Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 3-6 derece üzerine çıkacağını bildirdi. İstanbul'da sıcaklık 31 dereceye ulaşacak ve poyraz serinlik sağlayacak. Ege ve Akdeniz bölgelerinde sıcaklıklar daha da yüksek olacak ve nem oranı artacak. Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde ise sağanak yağışlar bekleniyor.
18 Haziran 2024

Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın 'FETÖ'ye üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan yargılandığı davanın zaman aşımına uğradığı gerekçesiyle düşürülmesi istendi. Savcı, Samast ve diğer sanıklar hakkında zaman aşımı nedeniyle davanın düşürülmesini talep etti. Mahkeme heyeti, cezalandırılması talep edilen sanıklar ve avukatlarına savunma yapmak üzere süre verdi ve duruşmayı 16 Ekim'e erteledi.
12 Haziran 2024

Erman Kunter, Türk basketbol kulüplerinin mali sıkıntılarını ve altyapı sorunlarını eleştirdi. Kunter, 10 yıl önce 1. Lig kulüplerinin maç başına 22 bin dolar İddaa geliri elde ederken, bu gelirin bugün 1.400 dolara düştüğünü belirtti. Ayrıca, altyapıya yapılan yatırımların maliyetinin yüksek olduğunu ve kulüplerin bu nedenle altyapıya yatırım yapmaktan vazgeçebileceğini ifade etti. Hakem maaşlarının düşük seviyede kaldığını ve federasyonun internet sitesinin güncellenmediğini de eleştirdi.
12 Haziran 2024
İşaretlediklerim