Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında henüz nedeni bilinmeyen bir patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre olayda 20 kişi yaralandı ve yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Patlamanın ardından fabrikada yangın çıktı ve itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Fabrikadan yükselen dumanlar ilçenin farklı noktalarından görülebiliyor.
15 Eylül 2024

İstanbul Esenyurt'ta 33 katlı bir binanın girişindeki elektrik panosunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın nedeniyle oluşan duman binayı sararken, üst katlarda mahsur kalan kişiler itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen beş kişi hastaneye kaldırıldı ve tahliye çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle Nazım Hikmet Bulvarı çift yönlü trafiğe kapatıldı.
31 Ağustos 2024

Sağlık Bakanlığı, 2024 yılında altı kişide Batı Nil virüsü enfeksiyonu tespit edildiğini açıkladı. Anadolu ve Avrupa yakasındaki hastanelerde toplam 13 hasta menenjit ve ensefalit nedeniyle tedavi gördü. Virüsle enfekte olanların sayısının 2-3 bin civarında olduğu tahmin ediliyor. Bakanlık, hastaların takip ve tedavilerinin sürdüğünü ve gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti.
22 Ağustos 2024
İşaretlediklerim