Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, SELGD, SANEL, UFUK ve OZSUB gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisse senetleri ise SONME, CMENT, AYES, ISBTR ve SUMAS olarak sıralandı.
5 Aralık 2023

Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde 28 Mart 2024 tarihinde en çok değer kazanan hisseler arasında ODINE, EUKYO, ISATR gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise KSTUR, KENT, BASCM gibi şirketler oldu. Borsa, günü genel olarak değer kazanarak tamamladı.
29 Mart 2024

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde 7 Mart 2024 tarihinde en çok değer kazanan hisseler arasında MMCAS, KERVN, OBAMS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında QNBFL, DIRIT, SODSN gibi şirketler bulunuyor. Borsa, günü genel olarak yükselişle tamamladı.
8 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok kazandıran hisseler belirlendi. Bu hisseler arasında CIMSA, YEOTK, ISDMR, SKBNK ve ISCTR yer aldı. BERA dışında ekside olan hisse bulunmuyor. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor.
25 Ekim 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların olumlu seyrini sürdürdüğü gözlemleniyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün en çok değer kazanan hisse senetleri arasında ISKUR, SNPAM, BALAT, QNBFL ve EMNIS gibi şirketler yer alıyor. Öte yandan, MRSHL, ADEL, CMENT, ORMA ve UFUK hisseleri en çok değer kaybedenler arasında. Borsa İstanbul'un günlük başlangıcı ve hisse senedi piyasasının genel durumu hakkında bilgi veriliyor.
14 Kasım 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir hava hakim olmaya devam ediyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, dün borsada en çok değer kazanan hisseler SUMAR, ISATR, PATEK, DIRIT, QNBFL, OTTO, KERVN, QNBFB, TETMT ve ISYAT olarak sıralandı. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise ISKUR, UMPAS, KTLEV, SODSN, CMENT, MPARK, LINK, IHYAY, ORMA ve SEKUR oldu. Borsa, 29 Şubat 2024 tarihinde günü yükselişle tamamladı.
1 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişe geçmesiyle birlikte, dün en çok kazandıran hisseler arasında EMNIS, CMENT, PATEK gibi şirketler yer aldı. Öte yandan, BFREN, DMSAS, AVTUR gibi hisseler günü en çok kayıpla tamamladı. Borsa İstanbul, 26 Şubat 2024 tarihinde günü düşüşle kapattı.
27 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında KENT, UZERB, BRMEN gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında FONET, KERVN, ATSYH gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 12 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
13 Mart 2024

Ekonomi yönetiminin belirlenmesinin ardından olumlu bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da, en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı. Kazandıran hisseler arasında ERBOS, YKBNK, BRYAT, VAKBN ve AKBNK yer alırken, kaybettiren hisseler ise FENER, PSGYO, SELEC, KCAER ve EKGYO olarak sıralandı.
15 Haziran 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksi, seçimlerin ardından yükselişini sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, 6 Mart 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da en çok değer kazanan hisseler arasında KERVN, MMCAS, UMPAS gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler ise BRKVY, DIRIT, SODSN gibi şirketler oldu. Borsa günü genel olarak düşüşle tamamladı.
7 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından piyasaların yükselişe geçmesiyle birlikte, dün en çok kazandıran hisseler arasında QNBFL, KERVN, OTTO gibi şirketler yer aldı. Aynı gün içerisinde en çok değer kaybeden hisseler ise SNKRN, YONGA, ATATP gibi şirketler oldu. Borsa İstanbul, 4 Mart 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
5 Mart 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde, seçimlerin ardından olumlu bir görünüm sergileyen piyasada, dün en çok değer kazanan ve kaybeden hisse senetleri belirlendi. En çok kazanan hisseler arasında PATEK, EMNIS, CMENT gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında ISCTR, ISKUR, BNTAS gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 27 Şubat 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
28 Şubat 2024

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen beş hisse BRSAN, BERA, PSGYO, SKBNK ve AKFGY oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler ise EGEEN, ALFAS, OTKAR, CIMSA ve BRYAT olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
19 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde bugün en çok yükselen hisseler ZOREN, KONYA, GESAN, ALBRK ve ULKER oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GENIL, ISMEN, AKCNS, BIMAS ve AGHOL olarak belirlendi.
15 Ağustos 2023

Seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul, istikrarlı görünümünü sürdürüyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler arasında ISATR, ISBTR, OTTO gibi şirketler yer alırken, en çok değer kaybeden hisseler arasında HKTM, SODSN, ISKUR gibi şirketler bulunuyor. Borsa İstanbul, 28 Şubat 2024 tarihinde günü düşüşle tamamladı.
29 Şubat 2024

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen beş hisse BRYAT, TUKAS, ULKER, AKFGY ve VAKBN oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler BRSAN, ASUZU, CEMTS, EUREN ve AYDEM olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
6 Eylül 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler DOHOL, ULKER, BRSAN, ISDMR ve GENIL oldu. Öte yandan, en çok değer kaybeden hisseler KONYA, ALFAS, GUBRF, SMRTG ve BAGFS olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
22 Ağustos 2023

Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde dün en çok yükselen hisseler SKBNK, ULKER, SASA, CANTE ve HEKTS oldu. En çok değer kaybeden hisseler ise GWIND, ALFAS, AKSEN, AKCNS ve KONTR olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Eylül 2023

21 Mart 2024 tarihinde, seçimlerin ardından yükselişe geçen Borsa İstanbul'un performansı korunuyor. Bloomberg HT tarafından aktarılan bilgilere göre, BIST-100 endeksinde dün en çok değer kazanan hisseler BRMEN, AKENR, AVTUR gibi şirketler oldu. Aynı zamanda, CEMAS, IEYHO, PEKGY gibi hisseler ise en çok değer kaybedenler arasında yer aldı. Borsa, 20 Mart 2024 tarihinde günü yükselişle tamamladı.
21 Mart 2024

Borsa İstanbul'da BIST-100 endeksinde en çok yükselen hisse senetleri GSDHO, IPEKE, KOZAA, KOZAL ve ODAS oldu. Diğer yandan, en çok değer kaybeden hisseler YKBNK, ISCTR, KONTR, AHGAZ ve YYLGD olarak belirlendi. Borsa İstanbul, seçimlerin ardından yükseliş trendini sürdürüyor.
27 Temmuz 2023
İşaretlediklerim