Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'in 5. haftasında oynanan maçlardaki disiplin ihlalleri nedeniyle Fenerbahçe'ye 990 bin, Adana Demirspor'a 300 bin ve Gaziantep FK'ye 40 bin 500 lira para cezası verdi. Ayrıca, Trabzonspor'un oyuncusu Edin Visca, RAMS Başakşehir'in oyuncusu Dimitris Pelkas ve Sipay Bodrum FK'nin oyuncusu Fredy, ciddi fauller nedeniyle iki maç men cezası aldı. Bu cezalar, Süper Lig'deki disiplin ihlallerine karşı alınan önlemleri vurguluyor.
19 Eylül 2024

Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek. Diğer maçlarda görev alacak hakemler de açıklandı. Derbi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Ayrıca, derbi için bilet satışları başladı ve fiyatlar belirlendi.
18 Eylül 2024

Galatasaray, Serwin Global Solutions SDN BHD bünyesindeki meritking.news ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını askıya aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Anlaşma, 2024-25 ve 2025-26 futbol sezonlarını kapsayacak şekilde yıllık 3 milyon 155 bin dolar artı KDV tutarında sponsorluk ve reklam haklarını içeriyordu. meritking.news'in yasadışı bahis sitesi Meritking ile bağlantılı olduğu iddiaları üzerine Galatasaray, anlaşmayı askıya aldı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı da konuyla ilgili olarak Galatasaray ve Adana Demirspor hakkında suç duyurusunda bulundu.
17 Eylül 2024

Galatasaray, Arjantinli golcü futbolcusu Mauro Icardi'nin sağ arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildiğini duyurdu. Icardi, Adana Demirspor ile oynanan maçın 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Yapılan kontroller sonucunda sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain tespit edilen Icardi'nin tedavisine başlandığı belirtildi.
1 Eylül 2024
İşaretlediklerim