İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yağış, sabah saatlerinde trafik yoğunluğuna neden oldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin Anadolu'dan Avrupa'ya geçişlerinde ve bağlantı yollarında yoğunluk gözlendi. D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu'nun bazı bölgelerinde de trafik ağır ilerledi. Yağışın etkisiyle maddi hasarlı kazalar meydana gelirken, toplu taşıma duraklarında da insan yoğunluğu oluştu.
16 Ocak 2024

İstanbul'da yılın ilk mesai gününde, özellikle Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu ve TEM otoyolunda trafik yoğunluğu yaşanmaktadır. Sefaköy-Florya yönünde devam eden bakım onarım çalışmaları ve Unkapanı Köprüsü çıkışında meydana gelen trafik kazası ulaşımı olumsuz etkiliyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de yoğunluk gözlemlenirken, metrobüs ve tramvay duraklarında yolcu yoğunluğu dikkat çekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik uygulamasına göre trafik yoğunluğu yüzde 63 seviyelerine ulaşmış durumda.
2 Ocak 2024

İstanbul'da artan yağmurun etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 89 seviyesine çıktı. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda birçok ana arterde ve köprülerde trafik durma noktasına geldi. Toplu taşımada da yoğunluk yaşanırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası kent genelindeki durumu yansıttı.
7 Aralık 2023

İstanbul'da haftanın ilk iş gününde sabah saatlerinde yağışın da etkisiyle trafikte ve toplu taşıma noktalarında yoğunluk yaşandı. T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik bir arıza meydana geldi ve seferler geçici olarak Kabataş-Güngören istasyonları arasında sınırlı kaldı. Deniz ulaşımında da olumsuz hava koşulları nedeniyle aksamalar ve gecikmeler yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik uygulamasına göre, sabah 09:11 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 81 olarak ölçüldü.
4 Aralık 2023
İşaretlediklerim