Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları elemeleri B Grubu’ndaki ilk maçında Porto Riko’yu 3-0 yendi. İlk seti 25-19, ikinci seti 25-16 ve final setini 25-14 alarak galibiyeti elde ettiler. Ebrar Karakurt 16, Vargas da 15 sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Ay yıldızlılar, grup maçlarında Japonya, Brezilya, Belçika, Bulgaristan, Porto Riko, Arjantin ve Peru ile mücadele edecek.
16 Eylül 2023

2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar üç adım atlamada yarışan milli atlet Tuğba Danışmaz, 14,31 metrelik atlayışıyla Türkiye rekorunu kırarak altın madalya kazandı. Bu başarı, Türkiye'ye şampiyonadaki ilk madalyasını getirdi. İtalyan Dariya Derkach gümüş, Portekizli Patricia Mamona ise bronz madalya elde etti.
4 Mart 2023

Almanya Milli Futbol Takımı, Fransa ile Lyon'da oynadığı hazırlık maçında yedinci saniyede Florian Wirtz'in attığı golle öne geçti. Maçın ikinci yarısında Kai Havertz'in attığı golle skoru 2-0'a taşıyan Almanya, maçı bu skorla kazandı. Bu maç, iki takım arasındaki rekabetin yanı sıra, oyuncuların performansı açısından da dikkat çekiciydi.
24 Mart 2024

Türk tenisçiler Ergi Kırkın ve Ali Ataman, uluslararası arenada önemli başarılara imza attı. Ergi Kırkın, Tayvan'da düzenlenen Formosa Cup Turnuvası'nda şampiyon oldu. Finalde Japon Makoto Ochi'yi 6-0, 6-2'lik setlerle yenen Kırkın, toplamda on birinci, M25 düzeyinde ise üçüncü şampiyonluğuna ulaştı. Ali Ataman ise Belçika'daki ITF 3 serisi ATH Open Turnuvası'nda set kaybetmeden şampiyon oldu. Ataman, finalde Fransız tenisçi Justin Michel'i 6-3'lük setlerle yenerek kariyerinin dördüncü şampiyonluğunu elde etti.
20 Ağustos 2023

Milli sporcu Cansu Bektaş, Suudi Arabistan’da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası’nda kadınlar 45 kiloda üç bronz madalya kazandı. Bektaş, koparmada 75, silkmede 87 ve toplamda 162 kiloyla bu başarıyı elde etti. Türkiye'yi bu organizasyonda 7'si kadın toplamda 12 sporcu temsil ediyor.
5 Eylül 2023

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Taksim Meydanı'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası final maçını yayınlamasına izin vermedi. İBB'nin maçı yedi meydanda yayınlamak için başvurduğu, bunlardan altısının (Çekmeköy, Bağcılar, Sultangazi, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Pendik) onaylandığı belirtildi. Taksim Meydanı'na izin verilmemesinin gerekçesi olarak, meydanın 2012 yılından bu yana toplantı ve etkinlik alanı olarak kullanılmadığı belirtildi.
3 Eylül 2023

Türk Hava Yolları (THY), A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularının Milletler Ligi maçları için Amerika'ya ekonomi sınıfında yolculuk yapmasında sorumluluğun Türkiye Voleybol Federasyonu'nda (TVF) olduğunu açıkladı. Milli takım oyuncuları, ekonomi sınıfında yolculuk yapmalarına tepki göstererek sosyal medya hesaplarından THY'yi eleştirmişti. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, biletleme süreçlerinin federasyonların sorumluluğunda olduğunu belirtti. THY'nin spor ve sporcuya destek veren bir marka olduğunu vurgulayan Üstün, yıllık uçuş planlamalarının sene başında yapıldığını ifade etti.
26 Mayıs 2024

Türkiye'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcileri Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe, 3'üncü eleme turunda rakiplerini eleyerek Avrupa'daki yollarına devam etti. Adana Demirspor, Osijek'i eleyerek Belçika ekibi Genk ile eşleşti. Beşiktaş, Netfçi'yi eleyerek Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşti. Fenerbahçe ise Maribor'u eleyerek Hollanda ekibi Twente ile eşleşti. Play-off turu maçları 24 ve 31 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
18 Ağustos 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi üçüncü eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Slovenya temsilcisi Maribor'u 3-1 yendi. Fenerbahçe'nin gollerini Becao, İrfan Can Kahveci ve Tadic attı. Maribor'un tek golünü ise Strajnar kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.
10 Ağustos 2023

VakıfBank voleybol takımının oyuncusu Zehra Güneş, CEV Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında Polonya'nın LKS Commercecon Lodz takımıyla oynanan maç öncesinde, Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden R.K. Hatay Voleybol Kulübü oyuncusu Ceren Topal'ın ismi yazılı formayla saygı duruşunda bulundu. Güneş, maç sonrasında yaptığı açıklamada, Ceren'in hayalindeki kişi olduğunu öğrenmenin hem üzücü hem de gurur verici olduğunu ifade etti. VakıfBank, maçı 3-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.
2 Mart 2023

EURO 2024 H Grubu'nda yer alan San Marino milli futbol takımı, üç maç üst üste gol atarak kendine ait bir rekoru kırdı. Takım, 17 Ekim'de Danimarka'ya karşı iki yıl sonra ilk golünü attı ve maçı 2-1 kaybetti. Ardından 17 Kasım'da Kazakistan'a 3-1 yenilmesine rağmen gol atma başarısını sürdürdü. En son olarak Finlandiya'ya 2-1 mağlup olmalarına karşın üçüncü maçta da gol atarak bu başarıyı pekiştirdi.
21 Kasım 2023

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde B Grubu'ndaki beşinci maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti. Milliler ilk seti 25-21, ikinci seti 29-27 ve üçüncü seti 25-19 kazandı. Gruplarında ilk iki sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanacak. Elemeler, Çin, Japonya ve Polonya'da oynanıyor.
22 Eylül 2023

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Galatasaray maçın ilk yarısında 1-0 öne geçti ve ikinci yarıda iki gol daha bularak farkı 3'e çıkardı. Fenerbahçe bu maçta kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci ile 10 kişi kaldı ve kendi sahasında bu sezon ilk kez gol atamadı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz da maçı tribünden izledi.
8 Ocak 2023

Türkiye'nin EURO 2024 Futbol Şampiyonası'ndaki rakipleri, Almanya'nın Hamburg şehrinde gerçekleştirilen grup kura çekimiyle belirlendi. A Milli Takım, F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off galibi (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile eşleşti. Turnuva, 14 Haziran-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek ve şampiyon, Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final maçıyla belirlenecek.
2 Aralık 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda'nın Twente takımını konuk etti. Maça tutuk başlayan Fenerbahçe, 20. dakikada gol yiyerek 1-0 geriye düştü. Ancak sarı-lacivertliler, maçın devamında 5 gol atarak 5-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, tur için büyük avantaj yakaladı.
24 Ağustos 2023

A Milli Erkek Futbol Takımı, FIFA dünya sıralamasında iki basamak yükselerek 41'inci sıraya çıktı. Bu yükseliş, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda oynadığı Letonya ve Galler maçlarını kazanmasının ardından geldi. Arjantin, Fransa ve Brezilya sıralamanın ilk üç sırasını korudu. Bir sonraki FIFA dünya sıralaması 20 Temmuz'da açıklanacak.
29 Haziran 2023

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3'üncü hafta mücadelesinde Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i sahasında 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe, galibiyet serisini 18'e çıkardı.
26 Ekim 2023

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Ligi finalinde Mersin Yenişehir Belediyesi'ni 99-69 mağlup ederek tarihindeki ilk Avrupa Ligi şampiyonluğunu elde etti. Maçın ardından düzenlenen törende MVP seçilen Breanna Stewart'a madalya verildi ve Fenerbahçe takım kaptanı Olcay Çakır Turgut, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel'den şampiyonluk kupasını aldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, takımı kutladı ve Mersin ekibine ikincilik madalyası takdim edildi.
16 Nisan 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Maribor ile karşılaştı. Maçın 66'ncı dakikasında taraftarlar arasında çıkan kavga nedeniyle maç durdu. Kavga, Maribor'lu bir taraftarın Fenerbahçe tribünlerinden pankartı almasıyla başladı. Yaklaşık yarım saatlik duraklamanın ardından maç kaldığı yerden devam etti ve Fenerbahçe, maçı 3-0 kazanarak play-off turuna yükseldi.
17 Ağustos 2023

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'a konuk oldu ve karşılaşmayı 5-0 gibi üstün bir skorla kazandı. Fenerbahçe'nin ilk golü 30'uncu dakikada Erdem Canpolat'ın kendi kalesine atmasıyla buldu. Diğer gollerse 42'nci dakikada İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87'nci dakikalarda Edin Dzeko'dan geldi. Bu galibiyetle Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da çıktığı 19 maçın tamamını kazanarak başarısını devam ettirdi.
29 Ekim 2023
İşaretlediklerim