İYİ Parti, Haziran ayında gerçekleştirdiği kurultayın ardından başkanlık divanındaki görev dağılımını yaptı. MHP'nin eski grup başkanvekili Oktay Vural, siyasi işler başkanı olarak atandı. Eski İstanbul il başkanı Buğra Kavuncu teşkilat başkanlığına, Ayfer Yılmaz ise genel sekreterliğe getirildi. Kürşad Zorlu parti sözcülüğü ve medya ilişkileri başkanlığı görevine devam edecek.
4 Temmuz 2023

CHP'nin eski Sakarya milletvekili ve grup başkanvekili Engin Özkoç, partide yeni bir göreve atandı. Özkoç, parti örgütü ve örgütlenmeden sorumlu genel başkan başdanışmanı oldu. Bu atama CHP tarafından resmi olarak duyuruldu. Özkoç, geçmişte milletvekilliği ve grup başkanvekilliği yapmış ve son seçimlerde milletvekili adayı olmamayı tercih etmişti.
3 Temmuz 2023

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AKP) genel başkanvekilliği, genel başkan yardımcılığı ve danışmanlık pozisyonlarına yeni atamalar yapıldı. Efkan Ala genel başkanvekili olarak atandı. Zafer Sırakaya Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Yusuf Ziya Yılmaz yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan danışmanı, Betül Sayan ve Kasım Gülpınar ise genel başkan danışmanı olarak atandılar.
20 Haziran 2023

İYİ Parti'de TBMM grup başkanlığına Koray Aydın getirilirken, grup başkan vekilleri olarak Müsavat Dervişoğlu ve Erhan Usta belirlendi. Önceki dönemde grup başkanı olan İsmail Tatlıoğlu'nun yerine Aydın geçti. Dervişoğlu ve Usta ise önceki dönemde de grup başkan vekili olarak görev yapıyorlardı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Koray Aydın'ı Mart 2022'de teşkilat başkanlığı görevinden almış ve teşkilatları doğrudan kendine bağlamıştı.
7 Haziran 2023

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Meclis başkanlık divanı ve grup yönetimi için yeni görevlendirmelerini açıkladı. İstanbul Milletvekili Celal Adan, geçen dönemde olduğu gibi Meclis Başkanvekili olarak görevine devam edecek. Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, TBMM İdare Amirliği'ne atandı. Grup Başkanvekilliklerine ise Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül getirildi.
6 Haziran 2023

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) yeni dönem Meclis grubu yönetimi belirlendi. Grup başkanlığına Abdullah Güler getirilirken, grup başkan vekilliklerine Özlem Zengin, Emin Akbaşoğlu, Leyla Şahin Usta, Abdulhamit Gül ve Bahadır Yenişehirlioğlu seçildi. Bu atamalar, Hürriyet gazetesinin haberine dayandırılarak aktarıldı.
3 Haziran 2023

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), seçim sonrası yaşanan veri trafiği sorunları nedeniyle eleştirilen ve genel başkan yardımcılığı görevinden ayrılan Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik atandı. Çelik, CHP İzmir milletvekili adayı olarak seçime katılmış ancak seçilememişti ve aynı zamanda parti meclisi üyesidir. Adıgüzel'in odası boşaltılarak Çelik'in kullanımına hazırlandı.
18 Mayıs 2023

AKP, milletvekili adaylığı için boşalan İzmir, Karabük ve Karaman il başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleştirdi. İzmir il başkanlığına Muhammet Bilal Saygılı, Karabük il başkanlığına Ferhat Salt, Karaman il başkanlığına ise Murat Öztürk atandı. Parti, eski il başkanlarına hizmetleri için teşekkür ederken, yeni il başkanlarına başarılar diledi.
31 Mart 2023

AKP Teşkilat Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Antalya İl Başkanlığı'na Ali Çetin, Aydın İl Başkanlığı'na Gökhan Ökten, Burdur İl Başkanlığı'na Mustafa Özboyacı ve Düzce İl Başkanlığı'na Hasan Şengüloğlu'nun atandığını duyurdu. Bu atamalar, söz konusu illerdeki eski il başkanlarının milletvekili adayı olabilmek için istifa etmelerinin ardından gerçekleşti. Parti, eski il başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni atanan başkanlara başarılar diledi.
25 Ocak 2023
İşaretlediklerim