Ana haber sunucusu Gülbin Tosun, 15 yıldır çalıştığı NOW TV'den ayrıldığını açıkladı. Tosun'un, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren bir paylaşımı nedeniyle işine son verildiği iddia edilmişti. Tosun, kanalın kendisini zorunlu izne çıkardığını belirtmişti. Mansur Yavaş ise bu iddiaların spekülasyon olduğunu söylemişti.
9 Eylül 2024

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, NOW TV sunucusu Gülbin Tosun'un kendisine yönelik eleştirileri nedeniyle zorunlu izne çıkarıldığı iddialarını yalanladı. Yavaş, Tosun'un izne çıkarılmasının nedeninin, sosyal medya hesaplarında kullandığı küfürlü ve hakaret içeren ifadeler olduğunu belirtti. NOW TV yönetimi ise konuya ilişkin resmi bir açıklama yapmadı.
27 Ağustos 2024

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, NOW TV sunucusu Gülbin Tosun'un zorunlu izne çıkarılmasını eleştirdi. Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren bir paylaşım yapmış ve bu paylaşımın ardından işine son verildiği iddia edilmişti. Tosun, bu iddiayı yalanlayarak zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu. Saral, Tosun'un daha önce bir anneyle yaşadığı tartışmaya atıfta bulunarak, ifade özgürlüğü konusunda çifte standart uygulandığını savundu.
27 Ağustos 2024

NOW TV Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren bir paylaşımının ardından zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu. Tosun, işine son verildiği iddialarını yalanladı ve hayvan hakları konusundaki duruşunu koruduğunu belirtti. NOW TV'den henüz resmi bir açıklama gelmezken, kanalın yeni yayın dönemi tanıtım videosunda Tosun'un da yer aldığı görüldü.
27 Ağustos 2024
İşaretlediklerim