ABD'de genç seçmenler arasında popüler olan pop yıldızı Taylor Swift'in, Başkan Joe Biden için 'gizli kart' olabileceği tartışılıyor. Swift'in etkisi, özellikle genç seçmenler üzerinde önemli bir rol oynayabilir. Newsweek anketine göre, ABD'li seçmenlerin %18'i Swift'in desteklediği bir adaya oy verme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor. Swift, 2020'de yaptığı bir sosyal medya paylaşımında Trump'ı eleştirmiş ve oy kullanma konusunda insanları teşvik etmişti. Beyaz Saray, Swift'in yanında yer alarak, onun sahte fotoğraflarının yayılmasına karşı Kongre ve sosyal medya şirketlerini harekete geçmeye çağırdı.
3 Şubat 2024

Pop müziğin en büyük ikonlarından biri olan Michael Jackson'ın 1984 yılında Pepsi reklamında giydiği ikonik siyah-beyaz deri ceket, açık artırmada satışa çıkarılacak. Kostüm ve dekor satıcısı Propstore tarafından kasımda düzenlenecek açık artırmada ceketin en az 245 bin dolara alıcı bulması bekleniyor. Açık artırmada ayrıca George Michael, Amy Winehouse, David Bowie, Elvis Presley, Angus Young, John Lennon ve The Beatles'a ait eşyalar da satışa sunulacak.
11 Ekim 2023

Alternatif rock müzik grubu Mor ve Ötesi ve pop şarkıcısı Aleyna Tilki, Ajda Pekkan'ın 'Yaz Yaz Yaz' şarkısını yeniden yorumladı. Şarkının prodüksiyonunu müzik prodüktörü Kaan Arslan gerçekleştirdi. Aleyna Tilki, bu düetin kariyerinde ayrı bir yeri olacağını belirtirken, Mor ve Ötesi üyeleri de Aleyna Tilki ile çalışmanın keyifli olduğunu ifade etti.
28 Temmuz 2023

Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı, önce TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın sosyal medya videolarında kullanılmasıyla gündeme gelmiş, şimdi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seçim kampanyasında yer almıştır. Şarkı, Simge'nin 2018 yılında çıkan 'Ben Bazen' albümünde bulunuyor ve sözleri Onurr tarafından yazılmıştır. Ayrıca şarkı, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalınarak spor dünyasında da özdeşleşmiştir.
27 Mart 2023
İşaretlediklerim