TV8'de yayınlanan Survivor All Star programının yapımcısı Acun Ilıcalı, Dominik'te yarışma ekibine polis tarafından operasyon yapıldığını açıkladı. Ilıcalı, bu durumun yarışmacılardan Seda Aktuğlu'nun Kolombiya ödülü sırasında kural ihlali yapmasından kaynaklandığını belirtti. Aktuğlu'nun havaalanında birinden telefon alarak 'beni kaçırdılar' demesi üzerine iki ülkenin emniyet teşkilatlarının karıştığını ve bu durumun her şeyi tehlikeye atabilecek kadar ciddi olduğunu ifade etti. Seda Aktuğlu, yaşananlar nedeniyle ceza alarak beş ödülden mahrum bırakıldı.
9 Ocak 2024

'Aile' dizisinin son bölümünde, para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündemde olan Dilan ve Engin Polat çiftine gönderme yapıldı. Dizinin yapımcısı Ay Yapım, sahnelerin gerçek hayatta yaşananlar ve kişilerle bağlantısı olmadığını belirtti. Ancak, bu sahne sosyal medyada viral oldu. Polat çifti, lüks yaşam paylaşımları ve son zamanlarda ortaya çıkan para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelmişti.
1 Kasım 2023

İstanbul merkezli olarak Bursa ve Sakarya'da düzenlenen operasyonda, SMA ve kanser gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçların sahtelerini üreten 12 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, bu tür hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçların sahtelerinin üretilerek piyasaya sürüldüğü tespit edildi. Operasyonda çok sayıda sahte kanser, diabet, hormon, MS ve sporcu protein ilaçları ele geçirildi.
21 Ekim 2023

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, bir aracın metrobüs yolundaki dubaları bilerek ezdiğini gösteren bir video paylaştı. Son zamanlarda İBB'nin işletmesindeki metro, metrobüs ve otobüslere yönelik sabotajlar arttı. Ongun, videoyu 'düpedüz cinayete teşebbüs' olarak nitelendirdi.
22 Eylül 2023

Artvin'in Yusufeli ilçesinde tatil için bulunan 8 yaşındaki Ö.B, akrabalarının evinde bulunan tüfekle oynarken annesi H.B'yi kazara vurdu. Ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı Yusufeli Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
28 Ağustos 2023

Brezilyalı bilgisayar korsanı Walter Delgatti Netto, eski Brezilya devlet başkanı Jair Bolsonaro'nun 2022'deki başkanlık seçimlerinin manipüle edilmesi konusunda kendisiyle görüştüğünü iddia etti. Delgatti, Bolsonaro'nun kendisine oylama makinelerini hacklemesi teklifinde bulunduğunu ve seçimlere müdahalesinin, aleyhine herhangi bir yasal sonuç doğurması durumunda kendisini affedeceği konusunda teminat aldığını öne sürdü. Ancak Delgatti, Brezilya seçim sistemi için kullanılan mevcut kaynak kodunun fiziki olarak 'internet erişimi olmayan bir kasada' tutulduğunu ve koda erişemeyeceğini belirttiği için planın ilerlemediğini söyledi.
18 Ağustos 2023

Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Prof. Dr. Gökçen Orhan, odasında hareketsiz halde bulundu. Yoğun bakım servisine kaldırılan Orhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın intihar vakası olabileceği değerlendiriliyor ve incelemeler devam ediyor.
17 Ağustos 2023

Ağrı'nın Patnos ilçesinde dört gündür haber alınamayan uzman çavuş E. Terzi, jandarma ekiplerince yapılan arama çalışması sonucunda ölü olarak bulundu. Terzi'nin cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Erzurum'daki Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26 Temmuz 2023

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yangının, öldürülen bir kişinin ormana atıldıktan sonra ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Yangının ilk başladığı bölgede yanmış bir erkek cesedi bulundu.
23 Haziran 2023
İşaretlediklerim