MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'i, MHP'ye yönelik eleştirileri nedeniyle tehdit etti. Yalçın, Özel'in MHP'ye saldırmaya devam etmesi durumunda kendisine haddini bildirmekten çekinmeyeceklerini belirtti. Bu tehdit, Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından MHP'de oluşan tepkilerin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Yalçın, Özel'in MHP'yi hedef alarak seviyesini düşürdüğünü ve korkakça davrandığını iddia etti.
13 Haziran 2024

Manisa'nın Yunusemre Belediyesi, AKP yönetimindeyken, CHP'nin seçim zaferinin kesinleşmesi üzerine 100 milyon lira değerinde alım gerçekleştirdi. Bu alımlar, 31 Mart gecesi saat 00.10 ile 05.07 arasında yapıldı. Yeni CHP'li belediye başkanı Musa Semih Balaban, bu işlemlerin usulsüz olduğunu belirterek, belgelenmedikçe ödemelerin yapılmayacağını açıkladı. Belediye, daha önce de lüks harcamalarıyla gündeme gelmişti.
29 Nisan 2024

Aziz Çelik, dünya genelinde 1 Mayıs kutlamalarının merkezi meydanlarda yapıldığını belirterek, İstanbul'da Taksim Meydanı'nın kullanılmamasını eleştirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın, Taksim'de kutlama yapmak isteyen işçilerle polemik yapmasını ve çözüm aramak yerine demagoji yapmayı tercih etmesini sert bir dille kınadı. Ayrıca, Bakan Işıkhan'ın 1 Mayıs 1977'de Taksim'de ölen işçilerin sayısını yanlış hatırladığını ve bu kişilerin anısını yanlış kullanmakla suçladı.
29 Nisan 2024

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na yönelik eleştirilerde bulundu. Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri'ni eleştiren sözlerine tepki gösteren Erdoğan, Tanrıkulu'nu 'sözde milletvekili, terörist müsveddesi' olarak nitelendirdi. Ayrıca, devlet ve yargı olarak gereken dersi verme mükellefiyetleri olduğunu belirtti. Tanrıkulu hakkında daha önce de soruşturma açılmış ve partisi CHP'den de tepki gelmişti.
14 Eylül 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi partisinin Aydın mitingine 55 bin kişinin katıldığını belirtirken, CHP'nin henüz gerçekleşmemiş mitingine 27 bin kişinin katıldığını iddia etti. Ayrıca, henüz açılmamış olan Aydın Şehir Hastanesi'nden açılmış gibi söz etti. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Erdoğan'ın bu ifadelerini eleştirerek, geçmişte de benzer yanlış bilgiler verdiğini ve yalan söylediğini öne sürdü.
9 Mayıs 2023

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Muhsin Emre Demiröz, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda, partisine ve genel başkanına yönelik eleştirilere sert bir dille yanıt verdi. Demiröz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı 'tüm çatışmalara rağmen aileden biri' olarak nitelendirdi ve muhalefetin Gelecek Partisi olmadan iktidara gelemeyeceğini iddia etti. Ayrıca, Gelecek Partisi'nin anketlerde düşük oy oranlarına sahip olduğu ve bazı anketlerde yüzde 1-2 bandında gösterildiği belirtildi.
5 Şubat 2023

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Emin Şen'in, sosyal medya üzerinden yürütülen ve 'Ebabil Harekatı' adı verilen bir trol organizasyonunun başında olduğunu öne sürdü. Özel, bu hareketin sosyal medya yönetimi yaptığını ve hazırlanan içeriklerin binlerce trole servis edildiğini iddia etti. Ebabil Harekatı ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Özgür Özel'e cevap verdi ve onun gerginliğini anladıklarını belirtti.
12 Ocak 2023

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı olduğu iddia edilen Emin Şen'in, Aydın Valiliği tarafından 'İçişleri Bakanı danışmanı' olarak ağırlandığını duyurdu. Özel, Emin Şen'in sosyal medya hesabını 2010'dan beri kullandığını ve Süleyman Soylu ile birlikte dolaşarak 'trollük dersleri' verdiğini iddia etti. Aydın Valiliği'nin sosyal medya hesabında yer alan bilgilere göre, Emin Şen 25 Haziran 2020'de dönemin valisi Hüseyin Aksoy tarafından kabul edilmiş.
12 Ocak 2023
İşaretlediklerim