İstanbul Esenyurt'ta 33 katlı bir binanın girişindeki elektrik panosunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın nedeniyle oluşan duman binayı sararken, üst katlarda mahsur kalan kişiler itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen beş kişi hastaneye kaldırıldı ve tahliye çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle Nazım Hikmet Bulvarı çift yönlü trafiğe kapatıldı.
31 Ağustos 2024

İstanbul Esenyurt'ta 33 katlı bir binanın girişindeki elektrik panosunda yangın çıktı. Yangın nedeniyle bina dumanla kaplanırken, itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla üst katlardaki biri çocuk beş kişiyi kurtardı. Dumandan etkilenen beş kişi hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin tahliye çalışmaları devam ederken, yangın nedeniyle Nazım Hikmet Bulvarı çift yönlü trafiğe kapatıldı.
31 Ağustos 2024

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde Beylikdüzü istikametinde ilerleyen bir metrobüs, Sefaköy mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kaza yaptı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada bazı yolcuların yaralandığı bildirildi ve metrobüs yolunda iki yönde de seferler durduruldu.
29 Ağustos 2024

İstanbul’un Maltepe ilçesinde seyir halindeki bir motosiklete silahlı saldırı düzenlendi. Olayda motosiklet sürücüsü M.D. hayatını kaybederken, beş yaşındaki oğlu Ö.M.A. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak M.D. kurtarılamadı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
21 Ağustos 2024
İşaretlediklerim