İngiltere'nin beşinci lig takımlarından Bromley, popüler futbol menajerlik oyunu Football Manager 24'te başarılı olan bir oyuncuyu gerçek hayatta 'taktisyen' pozisyonu için işe alacağını duyurdu. Takımın teknik direktörü Andy Woodman, Xbox ile işbirliği yaparak bu ilginç işe alım sürecini Twitter üzerinden açıkladı. Adayların, oyun içinde bir lig şampiyonluğu kazanmaları ve bir dakikalık bir video ile başvurmaları gerekiyor. İşe alım için geleneksel bir CV veya analitik diploma gerekmiyor ve başvurular 4 Aralık'ta sona erecek.
16 Kasım 2023

Bir milyarder iş insanı, Karayipler'deki özel adasında yaşayacak ve çalışacak bir çift arıyor. İş ilanında çiftten, Britanya'nın Karayipler'deki Virjin Adaları'ndan birine bakması ve adanın bir inşaat alanından lüks bir cennete dönüşmesinin reklamını yapması bekleniyor. Adayların lüks otelcilik konusunda deneyimli olması ve bir TikTok videosu göndermesi gerekiyor. Seçilen çift, sosyal medyada milyarder iş insanının adasında yaşamaya ilişkin deneyimlerini paylaşacak.
3 Kasım 2023

Elon Musk'ın sahibi olduğu Starlink, Türkçe ve İngilizce bilen bir müşteri hizmetleri sorumlusu arıyor. İş ilanı, Starlink'in Türkiye'deki faaliyetlerini genişletme planlarının bir parçası olarak görülüyor. İş ilanında, adayların müşteri sorunlarını önceliklendirebilecek, sorunları giderme ve trendleri analiz etme yeteneğine sahip olmaları, ayrıca donanım, yazılım ve ağ uzmanlığı kullanarak müşterilere teknik destek sağlama becerisine sahip olmaları gerektiği belirtiliyor. İş ilanının ne zaman açıldığı belirsiz ancak pozisyon hala açık.
22 Eylül 2023

Britanya'ya bağlı Güney Atlantik Okyanusu'ndaki Gough Adası için Kraliyet Kuşları Koruma Derneği (RSPB) yeni bir saha görevlisi arıyor. Adada şu anda yedi tam zamanlı çalışan ve sekiz milyon kuş bulunmakta. Yeni görevli, yıllık 25 bin ila 27 bin sterlin maaşla deniz kuşu türlerini takip edecek ve adanın zorlu koşullarına uyum sağlaması bekleniyor. İşe dünya genelinden başvurular kabul ediliyor ve başvuruların en geç pazar günü yapılması gerekiyor.
27 Nisan 2023

Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında çeşitli görevler için toplam 4 bin 538 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Alınacak personel arasında aşçı, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile şoför bulunuyor. Adayların 2022 KPSS puanlarına göre seçileceği ve sözlü sınavla işe alınacakları belirtildi. Başvurular 5 Mayıs'a kadar online olarak yapılabilecek.
27 Nisan 2023

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelerle iftarda buluştuğu sırada Adalet Bakanlığı'nın farklı birimlerine toplam 18 bin 305 yeni personel alımı yapılacağını açıkladı. Alımların Personel Genel Müdürlüğü, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde gerçekleşeceğini belirtti. Ayrıca, hiçbir deprem enkazının delil toplanmadan kaldırılmadığını ifade etti.
25 Mart 2023

Diyanet İşleri Başkanlığı, engelli kamu personeli alımında hizmetli kadrosu için imam hatip mezunu olma şartı koştu. Engelliler Konfederasyonu Başkanı Mustafa Özsaygı, bu durumu ayrımcı ve kabul edilemez olarak nitelendirdi ve büro memurluğu gibi pozisyonlar için bu şartın alakasız olduğunu belirtti. ÖSYM tarafından yapılan EKPSS tercih süresinin 13 Ocak'ta sona ereceği bilgisi de verildi.
13 Ocak 2023
İşaretlediklerim