Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 3-6 derece üzerine çıkacağını bildirdi. İstanbul'da sıcaklık 31 dereceye ulaşacak ve poyraz serinlik sağlayacak. Ege ve Akdeniz bölgelerinde sıcaklıklar daha da yüksek olacak ve nem oranı artacak. Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde ise sağanak yağışlar bekleniyor.
18 Haziran 2024

Malatya’nın Darende ilçesindeki tarihi ve doğal güzellikler, gece uzun pozlama tekniğiyle fotoğraflandı. Her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Darende, gece de ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor. Türkiye’nin 243’üncü tabiat parkı ilan edilen Günpınar Şelalesi, doğa ve fotoğraf tutkunları için gece de cazip bir destinasyon olarak öne çıkıyor.
13 Haziran 2024

AFAD, depremzedelere gönderdiği mesajla kira yardımını bu ay sonlandıracağını bildirdi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde evsiz kalan kiracılar, bu karara sosyal medyada tepki gösterdi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, devletin depremzedeler arasında ayrım yapmaması gerektiğini belirterek kararı eleştirdi. Ağbaba, ev sahiplerinin kira yardımlarının devam edeceğini, ancak kiracıların yardımlarının kesileceğini vurguladı.
10 Haziran 2024

Ankara merkezli 21 ilde düzenlenen 'Sibergöz' operasyonlarında, 'Smart Trade Coin' isimli kripto varlık alım-satım platformu üzerinden 'sıfır risk ile yüksek kazanç' vaadiyle 1 milyar dolar haksız kazanç elde ettiği gerekçesiyle 127 kişi yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şüphelilerin otomatik al-sat işlemleri gerçekleştiren bot uygulaması sattığını ve saadet zinciri sistemi oluşturduğunu belirtti. Operasyonlarda 1 milyar TL değerindeki taşınmaz ve taşınır mal varlıklarına, iki tabancaya ve çok sayıda dijital materyale el konuldu.
30 Mayıs 2024
İşaretlediklerim