EURO 2024 Elemeleri Play-Off C Yolu Final maçında Gürcistan, Yunanistan ile karşılaştı ve maç 0-0 sona erdi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca maç penaltılara taşındı ve Gürcistan, 4-2'lik skorla Yunanistan'ı yenerek EURO 2024 biletini aldı. Bu sonuçla Gürcistan, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki son rakibi oldu. Avrupa Şampiyonası'nın grupları da belirlendi.
26 Mart 2024

Suudi Arabistan'da düzenlenen 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın finalinde Manchester City, Japonya'nın Urawa Red Diamonds takımını 3-0 yenerek finale yükseldi. Manchester City'nin gollerini Marius Höibraten (kendi kalesine), Mateo Kovacic ve Bernardo Silva kaydetti. Finalde Manchester City, Brezilya'nın Fluminense takımı ile 22 Aralık'ta karşı karşıya gelecek. Aynı gün üçüncülük maçında ise Urawa Red Diamonds, Mısır'ın El-Ehli takımı ile mücadele edecek.
20 Aralık 2023

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), yılın en iyi golüne verilen Puskas ödülü için adaylarını duyurdu. Toplamda 11 adayın bulunduğu listede üç kadın futbolcu da yer alıyor. Adaylar arasında Arjantin, Kolombiya, Paraguay, Güney Kore, Avustralya, Uruguay, Brezilya, İspanya, Portekiz ve Kazakistan'dan futbolcular bulunuyor.
22 Eylül 2023

FIFA, İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'i, Dünya Kupası madalya töreninde futbolcu Jenni Hermoso'yu rızası olmadan öptüğü için görevinden uzaklaştırdı. FIFA disiplin komitesi, Rubiales'in bu davranışını soruşturma kararı aldı. Rubiales, disiplin soruşturmasının sonucunu beklemek üzere 90 gün süreyle görevinden uzaklaştırıldı. İspanya Kadın Milli Takımı oyuncuları da Rubiales'i protesto ederek, milli maçlara çıkmayacaklarını duyurmuştu.
26 Ağustos 2023

FIFA, Kadınlar Dünya Kupası final maçı sonrasında İspanyol oyuncu Jenni Hermoso'yu dudaklarından öpen İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma, Rubiales'in FIFA'nın disiplin yönetmeliğinin 13.1 ve 13.2 maddelerini çiğnediği iddiası üzerine açıldı. Bu olay sonrasında İspanya'da birçok kişi ve kuruluş, Rubiales'in istifasını talep etti. RFEF Genel Kurulu, Rubiales'in durumunu değerlendirmek için olağanüstü toplanacak.
24 Ağustos 2023
İşaretlediklerim