Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesinin ardından kabinede yapılan değişiklikler sonucunda, Nureddin Nebati Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini Mehmet Şimşek'e devretti. Görev değişimi sırasında Nebati'nin Mehmet Şimşek'e dönerek 'Oh' demesi kameralar tarafından kaydedildi. Bu değişiklik, Erdoğan'ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dışındaki tüm kabine üyelerini değiştirmesiyle gerçekleşti.
4 Haziran 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda ölenlerin sayısı 50 bin 399'a ulaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, can kaybının arttığını ve kimliklendirme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Soylu Hatay'ın eskisinden daha güçlü bir şehir olacağını ifade etti.
5 Nisan 2023

Cumhurbaşkanı adaylığı için ismi geçen ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kesinleşmesiyle bu ihtimal ortadan kalkan hukukçu Ersan Şen, yeni hedef olarak adalet bakanlığını gösterdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in daha önce Şen'i cumhurbaşkanı adayı olabileceği yönünde aradığı biliniyor. Şen, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, kendisine böyle bir talep gelirse adalet bakanı olarak hizmet etmek istediğini belirtti.
8 Mart 2023
İşaretlediklerim