Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek. Diğer maçlarda görev alacak hakemler de açıklandı. Derbi 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Ayrıca, derbi için bilet satışları başladı ve fiyatlar belirlendi.
18 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında dokuz maç oynandı ve Göztepe Futbol Kulübü haftayı bay geçti. Trabzonspor, Galatasaray ve Başakşehir’in Avrupa maçları nedeniyle ertelenen üçüncü hafta maçları bu hafta içi oynanacak. Galatasaray, Gaziantep FK ile 17 Eylül Salı günü, Samsunspor, RAMS Başakşehir FK ile 18 Eylül Çarşamba günü ve Trabzonspor, Bellona Kayserispor ile 19 Eylül Perşembe günü karşılaşacak.
17 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig'de 24 Haziran'da başlayan ve 82 gün süren sezonun ilk transfer ve tescil döneminde 16 kulüp, toplamda 158 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Gaziantep FK, 17 futbolcuyla en fazla transfer yapan takım olurken, Adana Demirspor, Bellona Kayserispor ve Samsunspor transfer yapamayan kulüpler oldu. Trabzonspor, kadrosuna kattığı 13 oyuncuyu da yurtdışından getirirken, Eyüpspor ise yurt dışından en az transfer yapan ekip oldu. Transfer döneminde en fazla transfer yapan diğer takımlar arasında TÜMOSAN Konyaspor, Bodrum FK ve Göztepe yer aldı.
14 Eylül 2024

Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında Trabzonspor, Beşiktaş’ı evinde ağırlayacak. Yeni hafta, cumartesi günü yapılacak dört karşılaşmayla başlayacak. Göztepe Spor Kulübü bu haftayı bay geçecek. Güncel puan durumu da açıklandı.
13 Eylül 2024

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a 504 bin lira para cezası verdi. Göztepe Kulübü'ne ise Fenerbahçe maçındaki saha olayları nedeniyle iki maç saha kapama cezası uygulandı. Ayrıca, Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan’a Ali Koç’a yönelik saldırısı nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Fenerbahçe ve Göztepe kulüplerine çeşitli nedenlerle para ve tribün kapatma cezaları da kesildi.
22 Ağustos 2024

Trendyol Süper Lig'de üçüncü hafta maçları Alanyaspor ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Ligin üçüncü haftasında oynanacak diğer maçların fikstürü de açıklandı. İkinci haftanın sonuçları ve VAR kayıtları da kamuoyuyla paylaşıldı. Bu hafta oynanacak maçlar, ligin gidişatını etkileyecek önemli karşılaşmalar arasında yer alıyor.
22 Ağustos 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u ve genel sekreter Burak Kızılhan’ı, Göztepe ile oynanan maçta talimatlara aykırı hareket gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Aynı maçta Göztepe Kulübü görevlisi Fatih Özkan da talimatlara aykırı hareketi ve saldırı nedeniyle disipline gönderildi. Ayrıca, çeşitli nedenlerle Göztepe, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Başakşehir, Kayserispor, Sivasspor ve Konyaspor da PFDK'ya sevk edildi.
20 Ağustos 2024
İşaretlediklerim