Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda tatil yapan 58 yaşındaki Türk vatandaşı Rıfat Tansel Tugal, sahibi ve kaptanı Türk olan bir tekneye giderken kullandığı botun kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybetti. Botu kullanan 23 yaşındaki Türk vatandaşı ise hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tugal'ın naaşının Türkiye'ye nakledilmesi için işlemler başlatıldı.
21 Ağustos 2023

Oyuncu Olgun Şimşek, Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik kazası geçirdi. Bodrum Gürece Kavşağı'nda sabaha karşı meydana gelen kazada, Şimşek'in otomobili ile bir başka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu yaralanan Şimşek, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ve ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.
22 Ağustos 2023

Türkiye Futbol Federasyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci eleme turu kura çekimini düzenledi. Kura çekimine, 4'üncü turu geçen 28 takım ve geçen sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan 4 Süper Lig takımı olmak üzere toplam 32 ekip katıldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası'nın formatıyla ilgili değişiklikler üzerinde çalıştıklarını ve yeni formatı yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Beşinci tur maçları 9, 10 ve 11 Ocak 2024 tarihlerinde oynanacak.
8 Aralık 2023

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Ankara'dan Sivas'a giderken Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi yakınlarında bir trafik kazası geçirdi. Kazada hafif yaralanan Karasu ve sürücü Cengiz Kınaş, Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Karasu, kazanın yağıştan dolayı şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiğini ve durumunun iyi olduğunu belirtti. CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Karasu'yu hastanede ziyaret etti.
24 Nisan 2023

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda milli okçu Mete Gazoz, çeyrek finalde Güney Koreli rakibine 6-4 mağlup olarak elendi. Bu sonuçla Gazoz, olimpiyatlardaki mücadelesine veda etti. Türkiye'nin olimpiyat programında yer alan diğer etkinlikler ve sporcuların performansları da dikkat çekiyor.
4 Ağustos 2024

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde İstanbul'dan kalkan ve motor arızası yaşayan bir sivil eğitim uçağı, Bozkır ve Sarıkaraman köyleri arasındaki bir arsaya düştü. Uçakta bulunan iki pilot Hakan Zengin ve Hakan Göktürk kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Pilot Göktürk, motorun güç kaybı yaşaması üzerine planlı bir iniş yapmaya çalıştıklarını ancak ön tekerin bir çukura girerek takla atmalarına neden olduğunu belirtti.
7 Haziran 2023

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde avcılar tarafından maden sahasında bitkin halde bulunan bir Fransız gezgin hastaneye kaldırıldı. Avcıların yardım çağrısını duyduğu kadın, yerde bitkin halde bulundu ve sağlık ekipleri tarafından Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının omurgasında kırık tespit edildi ve yoğun bakımda tedaviye alındı. 61 yaşındaki kadının yüksek bir noktadan düştüğü tahmin ediliyor.
25 Eylül 2023

İskenderun-Antakya kara yolunda, kimliği belirsiz bir kamyon sürücüsü, Topboğazı mevkiinde bir çekiciyle çarpıştı. Kazada, kamyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçen kamyon, asker uğurlama töreni için bekleyen 11 araca çarptı. Bu feci kazada 12 kişi yaşamını yitirdi, 31 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazayla ilgili bilgi vererek yaralıların durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
6 Mayıs 2023

Gazeteci Fatih Altaylı, hafta sonu kaldırımda yürürken bir motosikletin kendisine çarptığını ve bu durumu YouTube kanalında anlattı. Altaylı, motosikletin kalçasına çarptığını ve kendisinin düştüğünü, motosiklet sürücüsünün ise durup küfrettikten sonra gittiğini belirtti. Ayrıca, kaldırımda motosiklet kullanımının tehlikelerine dikkat çekerek, yetkililerin bu konuda önlem almadığını eleştirdi.
10 Haziran 2024

HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, 13 Nisan'da Erzurum'un Karayazı ilçesinde seçim çalışmaları sırasında trafik kazası geçirdi. Kazada araçta sıkışan Beştaş, itfaiye ekiplerince kurtarıldı ve bel kemiğinde kırık tespit edilerek ameliyat edildi. Beştaş, tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceğini Twitter hesabından duyurdu ve geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür etti.
18 Nisan 2023

İstanbul Kadıköy'de bisiklet süren Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü Temel Ünlü, kazadan aylar sonra teslim oldu. Kazanın ardından kaçan sürücünün yerine suçu üstlenen bir kişi gelmiş, ancak MOBESE kameraları sayesinde gerçek failin bu kişi olmadığı tespit edilmişti. Güzelgün, kazadan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
27 Eylül 2023

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kadıköy'de siren çalarak acil hasta nakli yapan bir ambulansın önünü kesen motosikletli iki kişinin arandığını açıkladı. Motosikletliler, ambulansın içinde hasta olduğuna inanmadıklarını belirterek hastayı görmek istediler. Ambulans şoförü bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti ve sağlık çalışanları hastayı göstermek zorunda kaldı. Fahrettin Koca, bu kişilerin peşinde olduklarını belirtti.
11 Haziran 2024

Kadıköy'de acil hasta taşıyan bir ambulansın önünü kesen motosikletli iki kişi, ambulansın içinde hasta olduğuna inanmadıklarını söyleyerek hastayı görmek istemişti. Ambulans şoförü bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetmişti. Olayın ardından motosikletliler ikna olup ambulansı serbest bırakmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu kişilerin yakalandığını ve adalete teslim edileceğini duyurdu.
12 Haziran 2024

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, koşu yaparken düşerek yüzünde darbeye bağlı ezilme meydana geldi. Yaralanma nedeniyle Scholz, Hessen eyaletinde katılmayı planladığı Sosyal Demokrat Parti'nin eyalet meclisi seçim kampanyası için düzenlenecek etkinliklere gitmeyecek. Ancak hafta içinde katılacağı diğer etkinliklerin bu durumdan etkilenmeyeceği belirtildi.
3 Eylül 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek olan maçta, sakatlıkları sebebiyle Çağlar Söyüncü ve Joshua King ile sarı kart cezalısı Rade Krunic forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Becao'nun kadroya girmesi beklenirken, İsmail Kartal ayrıca UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.
13 Mart 2024

İstanbul Beykoz'da meydana gelen trafik kazasında, Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık Demir'in kullandığı otomobil ile çarpışan motosikletteki 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti. Kaza sonrası gözaltına alınan Demir, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı ve ifadesinde kendini kusursuz bulduğunu belirtti. Kaza tespit raporunda, Demir ve motosiklet sürücüsü yüzde 50'şer kusurlu bulundu.
18 Temmuz 2024

İstanbul’un Maltepe ilçesinde seyir halindeki bir motosiklete silahlı saldırı düzenlendi. Olayda motosiklet sürücüsü M.D. hayatını kaybederken, beş yaşındaki oğlu Ö.M.A. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak M.D. kurtarılamadı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
21 Ağustos 2024

İstanbul Beykoz'da, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın kullandığı otomobil, 17 yaşındaki Yavuz Selim Öztürk'ün kullandığı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklette arkada oturan 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti. Kamera görüntülerinde motosiklettekilerin kasksız olduğu görüldü. Fatma Zehra Kınık, kazanın ardından gözaltına alındı ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13 Temmuz 2024

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi, 15 yaşındaki motokurye Mehmet Akif Zengin'in otomobil çarpması sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. Zengin, Kayseri Kocasinan'da gece saat 00.30 civarı sipariş götürdükten sonra çalıştığı çiğ köfteciye dönerken kaza geçirdi. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı.
26 Haziran 2023

İstanbul Beyoğlu'nda motosikletli kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olayın nedeni henüz bilinmiyor. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bir otomobile üç kurşun isabet ettiğini belirledi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7 Ağustos 2023
İşaretlediklerim