan eski koca M.A. olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili refakat eden iki polis memuru açığa alındı.
4 Mart 2023

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen F.N. isimli kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle annesi Ü.N.'yi balkondan atmaya çalıştı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, F.N.'yi ikna ederek gözaltına aldı ve annesi Ü.N.'yi hastaneye kaldırdı.
7 Eylül 2023

Ankara'da 30 Aralık'ta silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında, aralarında iki özel harekat polisinin de bulunduğu dört kişi daha tutuklandı. Tutuklanan polislerin, cinayetin tetikçisini İstanbul'dan Ankara'ya taşıyan aracın sahibi Mustafa Uzunlar'ın ifadesi doğrultusunda suçlandıkları belirtildi. Bu tutuklamalarla birlikte soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10'a yükseldi, ancak tetikçi henüz yakalanamadı.
5 Ocak 2023

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, ağır ceza mahkemesinde görülen bir dava nedeniyle yakalama kararı bulunan C.K. gözaltına alındı. Arkadaşları B.Y. ve A.D. tarafından ziyaret sırasında getirilen simit içerisinde uyuşturucu haplar bulundu. İki şüpheli gözaltına alındı ve uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem başlatıldı. B.Y. serbest bırakılırken, yaşı küçük olan A.D. tutuklandı. Gözaltında bulunan C.K. ise adliyeden serbest bırakıldı.
15 Ocak 2023

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 21 yaşındaki S.A. isimli genç, evinde oynadığı tabancanın ateş alması sonucu annesi 43 yaşındaki Aysel A'yı başından vurdu. Ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından polis, olay yerinden kaçan S.A.'yı bulmak için çalışma başlattı.
22 Mart 2023

Ankara'nın Ayaş ilçesinde, Gökçebağ Mahallesi yakınlarında boş bir arazide park halindeki bir araç içerisinde üç kişi ölü olarak bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mehmet G., Satılmış K. ve Kurban D. isimli şahısların hayatını kaybettiği tespit edildi. Üç kişinin bedenleri daha detaylı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
20 Ocak 2023

Eski Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, nöbetçi sulh ceza hakimliğince ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan tutuklandı. Cinayet soruşturmasının Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) uzandığı iddiaları da gündemde.
3 Ocak 2023

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Hasret Çakır isimli 41 yaşındaki kadın, evinin balkonunda av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüpheli M.B.'yi Bodrum ilçesinde gözaltına aldı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.
30 Mayıs 2023

Hatay'ın Altınözü ilçesinde Hüseyin B, kendisinden ayrılmak isteyen eşi Rakkuş B. ile konuşmak için kayınpederinin evine gitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin B, yanında getirdiği pompalı tüfekle kayınpederi İyed B'ye ve eşi Rakkuş B'ye ateş açtı. İyed B olay yerinde hayatını kaybederken, Rakkuş B ağır yaralandı. Hüseyin B olayın ardından kaçtı ve yakalanması için çalışma başlatıldı.
22 Ağustos 2023

Konya'nın Sarayönü ilçesinde D.A.E. isimli şahıs, eşi Z.E. ve kayınvalidesi A.Ç.'yi silahla vurdu. Z.E. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan A.Ç. hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için jandarma tarafından çalışma başlatıldı.
13 Kasım 2023

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, B.Y. isimli bir kişi, henüz belirlenemeyen bir sebeple ailesinden dört kişiyi silahla yaraladı ve ağabeyini öldürdü. Saldırgan daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve saldırganın ağabeyi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan ve diğer dört kişinin hayati tehlikesi olduğu belirtildi.
29 Ağustos 2023

İzmir'in Urla ilçesinde bir alışveriş merkezinde 'omuz atma' meselesi sebebiyle çıkan tartışma, bıçaklama olayıyla sonuçlandı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.B. isimli kişi, Semih Köse'yi bıçakladı. Köse, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili S.B. ve kardeşleri S.B. ve T.B.'yi gözaltına aldı ve üç zanlı daha sonra tutuklandı.
16 Ekim 2023

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 2002 yılından beri aranan ve hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 71 yaşındaki firari hükümlü H.S., Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. H.S., 'Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek' suçundan aranıyordu. Yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
3 Kasım 2023

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Y.A. isimli şahıs, eşi Petek A. ile yaşadıkları tartışma sonucu eşini bıçaklayarak öldürdü. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Petek A.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Şüpheli koca Y.A., polis tarafından gözaltına alındı ve Petek A.'nın cesedi Yenişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
11 Ocak 2024

İstanbul Esenyurt'ta M.Ö. isimli bir kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi F.Ö.'yü silahla vurarak öldürdü ve ardından kendisini vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Cesetler, savcı ve polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
21 Eylül 2023

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir evde çıkan yangında bir yaşındaki Zeynep A.'nın cansız bedeni bulundu. Yangından kurtulan baba Mehmet A., yangını uyurken fark ettiğini ve dışarı kaçtığını ifade etti. Anne Hilal A., polis merkezine giderek teslim oldu ve ifadesinde kızını boğarak öldürdüğünü, ardından evi ateşe verip kaçtığını söyledi. Hilal A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.
29 Mart 2023

İstanbul Avcılar'da bir kadın evinde ölü bulundu. Yakınları tarafından ulaşılamayan 47 yaşındaki G.Y.'nin durumu yetkililere bildirildi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede kadının cansız bedeniyle karşılaşıldı. Kadının cesedi, savcı ve polisin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma devam ediyor.
6 Ekim 2023

Elazığ'ın Palu ilçesindeki Cimşidbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde E.D. (17) isimli öğrenci, okulun arka bahçesinde Ş.K. (17) isimli arkadaşıyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ş.K., E.D.'yi bıçaklayarak yaraladı. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli Ş.K. polis tarafından gözaltına alındı.
2 Ocak 2023

Isparta'da 22 yaşındaki Hasan Tanrıkulu, bir eğlence mekanında darp edildikten sonra evinde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve güvenlik kamerası görüntülerinden zanlıların kimliklerini tespit etti. Dört şüpheliden ikisi tutuklanırken, diğer ikisi savcılık tarafından serbest bırakıldı.
5 Ocak 2023
İşaretlediklerim