Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri ve maç tarihleri açıklandı. Galatasaray ilk maçını 25 Eylül’de PAOK ile evinde oynayacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş ise 26 Eylül’de sırasıyla Union SG ve Ajax ile karşılaşacak. Bu sezon Avrupa Ligi, 36 takımın katılımıyla lig usulüyle düzenlenecek ve ilk sekize giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek.
2 Eylül 2024

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. 17 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan maç öncesinde, Trabzon İl Güvenlik Kurulu tarafından yapılan açıklamada, risk gerekçesiyle Fenerbahçeli taraftarların maça alınmayacağı belirtildi. Bu karar, önceki yıllarda benzeri durumlar göz önünde bulundurularak alındı.
7 Mart 2024

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu, son şampiyon Galatasaray ile Atakaş Hatayspor arasında oynanacak maçla başlıyor. Bu sezon ligde 19 takım mücadele edecek ve maçlar 13 şehirde 18 stadyumda oynanacak. İlk hafta fikstüründe dikkat çeken maçlar arasında Fenerbahçe-Adana Demirspor ve Samsunspor-Beşiktaş karşılaşmaları yer alıyor. Ayrıca, Süper Lig'in yeni logosu da tanıtıldı.
8 Ağustos 2024

3 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbi maçına, İstanbul Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla 1914 deplasman takım seyircisi alınacak. Bu karar, Valilik tarafından yapılan bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Bu karar, derbi maçlarının atmosferine katkı sağlaması ve taraftar desteğinin önemini vurgulaması açısından dikkat çekici.
27 Şubat 2024

Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’in üçüncü hafta lig maçları, Avrupa kupalarına katılmak için oynayacakları play-off turu maçları nedeniyle ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu erteleme kararını duyurdu ancak ertelenen maçların ne zaman oynanacağına dair bir açıklama yapmadı. Daha önce Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir’in lig maçları Avrupa kupaları nedeniyle ertelenmemişti ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho bu durumu eleştirmişti.
16 Ağustos 2024

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi 2'nci eleme turu rövanş maçları 1-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 5-0 yendiği Zimbru ile deplasmanda karşılaşacak. Adana Demirspor ve Beşiktaş ise 3 Ağustos'ta sahaya çıkacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray, ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Zalgiris'i ağırlayacak.
31 Temmuz 2023

Süper Lig'in 14'üncü haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, Sivasspor'u 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puan tablosunda Galatasaray'ı geçerek liderlik koltuğuna oturdu. Maçın detaylarına dair ek bilgilerin daha sonra paylaşılacağı belirtildi.
4 Aralık 2023

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası finalinin 23 Mayıs'ta oynanacağını duyurdu. Ayrıca, Trendyol Süper Lig'in 38. hafta maçları 26 Mayıs'ta, Trendyol 1. Lig Play-Off ikinci tur maçları 20 ve 24 Mayıs'ta, TFF 2. Lig Play-Off üçüncü tur maçları 22 ve 27 Mayıs'ta, TFF 3. Lig Play-Off üçüncü tur rövanş maçları ise 20 Mayıs'ta yapılacak.
20 Mayıs 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda yer alan Galatasaray, ilk maçını 20 Eylül'de Danimarka'nın Kopenhag takımına karşı oynayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, ilk maçını 21 Eylül'de Danimarka'nın Nordsjaelland takımına karşı, Beşiktaş ise aynı tarihte Belçika'nın Club Brugge takımına karşı oynayacak. Maçların tarihleri ve rakipleri belirlendi.
2 Eylül 2023

Süper Lig'in 9. haftasında 21 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıktı. Biletler, GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olarak passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Derbide en ucuz bilet 700 lira olurken, en pahalı biletin fiyatı 17 bin 500 lira olarak belirlendi. Beşiktaş, deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu.
18 Ekim 2023

Türkiye'nin en üst futbol ligi olan Süper Lig'de 25'inci hafta maçlarının programı ve görev yapacak hakemler açıklandı. Haftanın açılış maçı Adana Demirspor ile Kasımpaşa arasında 20:00'de oynanacak. Maçların programı ve atanan hakemlerle ilgili detaylar paylaşıldı.
9 Şubat 2024

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 36'ncı hafta maçlarının programını açıkladı. Buna göre, tüm karşılaşmalar 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da gerçekleştirilecek. Bu karar, ligdeki tüm takımlar için eş zamanlılık sağlayarak, son haftalarda yaşanabilecek rekabet dengesizliklerini önlemeyi amaçlıyor.
29 Nisan 2024

Trendyol Süper Lig'in 37'nci haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Arda Kardeşler yönetecek. Bu önemli karşılaşma, ligin son haftalarına yaklaşırken şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyebilir. Hakem seçimi, her iki takım taraftarları ve futbol kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Derbi maçının sonucu, ligdeki sıralamayı ve Avrupa kupalarına katılımı belirleyebilir.
16 Mayıs 2024

Süper Lig'in 30. haftasında, 17 Mart Pazar günü saat 20.30'da oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler olarak belirlendi. Haftanın diğer maçları ve hakem atamaları da açıklandı. Bu hafta, 15 Mart Cuma gününden itibaren başlayacak olan maçlar, 17 Mart Pazar gününe kadar devam edecek ve toplamda 10 maç oynanacak.
14 Mart 2024

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, puanını 31'e çıkararak Galatasaray'ın puan kaybı sonrası averajla liderliğe yükseldi. Fenerbahçe'nin averajı +23 iken, Galatasaray'ın averajı +14'tür. Milli maçlar için lige verilen arada Fenerbahçe lider konumda bulunacak.
12 Kasım 2023

Beşiktaş, 21 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alabileceğini duyurdu. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla, Beşiktaş taraftarları deplasman tribününde yer alabilecek. Daha önce, özellikle derbi maçlarında çıkan olayların önüne geçmek amacıyla deplasman takımın taraftarları maça alınmıyordu.
18 Ekim 2023

Süper Lig'de şampiyonu belirleyecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi başlamadan önce gerilim yaşandı. Galatasaray oyuncuları Kerem Aktürkoğlu ve Abdulkerim Bardakcı ile Fenerbahçe oyuncusu Mert Hakan Yandaş arasında tartışma çıktı. Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere Fenerbahçe armasını göstermesi tansiyonu daha da yükseltti. Maçın başlamasına dakikalar kala yaşanan bu olay, derbiye olan heyecanı artırdı.
19 Mayıs 2024

19 Mayıs'ta Rams Park'ta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçını 2 bin 400 Fenerbahçe taraftarı tribünden izleyecek. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, misafir takım taraftarlarının maça toplu olarak giriş yapmalarına izin verdi. Bu karar, taraftarların güvenli bir şekilde maçı izlemelerini sağlamak amacıyla alındı.
7 Mayıs 2024

Fenerbahçe, dün oynanan haftanın kapanış maçlarından sonra liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertli takım, Bitexen Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti. Fenerbahçe'yi 10 puanla Galatasaray ve Çaykur Rizespor, 9 puanla Trabzonspor takip ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray dört, Rizespor ve Trabzonspor ise beş maç oynadı.
19 Eylül 2023

Uğur Meleke, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçta gösterdiği performansı övdü. Fenerbahçe, maçın ilk 20 dakikasında baskın bir oyun sergiledi ve 10 kişi kalmalarına rağmen mücadele iştahlarını kaybetmedi. Meleke, TFF'ye derbi maçlarının 37. haftaya konulmaması gerektiğini önerdi ve bu maçların daha erken haftalarda oynanmasının daha uygun olacağını belirtti. Ayrıca, iki takımın daha iyi performans gösterebileceğini vurguladı.
20 Mayıs 2024
İşaretlediklerim