Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir’in lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimi Fransa’nın Monaco kentindeki Grimaldi Forum’da yapıldı ve Başakşehir ikinci torbadan katıldı. Başakşehir’in rakipleri Kopenhag, Heidenheim, Rapid Wien, Cercle Brugge, Petrocub ve Celje olarak belirlendi. UEFA Konferans Ligi mücadelesi 3 Ekim’deki maçlarla başlayacak.
30 Ağustos 2024

Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın lig aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimi Fransa’nın Monaco kentindeki Grimaldi Forum’da yapıldı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, sekizer rakiple karşılaşacak ve ilk maçlar 25-26 Eylül’de oynanacak. Yeni formatta, her takım dördü içeride, dördü dışarıda olmak üzere sekizer rakiple mücadele edecek.
30 Ağustos 2024

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi, yeni formatlarıyla lig usulü oynanacak. Kura çekimi yarın Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılacak. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki, RAMS Başakşehir'in ise UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un durumu ise bu akşam oynayacakları maçlarla netleşecek.
29 Ağustos 2024

UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grupları belli oldu. Fenerbahçe, Bulgaristan'ın Ludogorets, Slovakya'nın Spartak Trnava ve Danimarka'nın Nordsjaelland takımlarıyla H Grubu'nda yer alacak. Beşiktaş ise D Grubu'nda, Belçika'nın Club Brugge, Norveç'in Bodo/Glimt ve İsviçre'nin Lugano takımlarıyla mücadele edecek. Grup maçları, 21 Eylül'de başlayıp 14 Aralık'ta sona erecek.
1 Eylül 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-24 sezonu grup aşaması kura çekimi yapıldı. Galatasaray, 4. torbadan katıldığı çekiliş sonucunda Almanya'nın Bayern Münih, Britanya'nın Manchester United ve Danimarka'nın Kopenhag takımlarıyla aynı grupta yer aldı. Grup maçları 19 Eylül'de başlayacak ve 13 Aralık'ta sona erecek. İlk iki sırayı alan takımlar, son 16 turuna yükselecek.
31 Ağustos 2023
İşaretlediklerim