Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın doğusu, Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 16 ilde yağış bekleniyor. Bu uyarı, vatandaşların hava koşullarına karşı tedbirli olmaları gerektiğini vurguluyor.
18 Ekim 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 22 il için sağanak yağış uyarısında bulundu. Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu ile Güneydoğu bölgesinin kuzey ve doğusunda yağışların etkili olacağı belirtildi. Uyarı yapılan iller arasında İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Amasya, Sinop, Samsun, Trabzon, Artvin, Ankara, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Bitlis, Muş ve Van yer alıyor.
17 Ekim 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul dahil 25 ilde sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Marmara'nın doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu ve yurdun doğu kesimlerinde yağışların etkili olacağı belirtildi. Bu uyarı, vatandaşların hava koşullarına karşı tedbirli olmaları gerektiğini vurguluyor.
16 Ekim 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu ve Orta ve Doğu Karadeniz bölgelerinde sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Yağış beklenen iller arasında Adana, Hatay, Sinop, Samsun, Trabzon, Artvin, Erzurum, Kars, Bingöl ve Van yer alıyor. Bu uyarı, bölgedeki vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini gösteriyor.
15 Ekim 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, perşembe gününden itibaren Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğini ve bazı bölgelerde kuvvetli yağışların görüleceğini duyurdu. Özellikle Rize, Artvin, Trabzon, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl ve Muş'ta kuvvetli yağışlar bekleniyor. Ankara ve İzmir'de ise hafta ortasına kadar yağış beklenmiyor, hava parçalı ve az bulutlu olacak. İstanbul'da çarşamba günü aralıklı yağmur etkili olacak.
14 Ekim 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Bu kapsamda Adana, Hatay, Mersin, Sinop, Amasya, Samsun, Trabzon, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan ve Van illerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.
14 Ekim 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını duyurdu. Bu kapsamda 25 ilde yağış bekleniyor. Yağışların etkili olacağı iller arasında Kocaeli, Çanakkale, Balıkesir, Adana, Hatay ve Erzurum gibi şehirler bulunuyor. Vatandaşların olası olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olmaları öneriliyor.
13 Ekim 2024
İşaretlediklerim