Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde denizde bir kadın cesedi bulundu. Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 25 Eylül'de evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki A.Y.'nin çantasının bulunmasının ardından başlatılan arama çalışması sonucunda ceset bulundu. Cesedin kimliği henüz belirlenemedi ancak A.Y'ye ait olabileceği değerlendiriliyor.
28 Eylül 2023

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde yaşayan 47 yaşındaki Nurten Balgünsün, evinin bahçesindeki çamaşır makinesine çamaşır atarken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Balgünsün'ün çamaşır makinesindeki elektrik kaçağından kaynaklanan akıma kapıldığını belirledi. Kadının cenazesi otopsi işlemleri için Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
19 Ağustos 2024

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, bir tartışma sonucu eşi tarafından bıçaklanan Leyla K. hayatını kaybetti. Olayı gören diğer sürücüler, saldırganı etkisiz hale getirip polise teslim etti. Leyla K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan H.K. polis tarafından gözaltına alındı.
31 Ağustos 2023

İstanbul'un Kartal ilçesinde, Mustafa P. isimli ev sahibinin gece evinde kalan Dilara Gültay ve Cansu Demirel isimli iki kadını öldürdüğü şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Kadınların yakınları tarafından kayıp başvurusu yapılmıştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, Mustafa P.'nin bilekleri kesilmiş halde bulunması ve iki kadını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduğu düşünülüyor.
9 Ocak 2023

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İçmeler Tavşanburnu mevkisindeki sarp arazide çarşafa sarılı iki ceset bulundu. Polis ekipleri ihbar üzerine bölgeye giderek cesetleri inceledi ve bulundukları yerden aldı. Cesetlerin 15 yaşlarında bir çocuk ve 40 yaşlarında bir kadına ait olduğu ve yabancı uyruklu oldukları değerlendiriliyor. Cesetler, ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
28 Kasım 2023

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Nurgül Demir, erkek arkadaşı Tuncay Şener tarafından öldürüldü. Şener, Demir'i öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, her iki kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi. Demir ve Şener'in cenazeleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
16 Eylül 2023

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir çöp bidonunda bebek cesedi bulundu. Olay, sabah saatlerinde kağıt toplayan bir kadın tarafından fark edildi ve durum polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Bebeğin cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna kaldırıldı.
17 Ekim 2023

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesindeki bir yaşlı bakım evinden ayrılan ve haber alınamayan Mehmet Taşkın ve Osman Nalbant isimli iki kişi, yapılan arama çalışmaları sonucunda bulundu. Osman Nalbant sağ olarak bulunurken, Mehmet Taşkın ise ölü olarak bulundu. Arama çalışmalarına polis, jandarma, AFAD, AKUT ve diğer arama kurtarma ekipleri katıldı. Taşkın'ın cesedi, incelemenin ardından hastane morguna gönderildi.
15 Temmuz 2023

Aksaray'ın Laleli Mahallesi'nde bir sulama kanalında 40 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Vatandaşların durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kadının kimliği henüz belirlenemedi ve Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
25 Haziran 2023

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, Boynuyoğun Mahallesi'nde dere kenarında bir kadın cesedi bulundu. Durum, vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kimliği belirsiz olan ceset, kimlik tespiti ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
2 Eylül 2023

Niğde'nin Selçuk Mahallesi'nde bulunan bir inşaatın asansör boşluğunda Cafer Erden (52) isimli bir erkeğin cesedi bulundu. Cesedi görenler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Erden'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Ceset, yapılan incelemenin ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
14 Kasım 2023

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Nazım Ö., boşanma aşamasında olduğu eşi Dilek Ö. ile yaşanan tartışma sonucu pompalı tüfekle eşine ateş açarak onu öldürdü. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri Dilek Ö.'nün öldüğünü tespit etti ve kaçan zanlı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18 Mayıs 2023

Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Taşköprü kadın kolları başkanı 41 yaşındaki Gizem Memioğlu, evinde ölü olarak bulundu. Eczanesine gelmemesi üzerine endişelenen yakınları tarafından evinde hareketsiz yatarken bulunan Memioğlu'nun cenazesi, incelemenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölüm sebebi yapılacak otopsi sonrası belli olacak ve emniyet güçleri olayla ilgili inceleme başlattı. Memioğlu, daha önce 11 Aralık 2021'de herhangi bir açıklama yapmadan kadın kolları başkanlığı görevinden istifa etmişti.
5 Ocak 2023

Doç. Dr. Gülay Ceylaner, kızı Beste'nin ağır bir trafik kazası geçirmesinin ardından, kazaya sebep olan TIR şoförünün daha önce de ölümlü kazalara karıştığını öğrenince tepki gösterdi. Şoförün daha önce iki kişiyi öldürdüğü ve bir kazada da bir ölü bir yaralı olduğu belirtildi. Ceylaner, şoförün ehliyetinin iki yıl alındığını ve iki ay hapis yattığını, ancak aflarla serbest kaldığını ifade etti. Şoförün şu anda yargılandığını ve ehliyetini geri aldığını belirterek, trafikte can kayıplarına yol açanların daha ağır cezalarla karşılaşması gerektiğini savundu. Ceylaner, change.org'da başlattıkları 'Trafikte can alanlar artık durdurulsun' başlıklı imza kampanyasına destek çağrısında bulundu.
17 Kasım 2023

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından adliye binası önünde bıçaklanan iki çocuk annesi N.K. (23) hayatını kaybetti. Saldırgan A.K. (27) polis tarafından gözaltına alındı. N.K., saldırı sonrası önce Necat Hepkon Devlet Hastanesi'ne, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
2 Kasım 2023

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 82 yaşındaki Sıddıka A. evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olay yerine gelen ekipler, yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Sıddıka A.'nın Alzheimer hastası eşi G.A. gözaltına alındı. Cenaze, incelemelerin ardından Bolvadin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
12 Eylül 2023

İstanbul'da Bağcılar ve Küçükçekmece'de iki kadın, eşleri tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bağcılar'da İ.Ç, tartıştığı eşi K.Ç'yi bıçaklayarak öldürdü ve 'kasten öldürme' suçundan mahkemeye sevk edildi. Küçükçekmece'de ise 27 yaşındaki G.A, 23 yaşındaki eşi Ö.A'yı sokakta bıçaklayarak öldürdü ve olay yerinde gözaltına alındı. Ayrıca Arnavutköy'de bir erkek, boşanmak üzere olduğu eşini öldürdü.
15 Ağustos 2024

Antalya'nın Kepez ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Sümeyye Y.'nin katil zanlısı eşi M.Y, polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Sümeyye Y.'nin daha önce eşi tarafından hakarete uğradığı ve tehdit edildiği, ancak bu şikayetlerinden vazgeçtiği ve koruma talebinde bulunmadığı belirtildi.
22 Ağustos 2023

Antalya'nın Alanya ilçesinde, uçuruma yuvarlanmış bir araçta boğazı kesilmiş bir ceset bulundu. Araçta bulunan cesedin Mustafa T'ye ait olduğu belirlendi. Ceset, incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
15 Eylül 2023

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Hasret Çakır isimli 41 yaşındaki kadın, evinin balkonunda av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüpheli M.B.'yi Bodrum ilçesinde gözaltına aldı. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.
30 Mayıs 2023
İşaretlediklerim