Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği içinde dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazandıran hisseler arasında ISKUR, ISATR, ULAS, BEGYO, GRTRK, PRZMA, FRIGO, VRGYO, ERSU ve AGROT yer alırken, en çok kaybettiren hisseler ise CATES, MEGMT, SNPAM, BRKO, DIRIT, BAGFS, SURGY, AYCES, KBORU ve PINSU olarak sıralandı.
19 Ocak 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yaşanan dalgalı piyasa hareketliliği devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, ISATR, SAMAT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında BAGFS, KRTEK, FLAP gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 9 Ocak 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
10 Ocak 2024

Borsa İstanbul'da BAGFS, FLAP ve SAFKR hisseleri 5 Ocak tarihine kadar kredili işlemlere konu edilmeyecek. POLTK hisselerine ise aynı dönemde brüt takas tedbiri uygulanacak. Bu tedbirler, hisse senetlerinin piyasa düzeni ve yatırımcıların korunması amacıyla getirilmiş düzenlemelerdir.
6 Aralık 2023

Borsa İstanbul'da BIST 100, BIST 50, BIST 30, BIST Banka Dışı Likit 10, BIST Sürdürülebilirlik ve BIST Sürdürülebilirlik 25 endekslerinde değişiklikler gerçekleştirildi. BIST 100, BIST 50 ve BIST 30 endekslerine yeni hisseler dahil edilirken, bazı hisseler de bu endekslerden çıkarıldı. Ayrıca, bazı paylar yedek pay olarak belirlendi.
22 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse SKBNK, ISGYO, AKSA, BAGFS ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler TUKAS, BRYAT, BRSAN, ALFAS ve CIMSA olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
9 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023

Borsa İstanbul, seçim sonrası yükseliş trendini koruyor. BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler KONYA, DOHOL, SELEC, KCAER ve SMRTG oldu. Günün en çok kaybettiren hisseleri ise BAGFS, BUCIM, BIMAS, SKBNK ve DOAS oldu.
18 Ağustos 2023

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından Borsa İstanbul'da olumlu bir hava hakim. Investing.com'un paylaştığı bilgilere göre, Borsa İstanbul'da dün en çok değer kazanan hisseler ALFAS, BIMAS, SAHOL, CIMSA ve SMRTG olarak sıralanıyor. Buna karşılık en çok değer kaybeden hisseler ise ZOREN, SASA, PSGYO, DOHOL ve BAGFS olarak belirlendi.
17 Haziran 2023
İşaretlediklerim