Amerikalı rapçi, yapımcı ve oyuncu Sean 'Diddy' Combs, cinsel istismar suçlamasıyla New York'ta gözaltına alındı. New York Güney Bölge Savcısı Damian Williams, Combs hakkında hazırlanan iddianamenin şimdilik gizli tutulacağını ve dava detaylarının daha sonra açıklanacağını belirtti. Combs'un avukatı, müvekkilinin suçsuz olduğunu ve işbirliği yaptığını ifade etti. Combs'un eski sevgilisi Cassie Ventura, Kasım 2023'te Combs'a cinsel saldırı suçlamasıyla dava açmıştı ve bu suçlamalar sonrasında artarak devam etmişti.
17 Eylül 2024

Diyarbakır'da sekiz yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, 'kasten öldürme' şüphesiyle tutuklanan amca Salim Güran'ın yeniden ifadesi alındı. Salim Güran, suçlamaları reddederek olay günü yaptıklarına ilişkin daha önce verdiği ifadeleri tekrarladı. Soruşturma kapsamında tutuklanan diğer şüpheliler arasında Narin'in annesi, ağabeyi ve diğer aile üyeleri de bulunuyor. Narin'in cesedi, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bir çuval içinde bulunmuştu.
14 Eylül 2024

Ankara başsavcılığı, eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında anneannesini öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame hazırladı. Şener, 31 Temmuz'da tartıştığı anneannesi Leyla Çetiner'i rehin almış ve silahla vurarak öldürmüştü. Baba Abdüllatif Şener, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ve karşısındaki kişinin anneannesi olduğunu farkında olmadığını belirtmişti. Bilkent Şehir Hastanesi'nin raporunda, şüphelinin cezai sorumluluğunu etkileyecek akıl hastalığı bulunmadığı ifade edildi.
4 Eylül 2024
İşaretlediklerim