Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından yükselişini sürdüren piyasada, en çok kazandıran hisseler listesi yayımlandı. Listede ISKUR, BRMEN, MRSHL gibi şirketlerin hisseleri yer aldı. Aynı zamanda en çok kaybettiren hisseler de açıklandı ve bu listede INDES, ISBIR, SMART gibi hisseler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel görünümü hakkında bilgi verilmiş.
1 Aralık 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında ISBIR, EKIZ, VANGD gibi şirketler bulunuyor.
15 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, ISBTR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında MARKA, ADEL, MRSHL gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
9 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler IPEKE, KOZAA, KORDS, AKSA ve DOHOL oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KONYA, YEOTK, BRYAT, BRSAN ve BUCIM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
17 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MEKAG, QNBFB, MIATK, MRSHL, ISATR, YBTAS, AVTUR ve VKING oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EMNIS, KUVVA, UZERB, AYCES, OSTIM, BIOEN, BMSCH, MTRKS, GLBMD ve TUCLK olarak belirlendi.
21 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLINMA, SNPAM, VRGYO, EUKYO, DGATE, RAYSG, KSTUR, POLTK ve INGRM oldu. En çok kaybettiren hisseler ise MRSHL, DOFER, BRKO, BASCM, TETMT, ISMEN, KENT, MIATK, CMBTN ve INTEM olarak belirlendi.
2 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında UMPAS, MARKA, YAYLA gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında MMCAS, YBTAS, KIMMR gibi şirketler bulunuyor. Bu değişimler, yatırımcılar için önemli göstergeler arasında yer alıyor.
7 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KLNMA, SNPAM, BALAT, UFUK, AVTUR, MARKA, AYES, ISBIR ve ISBTR oldu. En çok kaybettiren hisseler ise BRKO, UZERB, ADEL, MEKAG, CMBTN, DOFER, TUREX, FMIZP, ARENA ve GEDZA olarak belirlendi.
4 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir seyir izleyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında ISKUR, ESEN, MAGEN, BRMEN ve EUKYO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KSTUR, QNBFL, KENT, TBORG ve ISBIR olarak sıralandı. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve genel piyasa durumu hakkında bilgi verilmiyor.
29 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, MIATK, SUMAS, RAYSG, CMBTN, MERIT, GRSEL, MRSHL ve MEKAG oldu. En çok kaybettiren hisseler ise KRONT, EMNIS, MAALT, BMSCH, AYCES, ATSYH, ENSRI, TARKM, SNKRN ve FMIZP olarak belirlendi.
20 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, BALAT, SNPAM gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri arasında UFUK, MRSHL, ADEL gibi şirketler bulunuyor.
11 Kasım 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında TUCLK, MARKA, SELGD gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise BAKAB, MMCAS, SUMAS gibi şirketler oldu. Bu değişimler, yatırımcılar için önemli göstergeler arasında bulunuyor.
8 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, DOFER, KSTUR, ORMA, KENT, ISBIR, MIATK, TURGG, EKIZ ve BORLS oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, SELEC, AZTEK, KRONT, EDATA, IZENR, TATGD, NIBAS ve ATATP olarak belirlendi.
26 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında KENT, KSTUR, CMENT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise YAYLA, BALAT, ATSYH gibi şirketler oldu. Borsa, 14 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
15 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyerek yükselişini sürdürdü. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün piyasada en çok değer kazanan hisse senetleri arasında EMNIS, CMENT, PATEK gibi şirketler yer aldı. Öte yandan, AYCES, AVTUR, UMPAS gibi hisseler ise en çok değer kaybedenler listesinde bulundu. Borsa, 22 Şubat 2024 tarihinde günü rekor bir kapanışla tamamladı.
23 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında KENT, BRMEN, MMCAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında YAYLA, KERVN, ATSYH gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 13 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
14 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler ISKUR, KENT, KLNMA, MARKA, ORMA, ISGSY, SNPAM, SODSN, VANGD ve VBTYZ oldu. En çok kaybettiren hisseler ise QNBFL, KSTUR, BRKO, YBTAS, ATSYH, ISBTR, EKIZ, CMBTN, MRSHL ve SUMAS olarak belirlendi.
1 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergilemeye devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, 19 Mart 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler BRMEN, MMCAS, AKENR gibi şirketler olurken, en çok değer kaybeden hisseler ise MAVI, ATSYH, ARTMS gibi şirketler oldu. Borsa, günü genel olarak yükselişle tamamladı.
20 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazanan hisseler ISKUR, KSTUR, KENT, ISBIR, SUMAS, EKIZ, KLINMA, ISBTR, TURGG ve YAPRK oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise QNBFL, BRKO, ATSYH, CASA, MRSHL, INGRM, ENSRI, MHRGY, AGYO ve AVTUR olarak belirlendi.
28 Ekim 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında KENT, MMCAS, CMENT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında FONET, PEKGY, KLMSN gibi şirketler bulunuyor. Borsa, 11 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
12 Mart 2024
İşaretlediklerim