Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Ümraniyespor ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten maçın uzatma dakikalarında Trabzonspor, rakibini 4-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Ümraniyespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı, ancak Trabzonspor 90+3. dakikada Vitor Hugo'nun golüyle maçı uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda Yusuf Yazıcı'nın iki golü ve Maxi Gomez'in golüyle Trabzonspor galibiyeti elde etti.
18 Ocak 2023

AFP haber ajansı, Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi'nin önümüzdeki sezon Suudi Arabistan ligine transfer olacağını öne sürdü. Haber, ismi açıklanmayan bir kaynağa dayandırılarak verildi ve Messi'nin anlaşmasının 'çok büyük' olduğu belirtildi. Messi'nin şu anki kulübü PSG ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor ve daha önce turizm elçisi olarak izinsiz Suudi Arabistan'a gittiği için kadro dışı bırakılmıştı. Messi'nin eski rakibi Cristiano Ronaldo da bu yılın başında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olmuştu.
9 Mayıs 2023

İtalya'nın Atalanta takımından milli futbolcu Merih Demiral, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımına transfer oldu. Al Ahli, daha önce de Edouard Mendy, Roger Ibanez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe altyapısında yetişen ve daha sonra Portekiz ve İtalya'da forma giyen 25 yaşındaki Merih, Atalanta kariyerinde 70 maça çıktı ve üç gol attı.
19 Ağustos 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 2023-2024 sezonu fikstürünü belirledi. Yeni sezon 11-12-13-14 Ağustos 2023 tarihlerinde başlayacak ve ilk yarısı 23-24-25 Aralık tarihlerinde sona erecek. Sezonun ilk yarısında 18, ikinci yarısında ise 20 hafta maçları oynanacak. Önemli derbi maçlarının tarihleri de belirlendi ve 31 Mart 2024'teki yerel seçimler nedeniyle 31'inci hafta maçları tarih değişikliğine uğradı.
19 Temmuz 2023

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, anlaşmanın detayları paylaşıldı. İmza törenine kulüp başkanı Murat Sancak da katılım gösterdi.
18 Ocak 2024

Trabzonspor'un olağan mali genel kurulu Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Denetleme kurulu üyesi İsmet Keskin, kulübün 31 Ekim 2023 tarihi itibarıyla net borcunun 4 milyar 45 milyon lira olduğunu açıkladı. Ayrıca, yönetim kurulu idari ve mali yönden oy çokluğuyla ibra edildi.
3 Aralık 2023

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. İlk maçta iki takım 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi Ankaragücü veya Başakşehir olacak, bu iki takım arasındaki rövanş maçı bu akşam oynanacak ve ilk maçı Başakşehir 1-0 kazanmıştı.
25 Mayıs 2023

Fenerbahçe Kulübü, İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile resmi transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. Daha önce gazeteciler tarafından Fenerbahçe'nin Bonucci ile anlaştığı yönünde haberler yayılmıştı. Kulüp, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Bonucci'nin sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için İstanbul'a geleceğini belirtti.
10 Ocak 2024

Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Halil Umut Meler olarak açıklandı. Meler'in yardımcı hakemleri Mustafa Emre Eyisoy ve Süleyman Özay olacak. Derbi, Pazar günü saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek ve Digiturk ile beIN CONNECT üzerinden yayımlanacak.
6 Ocak 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya deplasmanda 2-0 yenildi. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanırken, Sevilla ikinci yarıda Bryan Gil ve Lamela'nın golleriyle 2-0 öne geçti. Fenerbahçe, 16 Mart'ta oynanacak rövanş maçında üç farklı galibiyet almak zorunda; aksi takdirde Sevilla çeyrek finale yükselecek.
10 Mart 2023

İspanya'nın önde gelen futbol kulüplerinden Atletico Madrid, Türk milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini resmi olarak duyurdu. Stoper mevkiinde oynayan Söyüncü ile dört yıllık bir sözleşme imzalandığı açıklandı.
6 Temmuz 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, 2024-2025 futbol sezonundan itibaren yabancı futbolcu sınırlamalarında değişikliğe giderek A Takım listesinde yazılacak yabancı futbolcu sayısını önce 14'ten 12'ye, ardından 11'e düşüreceğini açıkladı. Ayrıca, A Takım listesine yazılacak toplam futbolcu sayısı 30'dan 26'ya indirildi ve yerli futbolcu yetiştirme zorunluluğu getirildi. Yabancı futbolcu transferlerinden elde edilen fonların büyük bir kısmı 'yerli futbolcu teşvik fonu' olarak yerli oyuncu oynatan kulüplere ödenecek.
11 Ocak 2024

Fenerbahçe taraftarlarının son maçlarda 'Hükümet istifa' sloganları atması üzerine, Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararıyla Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçeli taraftarların alınmayacağı açıklandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, futbol müsabakalarının seyircisiz oynanması ya da tedbir alınarak oynanması gerektiğini belirtmiş ve bu sloganlar nedeniyle Beşiktaş üyeliğinden istifa etmişti. Kayserispor ve Konyaspor gibi kulüpler, stadyumda siyaset yapılmaması gerektiğini savunarak sloganları kınamıştı.
28 Şubat 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor'u 3-1 yendi. Fenerbahçe'nin gollerini Becao, İrfan Can Kahveci ve Tadic attı. Maribor'un tek golünü ise Strajnar kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.
10 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Maribor ile karşılaştı. Maçın 66'ncı dakikasında taraftarlar arasında çıkan kavga nedeniyle maç durdu. Kavga, Maribor'lu bir taraftarın Fenerbahçe tribünlerinden pankartı almasıyla başladı. Yaklaşık yarım saatlik duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam etti ve Fenerbahçe, maçı 3-0 kazanarak play-off turuna yükseldi.
17 Ağustos 2023

Beşiktaş Kulübü, olağanüstü genel kurula kadar futbol takımında Burak Yılmaz'ın teknik sorumlu olarak görev yapacağını açıkladı. Bu karar, Şenol Güneş'in kötü gidişat nedeniyle istifa etmesinin ardından alındı. Yılmaz, bu süreçte takımın teknik sorumluluğunu üstlenecek.
10 Ekim 2023

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı ve bu sonuç taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Maçın ardından Fenerbahçe'nin borsadaki hisseleri yüzde 8 oranında değer kaybetti. Lider Galatasaray'ın da berabere kalmasıyla Fenerbahçe, puan farkını azaltma fırsatını kaçırdı. Diğer yandan, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor hisselerinin fiyatlarında farklı oranlarda değişimler gözlendi.
25 Nisan 2023

Türkiye'deki deprem felaketinden 113 saat sonra kurtarılan Mesut isimli bir kişi, sedyede yatarken Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'e sevgilerini iletti ve teknik direktör Jorge Jesus'a daha fazla oynatılması yönünde mesaj gönderdi. Arama kurtarma uzmanının aracılığıyla iletilen bu mesajın ardından Arda Güler, Mesut'a bir video ile yanıt vererek onun mücadelesinin umut verici olduğunu ve onu sevdiklerini ifade etti.
10 Şubat 2023

Kayseri 2'nci İdare Mahkemesi, avukat Ahmet Demirci'nin başvurusu üzerine, Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu'nun Kayserispor-Fenerbahçe maçı için Fenerbahçe taraftarlarının stadyuma alınmamasına yönelik kararının yürütmesini durdurdu. Fenerbahçe Kulübü, yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararın ardından Davalı İdare'nin savunmasını vermesi için bir gün süre verildiğini ve nihai kararın savunmadan sonra verileceğini açıkladı. Bu karar, deprem sonrası tribünlerde hükümete yönelik protestoların artması ve siyasi figürlerin taraftarları hedef göstermesinin ardından geldi.
2 Mart 2023

Transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala Süper Lig'in en değerli oyuncuları listesi güncellendi. Bu listede Galatasaray'dan dokuz, Fenerbahçe'den yedi futbolcu bulunuyor. Listede yer alan en değerli futbolcu 25 milyon avro değeriyle Galatasaray'ın oyuncusu Tete oldu. Ayrıca, en değerli 20 futbolcu arasında bu sezon takımlarına yeni katılan dokuz oyuncu da yer aldı.
29 Ağustos 2023
İşaretlediklerim