Eski Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Denizbank İstanbul Levent Büyükdere Şubesi eski müdürü Seçil Erzan'ın yürüttüğü dolandırıcılık olayında 3-3,5 milyon dolar kaybetti. Erzan, yüksek kar vaadiyle birçok kişiyi dolandırdı ve şu anda altı işbirlikçisiyle birlikte tutuklu yargılanıyor. Terim'in avukatı Tufan Karatş, müvekkilinin Erzan'a fon adı altında para vermediğini, tüm yatırımların banka hesapları üzerinden yapıldığını ve hesapta olması gereken paranın kayıp olduğunu belirtti. Terim'in ismi ve ilişkileri, dolandırıcılık olayında ön plana çıkarılmış ve mağdurlara 'Fatih Terim fonu' adı altında pazarlanmış.
1 Aralık 2023

61'inci Türkiye Kupası'nın final maçı, Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir takımları arasında İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda gerçekleştirilecek. Maç, saat 20:45'te başlayacak ve ATV'den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe, kupada en çok final kaybeden takım olurken, Medipol Başakşehir ise daha önceki iki finalinde de kupayı kazanamadı. Türkiye Kupası tarihinde en çok şampiyon olan takım ise 18 kez ile Galatasaray.
11 Haziran 2023

Eski Ankaragücü başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırdığı için futboldan ömür boyu men cezası aldı. Ankaragücü kulübüne ise beş maç seyircisiz oynama ve toplamda 2.2 milyon lira para cezası verildi. Diğer kulüp yöneticileri ve görevlilerine de çeşitli cezalar uygulandı. Koca ve diğer saldırganlar hakkında ayrıca hapis cezası talep edilen bir iddianame hazırlandı.
14 Aralık 2023

Türk asıllı Almanyalı futbolcu İlkay Gündoğan, Barcelona ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Altı sezondur Manchester City forması giyen ve bu sezon takımıyla birçok zafer kazanan Gündoğan'ın ismi bir süredir Barcelona ile anılıyordu. Barcelona, Gündoğan'ın transferini resmen duyurdu. Yıldız orta saha oyuncusunun serbest kalma bedeli 400 milyon avro olarak belirlendi.
26 Haziran 2023

Beşiktaş Futbol A Takımı'nın teknik sorumlusu Burak Yılmaz, 10 Ekim'den bu yana sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Beşiktaş Kulübü, Yılmaz'a hizmetleri için teşekkür ederek, kariyerinde başarılar diledi. Burak Yılmaz, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istifasının ardından geçici olarak bu göreve getirilmişti. Görev süresi boyunca alınan kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı.
10 Kasım 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), deneyimli hakem Mete Kalkavan'ın kendi isteğiyle hakemlik kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Aynı zamanda TFF, Kalkavan'ın Hakem Akademisi'nde Video Yardımcı Hakem (VAR) Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirildiğini duyurdu.
3 Ocak 2024

Euroleague'in 26. haftasında Fenerbahçe Beko'nun Virtus Bologna'yı yendiği basketbol maçında Fenerbahçe taraftarları 'Hükümet istifa' sloganları attı. Bu olay, Kahramanmaraş depremlerinin ardından iktidara yönelik öfkenin spor müsabakalarına yansımasının bir devamı olarak görülüyor. Daha önce de Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları benzer sloganlar atmıştı. Polislerin, slogan atan taraftarların fotoğrafını çektiği ve Fenerbahçe taraftarlarına 'spor müsabakalarını seyirden men' cezası tebligatları gönderildiği belirtiliyor. Fenerbahçe Kulübü ise söz konusu taraftarlara hukuki destek sağlayacağını duyurdu.
3 Mart 2023

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 sezonu için Süper Lig takımlarının ikinci transfer ve tescil dönemi harcama limitlerini belirledi. Fenerbahçe için belirlenen limit 1 milyar 587 milyon lira, Galatasaray için 1 milyar 545 milyon lira, Trabzonspor için 1 milyar 42 milyon lira ve Beşiktaş için 981 milyon lira olarak açıklandı. Diğer Süper Lig kulüplerinin de harcama limitleri detaylı bir şekilde listelendi.
11 Ocak 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in yeni sezonunun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Açıklamaya göre, Trabzonspor-Antalyaspor maçını Zorbay Küçük, Kasımpaşa-Ankaragücü maçını Bahattin Şimşek, Konyaspor-İstanbulspor maçını Burak Pakkan, Pendikspor-Hatayspor maçını Çağdaş Altay, Kayserispor-Galatasaray maçını Halil Umut Meler, Sivasspor-Samsunspor maçını Murat Erdoğan, Adana Demirspor-Rizespor maçını Ümit Öztürk, Fenerbahçe-Gaziantep FK maçını Abdulkadir Bitigen, Alanyaspor-Başakşehir maçını Tugay Kaan Numanoğlu ve Fatih Karagümrük-Beşiktaş maçını Erkan Özdamar yönetecek.
9 Ağustos 2023

Türkiye'nin dört büyük futbol kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 29,93 milyar lira olarak açıklandı. En fazla borcu olan kulüp 9,59 milyar lira ile Galatasaray oldu. Fenerbahçe'nin borcu 8,63 milyar, Beşiktaş'ın 7,05 milyar ve Trabzonspor'un 4,66 milyar lira. Kulüplerin toplam alacakları ise 12,45 milyar lira olarak belirtildi.
11 Ekim 2023

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca ve İspanyol oyuncu Sergio Ramos ile transfer görüşmelerinin maddi anlaşmazlık nedeniyle sonlandırıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, her iki futbolcunun da dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip olduğu ve kulübün transfer gündeminde yer aldığı belirtildi. Ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle görüşmelerin sona erdirildiği ifade edildi.
22 Ağustos 2023

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlıklar nedeniyle henüz Real Madrid formasıyla maça çıkamamıştı. İspanyol basını, milli futbolcunun La Liga'nın 19. haftasında Mallorca ile oynanacak maçta ilk kez Real Madrid forması giyeceğini bildirdi. Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda'yı oyunun son bölümlerinde sahaya sürmeyi planlıyor. Maç, 3 Ocak Çarşamba günü saat 21.15'te S Sport ve S Sport Plus'ta canlı yayınlanacak.
1 Ocak 2024

Fenerbahçe, İtalyan milli futbolcu ve savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile altı aylık bir sözleşme imzaladı. Bonucci'nin Union Berlin ile olan sözleşmesini feshetmesinin ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin savunma hattında yaşanan sakatlıklar ve oyuncu eksiklikleri nedeniyle acil stoper takviyesi arayışında olduğu belirtiliyor. Bonucci, daha önce Inter, Milan ve Juventus gibi takımlarda oynamış ve milli takımda da 121 maça çıkmış bir oyuncu.
9 Ocak 2024

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sözcü TV’de Uğur Dündar’ın programında transferlere dair konuştu. Koç, en zor transferlerinin Sebastian Szymanski olduğunu belirtti ve bu transferin fiyatının sürekli arttığını, Ruslarla çetin pazarlıklar yapıldığını ve sürecin uzun sürdüğünü ifade etti. Ayrıca Dusan Tadic, Fred, Dominik Livakovic, Cengiz Ünder, Emre Mor, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan hakkında da değerlendirmelerde bulundu.
5 Ekim 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024-2025 sezonunda Avrupa'ya toplam beş takımın gideceğini açıkladı. Bu takımların ikisi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, ikisi UEFA Avrupa Ligi'nde, biri ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele edecek. Bu bilgi, TFF'nin resmi sitesinde yer alan bir açıklamayla duyuruldu.
11 Ağustos 2023

Beşiktaş, Fildişi Sahilli defans oyuncusu Eric Bailly'nin transferini duyurdu. Bailly, geçen sezon Fransa'nın Olimpik Marsilya takımında kiralık olarak oynadı. Kariyerine İspanya'nın Espanyol takımında başlayan Bailly, 2016'da 30 milyon sterlin karşılığında Manchester United'a transfer oldu ve 6 sezonda toplam 113 maça çıktı.
5 Eylül 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, deprem felaketinden zarar gören ve çeşitli illerde merkezleri bulunan futbol kulüplerinin 2022-2023 sezonu için profesyonel liglerden çekilme taleplerini onayladı. Yönetim kurulu, ligden çekilen takımların kalan maçlarda hükmen mağlup sayılmasına ve rakip takımların 3-0 galip ilan edilmesine karar verdi. Çekilen takımlar, bir sonraki sezon aynı liglerde mücadeleye devam edecekler ve TFF tarafından garanti edilen alacaklar ödenecek.
12 Şubat 2023

Kayseri 2'nci İdare Mahkemesi, daha önce verdiği yürütmeyi durdurma kararını, Kayseri Valiliği'nin itirazı üzerine geri çevirdi. Bu kararla birlikte, Fenerbahçe taraftarlarının Kayserispor deplasmanına girişi yasaklanmış oldu. Önceki gelişmelerde, Fenerbahçe taraftarlarının hükümet karşıtı sloganlar atması ve bu durumun siyasi tartışmalara yol açması sonucunda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin futbol müsabakalarının seyircisiz oynanması gerektiğini belirtmesi yer almıştı.
3 Mart 2023

Galatasaray, Yunus Akgün'ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Leicester City'ye transfer olduğunu açıkladı. Anlaşmaya göre Leicester City, Galatasaray'a 500.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecek. Ayrıca, futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %15'i Galatasaray'a ödenecek.
26 Ağustos 2023

Fransa 1'inci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris-Saint-Germain (PSG), Portekiz'in Benfica takımından 22 yaşındaki forvet Gonçalo Ramos'u satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı. Ramos, geçen sezon Benfica formasıyla 47 maçta 27 gol, 12 asist kaydetti. PSG, transferi resmi olarak duyurdu.
8 Ağustos 2023
İşaretlediklerim