Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Florida’daki konutunun yakınlarında silah sesleri duyuldu ve bir şüpheli yakalandı. FBI, olayın suikast girişimi gibi göründüğünü belirtti. Trump’ın kampanya iletişim direktörü Steven Cheung, Trump’ın güvende olduğunu açıkladı. Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris’in olayla ilgili bilgilendirildiğini duyurdu.
16 Eylül 2024

İsveçli pop grubu Abba, 'The Winner Takes it All' şarkısının ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'ın mitinglerinde izinsiz çalınmasından şikayetçi oldu. Abba'nın plak şirketi Universal Music, Trump'ın kampanyasına herhangi bir izin ya da lisans verilmediğini belirtti ve şarkıların kullanımının derhal durdurulmasını talep etti. Trump'ın kampanyasında izinsiz şarkı kullanımı daha önce de Foo Fighters, Celine Dion ve Isaac Hayes gibi sanatçılar tarafından eleştirilmişti.
30 Ağustos 2024

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, 13 Temmuz'daki suikast girişimi sonrası ilk açık hava mitingini Kuzey Carolina'da kurşun geçirmez cam arkasında gerçekleştirdi. Konuşmasında Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris'i eleştirerek, Harris'in sınırları açmak istediğini ve başkan olması halinde ülkeye milyonlarca göçmenin geleceğini iddia etti. Ayrıca, eski ABD başkanı Barrack Obama'nın kendisi hakkında yaptığı yorumlara tepki gösterdi ve Obama'yı 'terbiyesiz' olarak nitelendirdi.
22 Ağustos 2024
İşaretlediklerim