Sakarya'nın Geyve ilçesinde 4 Şubat'ta kaybolan 61 yaşındaki Mithat Ertürk'ün cesedi, aracıyla birlikte Sakarya Nehri'nde bulundu. Ertürk, güvenlik kameraları tarafından Geyve Karaçay Deresi istikametinden Sakarya Nehri'ne doğru gittiği tespit edilmiş ve 4 Şubat'tan bu yana aranıyordu. Polis ve AFAD ekipleri, Ertürk'ün aracını nehirden çıkardı ve içinde Ertürk'ün cesedini buldu.
19 Ağustos 2023

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören bir kanser hastası kadına cinsel saldırıda bulunulduğu iddiasıyla erkek hemşire E.K. tutuklanmıştı. İzmir 20'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan hemşire ile ilgili olarak, ailenin rektörlüğe açtığı tazminat davasında İzmir 5'inci İdare Mahkemesi aileye 600 bin lira manevi tazminat ödenmesine karar verdi. İzmir Bölge İdare Mahkemesi 6'ncı İdari Dava Dairesi, kararı hukuka uygun buldu.
18 Mart 2024

Kilis'te, Suriyeli D.H.M., boşanmak isteyen eski eşi N.Ş.'yi silahla vurarak öldürdü. Olay, Şehit Sakıp Mahallesi'nde meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı ancak yapılan müdahalelere rağmen N.Ş. hayatını kaybetti. Şüpheli D.H.M. polis tarafından gözaltına alındı.
4 Ocak 2023

İzmir'in Kınık ilçesinde 97 yaşındaki Şahinaz Önem, evde yalnızken mutfakta süt ısıtmak için piknik tüpünü kullanırken elbisesinin tutuşması sonucu çıkan yangında yaşamını yitirdi. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye yangını söndürse de, sağlık ekipleri yaşlı kadının öldüğünü tespit etti. Önem'in cenazesi, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
2 Ocak 2023

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, otomobilde bıçaklanmış halde bulunan sürücü Sadi Tokgöz hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli K.N'yi gözaltına aldı. Şüphelinin, emniyetteki ilk ifadesinde, Tokgöz'ün kendisini kampüs bölgesinden eve bırakma bahanesiyle aracına aldığını, sonra aracı tenha bir yere park edip taciz etmeye başladığını, bunun üzerine bıçaklayıp kaçtığını söylediği öğrenildi.
22 Ekim 2023

Konya'nın Karatay ilçesinde Yılmaz G. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Ebru G'yi tabancayla vurarak ağır yaraladı. Ebru G, kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan şüpheli Yılmaz G, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce 'hırsızlık' ve 'kasten yaralama' gibi suçlardan kaydının olduğu öğrenildi.
4 Nisan 2023

Manisa'nın Salihli ilçesinde, bir apartmanın asansöründe Devrim Güler (48) ve kızı Doğa Etyemez (18) boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayı fark eden bir apartman sakini durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan ön incelemede, anne ve kızın vücutlarında ateşli silah veya kesici alet izine rastlanmadı ve boğularak öldürüldükleri belirlendi. Cinayet zanlısı olarak belirlenen ve çiftçilik yapan komşu A.Y., Ankara'da polis tarafından gözaltına alındı.
19 Kasım 2023

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık, İstanbul Beykoz'da meydana gelen ölümlü trafik kazası nedeniyle iki yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak. Kaza, 17 yaşındaki Yavuz Selim Öztürk'ün kullandığı motosikletin Kınık'ın otomobiliyle çarpışması sonucu meydana geldi ve motosikletteki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kınık hakkında 'taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçlarından iddianame düzenledi. Davanın ilk duruşması 30 Ekim'de yapılacak.
5 Ağustos 2024

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Ali İ. ve eşi U.İ. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Ali İ., eşini av tüfeğiyle öldürdü ve aynı silahla intihar etti. Olayın ardından çiftin cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
29 Ağustos 2023

TRT Van muhabiri Behçet Özen, evinde ölü bulundu. İki gündür haber alınamayan Özen'in evine giden çalışma arkadaşları, kapının açılmaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne başvurdu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Özen'i mutfakta hareketsiz buldu ve yaşamını yitirdiği belirlendi. Özen'in yalnız yaşadığı ve kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belirlenecek.
21 Eylül 2023

Karabük'te H.K. isimli bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem K. ve kayınvalidesi Nazife Çetinkök'ü tüfekle öldürdü. Olay yerinden kaçan H.K.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. H.K.'nın daha önce de 2008 yılında eski eşi Nimet K.'yı silahla öldürdüğü ve kısa süre önce cezaevinden çıktığı belirtildi.
4 Eylül 2023

İzmir'in Torbalı ilçesinde, boşandığı eşi tarafından bıçaklanan Aslı A. isimli kadın, çocuklarını görmek için polis refakatinde gittiği eski kocasının evinde saldırıya uğradı ve aldığı bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitirdi. Saldırgan eski koca M.A. olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili refakat eden iki polis memuru açığa alındı.
4 Mart 2023

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan Ö.D., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eşi S.D.'yi silahla öldürdü. Olayın ardından Ö.D., aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. S.D., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ö.D.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
2 Ekim 2023

Antalya'nın Kepez ilçesinde emekli bir polis memuru tarafından ormanlık alanda kafası ve kolları kesik bir erkek cesedi bulundu. Olay, emekli polis memurunun ailesiyle yürüyüş yaptığı sırada fark edildi ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve ceset otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam etmektedir.
19 Ocak 2023

İstanbul Beykoz'da, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil, 17 yaşındaki Yavuz Selim Öztürk'ün kullandığı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklette arkada oturan 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti. Kamera görüntülerinde motosiklettekilerin kasksız olduğu görüldü. Fatma Zehra Kınık, kazanın ardından gözaltına alındı ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13 Temmuz 2024

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki Suadiye Mahallesi'nde ormanlık alanda çalışan bir çiftçi, iskelet haline gelen bir ceset buldu. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ceset, incelemelerin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
25 Eylül 2023

Sivas-Kayseri kara yolunda bir kadın sürücünün kaza yapması sonucu yardım etmek isteyen iki kişi, başka bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazayı gören R.Ö. ve yanındaki M.E.Ö., kaza yapan sürücüye yardım etmek için durdukları sırada hafif ticari bir aracın çarpması sonucu olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kaza yapan kadın sürücünün tedavisi devam ediyor.
8 Aralık 2023

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde, bir vatandaş sevgilisiyle vakit geçirdiği belediye bankını çalarak sosyal medya üzerinden bu eylemini paylaştı. Vatandaş, sevgilisine olan duygularını ifade ederken, Tepebaşı Belediyesi ise sosyal medya hesabı üzerinden bu kişiye bankı geri bırakması yönünde çağrıda bulundu. Belediye, aşka saygılarının sonsuz olduğunu belirtti fakat halka ait olan mülkün geri getirilmesini istedi.
24 Nisan 2024

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, iş arkadaşları tarafından iki gündür haber alınamayan 32 yaşındaki Hasan C. ve kız arkadaşı Gözde V., evlerinde başlarından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayın bildirilmesi üzerine polis, çilingir yardımıyla daireye girdi ve çifti ölü olarak buldu. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
27 Haziran 2023

İstanbul Bahçelievler'de, yeni doğan bebeğini dördüncü kattan atarak ölümüne neden olduğu iddia edilen Özbekistan uyruklu temizlik görevlisi kadın tutuklandı. Bebek, bir binanın bahçesinde poşet içinde ölü olarak bulundu. Kadın, hamile olduğunu bilmediğini ve bebeğin ölü doğduğunu iddia ederek suçlamaları reddetti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen kadın, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklama kararı alındı.
2 Şubat 2023
İşaretlediklerim