Twitch yayıncısı Jahrein (Ahmet Sonuç), Antalya'da müstehcenlik suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Jahrein'in sosyal medya platformlarında toplumun genel ahlakına uygun olmayan konuşmalar yaptığını belirtti. Jahrein ve E.K. isimli bir başka şahıs hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 226'ncı maddesine göre yasal işlem başlatıldı. Şüpheliler, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.
13 Eylül 2024

Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, bilinen adıyla Jahrein, müstehcenlik suçlamasıyla Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü, Jahrein'in sosyal medya platformlarında toplumun genel ahlakına aykırı konuşmalar yaptığını belirtti. Jahrein ile birlikte 'Rockerpuck_Evil' kullanıcı adlı E.K. isimli şahıs da gözaltına alındı. Her iki şahıs hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 226'ncı maddesine göre işlem başlatıldı.
12 Eylül 2024

Erzurum'un Aziziye ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından durdurulan bir araçta 17 Afgan düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, ülkede yasadışı bulunmaktan dolayı toplam 308 bin lira para cezasına çarptırıldı. Aracı kullanan E.K. ve beraberindeki T.A. ise göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı ve çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
6 Eylül 2024
İşaretlediklerim