Fenerbahçe, İtalya'nın Fiorentina takımından Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı kiralık olarak transfer etti. Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Amrabat'ın transfer sürecinin uzun ve zorlu geçtiğini belirtti. Amrabat, Fenerbahçe'ye transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve kulübün bir parçası gibi hissettiğini ifade etti. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun da Amrabat'ı çok istediği ve bu transferin Fenerbahçe'nin vizyonunu gösterdiği vurgulandı.
31 Ağustos 2024

Eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı'nın kendisi hakkında yaptığı bir şikayet üzerine İstanbul Adliyesi'nde ifade verdi. Yıldırım, Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesinde Ilıcalı'yı FETÖ'cülere pasaport vermekle suçlamıştı. Ilıcalı, bu suçlamaları çirkin ve art niyetli bulmuş ve Yıldırım'a 10 milyon liralık tazminat davası açmıştı. Yıldırım, ifade verdikten sonra adliyeden ayrıldı.
30 Temmuz 2024

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı, Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda Batshuayi ile yola devam etmeme kararı aldıklarını belirtti. Ilıcalı, Fenerbahçe'nin santrfor pozisyonu için başka bir yol haritası belirlediğini ve transfer çalışmalarının olumlu bir şekilde sürdüğünü ifade etti.
20 Haziran 2024

Ayşenur Arslan, Habertürk'te yayınlanan ve Ahmet Selim Kul'un da yer aldığı bir programı eleştirdi. Programın yüksek reyting almasına rağmen gazetecilik açısından yetersiz olduğunu belirtti. Arslan, programda ortaya atılan iddiaların netlikten yoksun olduğunu ve izleyicilerin tartışmanın kalitesini beğenmediğini ifade etti. Ayrıca, programda Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın tutumları ve Mehmet Uçum'un Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak gündeme getirilmesi de eleştirildi.
10 Haziran 2024

Fenerbahçe Spor Kulübü, başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım'a karşı zafer kazanan Ali Koç ile yola devam etme kararı aldı. Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi de açıklandı. Listede Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu ve Acun Ilıcalı gibi isimler yer alıyor. Ayrıntılar ilerleyen günlerde paylaşılacak.
9 Haziran 2024

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olağan genel kurulunda Ali Koç ve Aziz Yıldırım başkanlık için yarışıyor. Oy verme işlemi saat 10.00'da başlayıp 17.00'de sona erdi ve oy sayım işlemi başladı. 46 bin 410 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde katılım oranı yüzde 58 civarında gerçekleşti. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listeleri de açıklandı.
9 Haziran 2024

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu'nda Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yarıştığı başkanlık seçiminde oy verme işlemi sona erdi. Saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'de tamamlandı ve oy sayımına geçildi. Aidatlarını yatıran 46 bin 410 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde katılım oranı yaklaşık %58 olarak bildirildi. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listeleri de açıklandı.
9 Haziran 2024

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olağan genel kurulunda başkanlık seçimi için oy verme işlemi sona erdi. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yarıştığı seçimde, saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi 17.00'de tamamlandı. Kulübün 46 bin 410 üyesi oy kullanma hakkına sahipti. Şimdi oyların sayımına geçilecek ve yeni başkan belirlenecek.
9 Haziran 2024

Fenerbahçe Olağan Kongresi'nde konuşan Başkan Ali Koç, kulübün son altı yılda futbol dışındaki alanlarda önemli mesafeler kat ettiğini belirtti ve gelecekteki hedeflerini açıkladı. Koç, kulübün ekonomik zorluklara rağmen bugünlere geldiğini vurgularken, eski başkan Aziz Yıldırım'ın eleştirilerine de yanıt verdi. Yıldırım ise kongreyi yönetmesi için görevlendirilen Vefa Küçük'e tepki göstererek genel kurulu terk etti.
8 Haziran 2024

Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretler nedeniyle Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Ilıcalı, Yıldırım'a 10 milyon liralık tazminat davası açtı. Bu gelişme, Yağız Sabuncuoğlu'nun sosyal medya paylaşımıyla duyuruldu.
6 Haziran 2024

Aziz Yıldırım, başkanlık seçimlerinde büyük bir oy farkıyla kaybetmesine rağmen, Jose Mourinho'nun elinden kayıp gitmesine kadar rahattı. Ali Koç, teknik direktör seçimini kazandıktan sonra, geniş kadroyu koruyacaklarını ve astronomik teklifler gelirse oyuncu satacaklarını açıkladı. Aziz Yıldırım, şampiyonluk sözü vererek, stadın kapasitesini artırmayı ve bankalar birliği anlaşmasından çıkmayı planladığını belirtti. İki taraf da Fenerbahçe için birlik ve beraberlik istediklerini söylese de, bu konuda nasıl bir yol izleneceği belirsiz.
4 Haziran 2024

Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı’yı 'FETÖ' ve Adnan Oktar ile ilişkilendirdi. Yıldırım, Ilıcalı'nın Dominik'te 'FETÖ'cülere pasaport verdiğini ve Adnan Oktar ile bağlantılı olduğunu iddia etti. Acun Ilıcalı ise bu suçlamaları 'çirkin ve art niyetli' olarak nitelendirerek, Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için kendisini karalamaya çalıştığını belirtti. Ayrıca, Yıldırım ve Ilıcalı arasında Jose Mourinho ile ilgili anlaşma tartışması da yaşandı.
4 Haziran 2024

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırma kararı aldı ve yerine ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getirdi. Başkan adayı Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıklamıştı. Mevcut başkan Ali Koç ise Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başkanlık seçimi 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak.
31 Mayıs 2024

Türk işadamı Acun Ilıcalı, Slovenya'nın köklü futbol takımlarından Maribor'u satın almak üzere. Ilıcalı, daha önce İngiltere'nin Championship ligi takımlarından Hull City'nin de sahibi olmuştu. Slovenya'da uzun süren bir arayış sonrası Maribor'u seçtiklerini belirten Ilıcalı, Maribor'daki insanlar, taraftarlar ve şehri çok beğendiğini ifade etti. Ayrıca, Hull City'de hedeflediği oyuncularla ilgili planlarından da bahsetti.
30 Nisan 2024

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçının 18 Mart Perşembe günü saat 22.00'de TV8'de şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu. Fenerbahçe, ilk maçta 3-0 geriye düşmesine rağmen maçı 3-2 tamamlamıştı. Bu önemli maç, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor ve maçın öncesi ve sonrasında da TV8'de özel yayınlar yapılacak.
17 Nisan 2024

TV8'de yayınlanan Survivor All Star programının yapımcısı Acun Ilıcalı, Dominik'te yarışma ekibine polis tarafından operasyon yapıldığını açıkladı. Ilıcalı, bu durumun yarışmacılardan Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülü sırasında kural ihlali yapmasından kaynaklandığını belirtti. Aktuğlu'nun havaalanında birinden telefon alarak 'beni kaçırdılar' demesi üzerine iki ülkenin emniyet teşkilatlarının karıştığını ve bu durumun her şeyi tehlikeye atabilecek kadar ciddi olduğunu ifade etti. Seda Aktuğlu, yaşananlar nedeniyle ceza alarak beş ödülden mahrum bırakıldı.
9 Ocak 2024

Türk iş insanı Acun Ilıcalı, sahibi olduğu ACM SPORTS aracılığıyla İrlanda Premier Lig takımlarından Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırdığını açıkladı. Shelbourne ile işbirliğine son verilmesinin ardından, Ilıcalı'nın futbol alanındaki yatırımlarını başka bir ülkede sürdürme planları olduğu belirtildi. Ilıcalı'nın yatırım yaptığı dönemde Shelbourne, 19 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi alarak ligi 4. sırada tamamladı. Acun Ilıcalı aynı zamanda İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin de sahibi.
11 Kasım 2023

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen, Galatasaray-Bayern Münih maçının başlamasıyla beraber çöktü. Bu, platformun Manchester United-Galatasaray maçında da benzer bir sorun yaşadığı ikinci kez oldu. Kullanıcılar, yaşanan teknik aksaklık nedeniyle tepki gösterdi.
24 Ekim 2023

Acun Ilıcalı'nın kurucusu olduğu Acun Medya, BBC Studios imzalı zeka oyunu formatı 'The 1% Club'ın haklarını satın aldı. Yerli versiyonu TV8'de yayınlanacak olan oyun, halkın zekasını bilimsel bir araştırmayla test ediyor. Yarışmacıların büyük ödül olan 100 bin avroyu kazanabilmek için ülkenin yalnızca yüzde 1'inin cevaplayabileceği bir soruya yanıt vermeleri gerekiyor. Yapımına 2023'te başlanacak olan programın 2024'te yayınlanması planlanıyor.
18 Ekim 2023

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen, Manchester United-Galatasaray maçının başlamasıyla birlikte çöktü. Maçın yayın hakkını elinde bulunduran Exxen'in çökmesi üzerine binlerce kullanıcı, kanalın sahibi Ilıcalı'yı Twitter'da eleştirdi. Sorun çözülmediği için maç, Ilıcalı'ya ait olan TV 8,5'a alındı.
3 Ekim 2023
İşaretlediklerim