Mashable editörleri, iPhone kullanıcıları için en iyi kulaklık seçeneklerini derledi. AirPods Pro (Gen 2) günlük kullanım için en iyi seçenek olarak öne çıkarken, yeni başlayanlar için AirPods (Gen 2) ve iş için Beats Solo Pro önerildi. Ayrıca, en konforlu kulaklık olarak Plantronics BackBeat Pro 2 tavsiye edildi. Her bir kulaklık, farklı kullanım senaryolarına göre değerlendirildi ve özellikleriyle öne çıktı.
5 Mart 2024

Apple, Wonderlust etkinliği ile iPhone 15 serisi ve Apple Watch Series 9'u tanıttı. Yeni iPhone serisinin fiyatı modeline göre 799 dolar ile 1.199 dolar arasında değişiyor. Türkiye'de 128 GB iPhone 15'in satış fiyatı 49 bin 999 lira olacak. iPhone 15 modellerinde çentiğe veda edildi ve yerine 'Dynamic Island' özelliği getirildi. Yeni modeller, 22 Eylül'de Apple Store ve yetkili mağazalarında satışa sunulacak.
13 Eylül 2023

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung Electronics, yeni akıllı telefon serisi Galaxy S23'ü ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir mağazada tanıttı. Üç farklı model olarak piyasaya sürülen Galaxy S23, gelişmiş kamera ve oyun özellikleriyle dikkat çekiyor. Düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekimi için uyarlanabilir piksel sensörü ve Qualcomm ile geliştirilen hızlı bir işlemciye sahip. Ayrıca, Samsung yeni dizüstü bilgisayar serisi Galaxy Book3'ü de tanıttı ve bu cihazlar arasında kolay dosya transferi sağlayan bir yazılım sundu.
2 Şubat 2023
İşaretlediklerim