Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde 28 Mart 2024 tarihinde en çok değer kazanan hisseler arasında ODINE, EUKYO, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KSTUR, KENT, BASCM gibi şirketler oldu. Borsa, günü genel olarak değer kazanarak tamamladı.
29 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, QNBFB, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybedenler arasında GUBRF, SUMAS, KSTUR gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 25 Aralık 2023 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
26 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, YBTAS, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında CASA, EUKYO, AVTUR gibi şirketler bulunuyor.
18 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izleyen BIST-100 endeksi içindeki hisse senetlerinin performansları açıklandı. En çok değer kazanan hisseler arasında ISKUR, BALAT, YBTAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında EUKYO, CASA, CMENT gibi şirketler sıralandı. Bu bilgiler Bloomberg HT tarafından aktarıldı.
17 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da IHGZT, KLMSN, KRSTL ve MARBL hisseleri 14 Aralık'a kadar açığa satış ve kredili işlemlere konu edilmeyecek. SANEL hisseleri emir paketi tedbiri altında işlem görecek ve mevcut açığa satış ve kredili işlem yasağı devam edecek. ENSRI hisseleri ise tek fiyat işlem yöntemiyle işlem görecek ve mevcut tedbirler sürdürülecek.
15 Kasım 2023

Borsa İstanbul'da ARZUM, IHEVA ve OBASE hisse senetleri 8 Aralık tarihine kadar açığa satış ve kredili işlemlere konu edilmeyecek. ENSRI, IHYAY, PSDTC ve SONME hisse senetleri ise emir paketi tedbiri kapsamında işlem görecek. Bu tedbirler, piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması, emir iptali ve miktar azaltımı ile fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması ve emir toplama bilgi yayınının kısıtlanmasını içeriyor.
10 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler ISKUR, EMNIS, ORMA, QNBFL, BALAT, ISBTR, OTTO, YBTAS, ENSRI ve SNPAM olarak sıralanıyor. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise MRSHL, KLNMA, ADEL, UFUK, KLRHO, VANGD, MARKA, TURGG, EKIZ ve EUKYO olarak belirtiliyor.
10 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KSTUR, KENT, ISBIR, SUMAS, EKIZ, KLINMA, ISBTR, TURGG ve YAPRK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, ATSYH, CASA, MRSHL, INGRM, ENSRI, MHRGY, AGYO ve AVTUR olarak belirlendi.
28 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MIATK, SUMAS, RAYSG, CMBTN, MERIT, GRSEL, MRSHL ve MEKAG oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KRONT, EMNIS, MAALT, BMSCH, AYCES, ATSYH, ENSRI, TARKM, SNKRN ve FMIZP olarak belirlendi.
20 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KRONT, KSTUR, QNBFL, UZERB, BRKO, MIATK, SODSN, MAALT ve ISATR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise DITAS, EMNIS, TARKM, MMCAS, VANGD, UMPAS, ENSRI, QNBFB, SARKY ve YONGA olarak belirlendi.
19 Ekim 2023

Borsa İstanbul, ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından pozitif bir seyir izlemeye devam ediyor. Investing.com'un verilerine göre, işlem gününün son saatlerinde en çok kazandıran ve en çok değer kaybeden hisse senetleri belirlendi. Ayrıca BIST 100 endeksinde en çok talep gören ve en çok düşen hisse senetleri de sıralandı. Borsada dört şirketin hisse geri alımı yaptığı da haberler arasında yer alıyor.
9 Haziran 2023
İşaretlediklerim