Süper Lig'de sezon boyunca yapılan VAR müdahalelerinin bilançosu açıklandı. En kazançlı takımlar Fenerbahçe, Galatasaray ve Hatay olurken, en dezavantajlı takım Beşiktaş oldu. En çok VAR müdahalesi Galatasaray-İstanbul maçında gerçekleşti. Fenerbahçe ve Kayserispor, VAR müdahalesi en fazla yaşayan takımlar olurken, Ankaragücü en az VAR müdahalesi yaşayan takım oldu.
2 Haziran 2024

MKE Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. 2023-2024 sezonunu 17. sırada tamamlayarak küme düşen Ankaragücü, Belözoğlu yönetiminde Türkiye Kupası'nda yarı finale kadar yükselmişti. Kulüp, Belözoğlu'na emekleri için teşekkür ederek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. Ankaragücü, ligde 31 maçta yedi galibiyet, 13 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.
31 Mayıs 2024

Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 yenerek 24. kez Süper Lig şampiyonu oldu. Maçın ilk yarısında İcardi'nin kafa golüyle öne geçen Galatasaray, ikinci yarıda da üstün oyununu sürdürdü ve iki gol daha buldu. Konyaspor ise maç boyunca Galatasaray'ın baskısına karşı koymakta zorlandı. Galatasaray'ın bu galibiyeti, şampiyonluk yarışında belirleyici oldu.
27 Mayıs 2024

Süper Lig'de son hafta maçları oynandı ve Ankaragücü, Trabzonspor'a 4-2 yenilerek küme düştü. Hatayspor ise Rizespor'u 2-0 yenerek ligde kalmayı garantiledi. Hatayspor, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle zor zamanlar geçirmişti. Küme düşen diğer takımlar Pendikspor, Karagümrük ve İstanbulspor oldu.
26 Mayıs 2024
İşaretlediklerim