Mersin'in Tarsus ilçesinde, 24 yıl hapis cezasını çektikten sonra sekiz ay önce serbest bırakılan Murat Biçer, yedi aylık hamile eşi Serap Biçer'i evlerinde döverek öldürdü. Olay, Serap Biçer'in başına demir çubukla vurulduğu ihbarı üzerine ortaya çıktı. Üç çocuk annesi kadının cenazesi, yapılan incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı, olaydan sonra beş yaşındaki torununu alarak kaçtı ve çocuğu bir yakınına bıraktıktan sonra polis merkezine teslim oldu.
7 Ocak 2024

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 21 yaşındaki S.A. isimli genç, evinde oynadığı tabancanın ateş alması sonucu annesi 43 yaşındaki Aysel A'yı başından vurdu. Ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından polis, olay yerinden kaçan S.A.'yı bulmak için çalışma başlattı.
22 Mart 2023

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Şirinyer Hipodromu'nda, Melih Döleneken isimli bir kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı temizlik personeli İrfan G.'ye tokat attı. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı ve büyük tepki topladı. Döleneken, Twitter üzerinden yaptığı savunmada suçlamaları reddetti. Polis tarafından gözaltına alınan Döleneken, emniyetteki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
9 Ocak 2023
İşaretlediklerim