Türk müzik grubu MFÖ'nün üyesi, müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur lenf kanseri nedeniyle 69 yaşında vefat etti. Uğur, MFÖ ile birlikte 1985 ve 1988 yıllarında Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmişti. Eurovision'un resmi sosyal medya hesaplarından Uğur için taziye mesajları paylaşıldı ve Youtube hesabında MFÖ'nün Eurovision'da seslendirdiği 'Diday Diday Day' ve 'Sufi' şarkılarına yer verildi.
11 Temmuz 2023

Aşk-ı Memnu dizisinde 'Süleyman Efendi' karakteriyle tanınan Türk oyuncu Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede yoğun bakımda tedavi gören Cabbar'ın ölüm haberi Oyuncular Sendikası tarafından duyuruldu. Sendika, Cabbar'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.
20 Nisan 2023

İskenderunspor'un antrenörü İbrahim Halil Ölmez, yaşanan büyük depremin ardından enkaz altından çıkarılarak yoğun bakıma alınmıştı. Hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Ölmez için İskenderunspor kulübü bir taziye mesajı yayınladı. Kulüp, Ölmez için Allah'tan rahmet dilerken, ailesine ve camiaya başsağlığı temennisinde bulundu.
8 Şubat 2023

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin önceki başkanlarından ve Cumhuriyet Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Orhan Erinç, 87 yaşında hayatını kaybetti. TGC tarafından yapılan açıklamada, Erinç'in gazetecilik mesleğine uzun yıllar hizmet ettiği ve sevilen bir kişilik olduğu belirtildi. Erinç, TGC ve Türkiye Gazeteciler Sendikası'nda başkanlık görevlerinde bulunmuş, Cumhuriyet davasında yargılanmış ve hüküm giymiş, ancak Yargıtay kararı bozmuştu. Erinç'in cenaze töreniyle ilgili bilgilerin daha sonra paylaşılacağı ifade edildi.
23 Ocak 2023
İşaretlediklerim