ABD'nin Kansas City şehrinde, Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması olan Super Bowl sırasında silah sesleri duyuldu. Olay, kutlamaya katılan binlerce kişinin panikle dağılmasına neden oldu. Polis, olayla ilgili olduğu düşünülen iki kişiyi gözaltına alarak soruşturma başlattı. Kutlamaya katılan bazı kişilerin yaralandığı bildirildi.
15 Şubat 2024

Amerikan futbolunun ünlü ismi Tom Brady, sosyal medya hesapları üzerinden emeklilik kararını açıkladı. 45 yaşındaki sporcu, ailesi, takım arkadaşları ve koçlarının fotoğrafları eşliğinde duygusal bir veda mesajı yayınladı. Geçen yıl Gisele Bündchen ile boşanan Brady, şu anda yapımcısı olduğu '80 for Brady' isimli filmin tanıtımıyla meşgul.
2 Şubat 2023

Amerikan Futbolu Ligi'nde (NFL) Cincinnati Bengals ile oynanan maçta Buffalo Bills oyuncusu Damar Hamlin, Tee Higgins ile girdiği ikili mücadele sonrası yere yığıldı. 24 yaşındaki oyuncunun kalbi durdu ve saha içinde yapılan müdahale ile kalp atışları geri getirildi. Hamlin hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Maç, Bengals'ın 7-3 üstünlüğüyle devam ederken yarıda kesildi ve ertelendi.
3 Ocak 2023
İşaretlediklerim