Japonya'nın başkenti Tokyo'da, Japan Airlines'a ait bir yolcu uçağı, Haneda Havalimanı'na iniş yaptıktan kısa bir süre sonra Japonya Sahil Güvenlik'e ait bir uçakla çarpışarak alev aldı. Kazada, yolcu uçağındaki 367 yolcu ve 12 mürettebat 90 saniye içinde güvenli bir şekilde tahliye edildi. Sahil güvenlik uçağında bulunan altı kişiden biri kurtarılırken, diğer beş kişiye ulaşılamadı. Bu olay, İşikawa eyaletinde meydana gelen ve 48 kişinin ölümüne neden olan depremler sonrasında gerçekleşti.
2 Ocak 2024

Nepal'de 72 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağı düştü ve yardımcı pilot Anju Khatiwada hayatını kaybetti. Khatiwada'nın eşi, 2006 yılında Yeti Havayolları'na ait bir uçağın düşmesi sonucu ölmüştü. Anju Khatiwada, eşinin ölümünden sonra sigortadan aldığı parayla pilotluk eğitimini tamamlayarak pilot olmuştu. Kazadan şu ana kadar kurtulan olmadığı ve Khatiwada'nın cesedinin kimliği henüz tespit edilemediği bildirildi.
16 Ocak 2023

Nepal'in Pokhara bölgesinde Yeti Hava Yollarına ait bir yolcu uçağı düştü. Kazada, 68 yolcu yaşamını yitirdi. Uçakta iki bebek ve çeşitli ülkelerden 10 yabancı uyruklu kişi bulunuyordu. Nepal hükümeti kazanın soruşturulması için bir komite kurdu ve kaza nedeniyle ulusal yas ilan etti.
15 Ocak 2023
İşaretlediklerim