AC/DC'nin ilk bateristi Colin Burgess, 77 yaşında yaşamını yitirdi. Grubun Facebook sayfasında paylaşılan bir mesajla Burgess'in ölümüne duyulan üzüntü ifade edildi ve onun saygıdeğer bir sanatçı olduğu belirtildi. Burgess, 1973 yılında kardeşi Angus, Malcolm Young, Dave Evans ve Laryy Van Kriedt ile birlikte AC/DC'yi kurmuştu. Sanatçının ölüm nedeni ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
17 Aralık 2023

Nobel ödüllü sanatçı Bob Dylan, İskoçya'nın Highlands bölgesinde bulunan ve 'inziva' olarak adlandırdığı evini 4 milyon 257 bin 650 sterline sattı. Evi kardeşi David Zimmerman ile birlikte 2,2 milyon sterline satın alan Dylan, mülkünü viski üreticisi Angus Dundee Distillers'a yüzde 50 civarında bir karla sattı. 25 dönümlük arazi üzerinde bulunan ev, çeşitli resepsiyon odaları, 11 banyo ve yedi çatı katı yatak odası içermekte. Dylan, çalışmalarında Highlands'ten esinlenmiş ve ev 1911-1914 yılları arasında inşa edilmiş.
8 Aralık 2023

Pop müziğin en büyük ikonlarından biri olan Michael Jackson'ın 1984 yılında Pepsi reklamında giydiği ikonik siyah-beyaz deri ceket, açık artırmada satışa çıkarılacak. Kostüm ve dekor satıcısı Propstore tarafından kasımda düzenlenecek açık artırmada ceketin en az 245 bin dolara alıcı bulması bekleniyor. Açık artırmada ayrıca George Michael, Amy Winehouse, David Bowie, Elvis Presley, Angus Young, John Lennon ve The Beatles'a ait eşyalar da satışa sunulacak.
11 Ekim 2023

ABD'de HBO kanalının Euphoria dizisinde 'Fez' karakterini canlandıran 25 yaşındaki oyuncu Angus Cloud, hayatını kaybetti. Ölüm nedeni açıklanmayan Cloud, geçen hafta babasını kaybetmiş ve ailesinin açıklamasına göre ruhsal sorunlarla boğuşuyordu. Cloud, Euphoria dizisinde bir uyuşturucu satıcısı olan Fezco 'Fez' O’Neill karakterini canlandırıyordu.
1 Ağustos 2023
İşaretlediklerim